Cherry julkaisi uudet MX Ultra Low Profile Tactile -kytkimet

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
18 565


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Mekaanisten näppäimistöjen uuden tulemisen takaa aikoinaan löytynyt Cherry on julkaissut uuden erittäin matalaprofiilisen kytkimen. Cherry MX Ultra Low Profile -sarjaan sijoittuva uutuus on suunniteltu ensisijaisesti huippupään kannettaviin ja ultraohuisiin työpöytänäppäimistöihin.

Cherry MX Ultra Low Profile -kytkimet julkaisiin alun perin reilu vuosi sitten. ULP-kytkimet olivat vain 3,5 mm korkeat tarjoten kuitenkin mekaanisen rakenteen. Kytkinten toiminta perustuu kahteen keskeltä saranoituun puolikkaaseen, jotka painautuvat ja varsinaiseen kytkimeen näppäintä painaessa, ja palautuvat alkuperäisasentoon jousen avulla.

Nyt MX ULP -perhe saa uudeksi jäsenekseen Tactile-version, eli hiljaisen tuntopisteellisen kytkimen. Perinteisemmistä kytkimistä lähin analogia uutuudelle olisi MX Brown. ULP-perheeseen kuului jo aiemmin tuntopisteellinