• Hyvät tarjoukset -alueen ohjeet ja säännöt

    • Uuden tarjouksen kohdalla valmispohjan ja etuliitteen käyttö on pakollista!
    • Otsikkomuotoilu: Tuote, kauppa, tarjoushinta
    • Ainoastaan tarjouksia, jotka toimitetaan Suomeen
    • Ei ref-linkkejä
    • Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan huolimatta jotkut yritykset jatkavat Venäjällä liiketoimintaa. Tälläisissä tapauksissa tarjousketjuissa voi kertaalleen linkittää tähän viestiketjuun ja jatkaa keskustelua aiheesta siellä.

Ruoka Crock-pot Haudutuspata 4,7 l 210 W - 49 €

Liittynyt
20.12.2017
Viestejä
61
Mulla on just tuollainen, paitsi että kannessa on sarana. Suosittelen lämpimästi, oikein hyvän kokoinen jos vaikka perheelle kokkaa. Nyhtöpossun lisäksi esim. kokonaisen broilerin voi heittää tuonne ja voi että tullee hyvvää!
 
Mulla on just tuollainen, paitsi että kannessa on sarana. Suosittelen lämpimästi, oikein hyvän kokoinen jos vaikka perheelle kokkaa. Nyhtöpossun lisäksi esim. kokonaisen broilerin voi heittää tuonne ja voi että tullee hyvvää!
Mitäs materialiaa tuo pataosa on? Tehoja 210 W, kun Clasulla 6l pata 290 W, jossa keraaminen pinnoite, 22,95€, mutta muuten kaiketi tuo Crock jotenkin laadukkaampi? Tehoissa nyt ei varmaan kauheasti eroa, kuin lämmitysajat.

e: Olipas siellä tieto, eli keraaminen myös tuossa. Taitaa olla kokonaan keraaminen, kun taas Clasun ei. Eli pitänee varmaan lämmön paremmin.
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos tästä. Tulipahan tilattua, mutta nyt pitäisi keksiä mitä tällä valmistaa. Ajatuksena on, että jos aamulla laittaa laitteen pöhisemään, niin työpäivän päätteeksi saa perheelle lämpimän aterian helposti pöytään.

Eli antakaahan helppoja ja maukkaita reseptejä. Mitä vähemmän "preppausta", sen parempi.
 
Kiitos tästä. Tulipahan tilattua, mutta nyt pitäisi keksiä mitä tällä valmistaa. Ajatuksena on, että jos aamulla laittaa laitteen pöhisemään, niin työpäivän päätteeksi saa perheelle lämpimän aterian helposti pöytään.

Eli antakaahan helppoja ja maukkaita reseptejä. Mitä vähemmän "preppausta", sen parempi.
Pussillinen kuivattuja (huuhdeltuja) herneitä, kokonainen palvikylki, teelusikallinen suolaa ja reiluiksi paloiksi halkaistu sipuli (tai pari) pataan. Päälle pari litraa kiehuvaa vettä ja antaa porista menemään low:lla.
Ainoa asia mikä pitää paloitella on sipuli, jos jaksaa. 8 tunnin jälkeen kauhalla sekoittamalla menee liha silpuksi, mitään herneiden esi-liottamista ei myöskään tarvita.

Crockpotin idea on että sillä onnistuu kaikki uuni, vuoka ja pataruoat ilman että pitäisi huolehtia sekoittamisesta tai liian pitkästä paistoajasta (À la Lotiseva Herkkupizza).
 
Pussillinen kuivattuja (huuhdeltuja) herneitä, kokonainen palvikylki, teelusikallinen suolaa ja reiluiksi paloiksi halkaistu sipuli (tai pari) pataan. Päälle pari litraa kiehuvaa vettä ja antaa porista menemään low:lla.
Ainoa asia mikä pitää paloitella on sipuli, jos jaksaa. 8 tunnin jälkeen kauhalla sekoittamalla menee liha silpuksi, mitään herneiden esi-liottamista ei myöskään tarvita.

Crockpotin idea on että sillä onnistuu kaikki uuni, vuoka ja pataruoat ilman että pitäisi huolehtia sekoittamisesta tai liian pitkästä paistoajasta (À la Lotiseva Herkkupizza).
Juuri näin. Eikä oo huolta siitä että liesi on päällä ym., sähköä kuluu melko vähän ja toki perusajatus siinä on juurikin tuo slowfood/slowcooking.
 
Kiitos tästä. Tulipahan tilattua, mutta nyt pitäisi keksiä mitä tällä valmistaa. Ajatuksena on, että jos aamulla laittaa laitteen pöhisemään, niin työpäivän päätteeksi saa perheelle lämpimän aterian helposti pöytään.

Eli antakaahan helppoja ja maukkaita reseptejä. Mitä vähemmän "preppausta", sen parempi.
Juuri tänään tein slowcookerissa pulled porkkia, heitin lihan aamulla cookeriin.

Mulla oli:
1,3 kg porsaan suolalapaa
1,5 litraa rainbow sokerillista colaa (suotta ostaa kalliimpaa tähän makukäyttöön)
valkosipulia (Myös sipulikin on hyvää sekaan valkosipulin lisäki)
Santa-marian hickory bbq soosia
suolaa ja mustapippuria

Ohjeet:
Hieroin possuun suolaa ja pippuria molemmin puolin
Lihaköntti, pullollinen colaa ja pari valkosipulia pilkottuna cookeriin
n. 5,5 tuntia high-asetuksella
Liha pois cookerista esim. vuokaan, revi pulled porkiksi haarukoilla
Maustoin lihan vielä vuoassa pari kertaa suolalla ja mustapippurilla
Kaada lihan päälle pullollinen BBQ-soosia ja sekoittele BBQ-soosi hyvin lihan sekaan

Sit vaan paahdettu sämpylä, joku hyvä burgerjuusto, coleslaw-salaatti ja pulled porkia, nams!
 
Ite mielummin valmistan yöllä. Ei oikein ole kiva tulla työpäivän jälkeen kotiin kun asunto on palannu maantasalle.
 
Ohjeet:
Hieroin possuun suolaa ja pippuria molemmin puolin
Lihaköntti, pullollinen colaa ja pari valkosipulia pilkottuna cookeriin
n. 5,5 tuntia high-asetuksella
Liha pois cookerista esim. vuokaan, revi pulled porkiksi haarukoilla
Maustoin lihan vielä vuoassa pari kertaa suolalla ja mustapippurilla
Kaada lihan päälle pullollinen BBQ-soosia ja sekoittele BBQ-soosi hyvin lihan sekaan

Sori, mutta ihan oikeasti tulee ihan tarpeeksi hyvää, kun siihen revittyyn possuun kaataa omat liemet takaisin repimisen jälkeen. Tämä ihan ilmaisena vinkkinä. Jos haluaa BBQ-soosit säästää (tai laittaa sekaan jo valmistusvaiheessa).

--

..ja itse padassa suosittelen tekemään liharuokia halvasta lihasta. Ostaa semmoisia osia lihaa, jotka normaalisti on vähän sitkeitä (esim. Osso Bucco), pistää tuonne - tai "unohtaa tuonne" ja siellä on joskus ruoka valmiina - ja se on mureaa ja kypsää ja ei palanut pohjaan.
Myös possusta tulee varmaan mehevää ja maukasta - kun tuo tuskin kuivaa lihan.

Kokemusta siis hitaasti tehdystä ruoasta on, mutta ei juuri tästä laitteesta.
 
Suosittelen, itsellä on tuo just sama, mutta ikää laitteella 10vuotta. Melkein tekisi mieli ostaa varalle jos sotaratsu väsähtää

Tulee tosi hyvät pulled porkit, kaslerit, herne- ja lihakeitot sun muut. Ihan luottovehje etenkin talvella kun saa työpäivän aikana kunnon pataruoat valmiiksi kotiin tullessa.
 
Ite mielummin valmistan yöllä. Ei oikein ole kiva tulla työpäivän jälkeen kotiin kun asunto on palannu maantasalle.
et oo etätöistä kuullut koskaan? ;)

Lisäksi veikkaan, että tuo laite on suunniteltu aika pomminvarmaksi ja siinä on tehoakin niin vähän, että tuskin ihan ensimmäisenä aiheuttaa tulipaloa. Etenkin jos käyttää järkeä eikä pidä mitään palavaa lähellä. Periaatteessahan tuon voi jättää pöhisemään vaikka keskelle kylppärin lattiaa, missä ei ole lähistöllä mitään palavaa.
 
et oo etätöistä kuullut koskaan? ;)

Lisäksi veikkaan, että tuo laite on suunniteltu aika pomminvarmaksi ja siinä on tehoakin niin vähän, että tuskin ihan ensimmäisenä aiheuttaa tulipaloa. Etenkin jos käyttää järkeä eikä pidä mitään palavaa lähellä. Periaatteessahan tuon voi jättää pöhisemään vaikka keskelle kylppärin lattiaa, missä ei ole lähistöllä mitään palavaa.
Kiitos tuo kylpyhuone on hyvä vinkki. Siellä ei tosiaan voi tulla tulipaloa jos viellä laitan varmuuden vuoksi uunin pellin päälle sen.
 
No nyt on kolme 800g pakettia ribsejä ängetty crock potiin muutaman porkkanan, sipulin ja mausteiden kera. Ihmeen paljon sinne pataan mahtuu. Nyt vielä jääkaapissa muhimassa ja aamulla masiina tulille. Työpäivän jälkeen vielä pinnat grillissä. Kahtotaan mitä tulee.
 
No nyt on kolme 800g pakettia ribsejä ängetty crock potiin muutaman porkkanan, sipulin ja mausteiden kera. Ihmeen paljon sinne pataan mahtuu. Nyt vielä jääkaapissa muhimassa ja aamulla masiina tulille. Työpäivän jälkeen vielä pinnat grillissä. Kahtotaan mitä tulee.
Millasia ribsejä laitoit ja oliko esipaistettuja? Alkoi vähän kiinostelemaan tuo vehje
 
Millasia ribsejä laitoit ja oliko esipaistettuja? Alkoi vähän kiinostelemaan tuo vehje
Ei tietenkään esipaistettuja. Ihan jotain perus snellmannin raakoja. Huomenna tosiaan ekaa kertaa kokeilen tällä crock potilla, mutta aiemmin olen tehnyt vähän vastaavaa uunissa foliokääreessä. Kun liha lähtee helposti luista irti, vedän vielä pinnat grillissä. Mausteina ollut milloin mitäkin, mm. fariinisokeri, cokis, soija, tähtianis, inkivääri, chili, valkosipuli ym. Jos maustehässäkässä on tarpeeksi sokeria, niin ribseistä tulee grillissä miltei karamellisoituneita.
 
Sellanen kannattaa huomata, että pataan laitettavassa lihassa täytyy jonkin verran olla rasvaa, tai sitten laittaa nestettä, esim. lihalientä pari desiä heti haudutuksen alussa. Oman kokemuksen mukaan esim. broilerin koipi-reidet menee semmoisenaan, mutta rintaleikkeet ei. Eli vähärasvaiset tuotteet tuppaa kuivumaan.

Olen tehnyt myös karjalanpaisti-tyyppistä juttua tuolla. Erinomaista tulee.
 
Onko tästä lankaa miten laittaa ruokaa tällä? Ollut vastaava käyttämättömänä 2v ja olisi kiva lukea mitä kaikkea porukka sillä tekee.
 
Ribsit oli muhimassa reilu 8h, josta parisen tuntia high-asennolla ja loput low-asennolla. Ei ollut tarkoitus pitää niin pitkään, mutta kauppareissu ym. venähti.

Lopputulos: todella mureaa. Jopa liian mureaa, kun pintojen grillaaminen oli miltei mahdotonta kylkien hajotessa käsiin. Jopa rustot menivät niin pehmeiksi, että niitä hädin tuskin erotti lihan joukosta. Tästä tulikin sitten pulled porkkia, mutta maistui oikein hyvältä pitaleivän välissä. Ensi kerralla vähemmän aikaa :D
 

Statistiikka

Viestiketjuista
280 131
Viestejä
4 818 026
Jäsenet
78 040
Uusin jäsen
vepsutus

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom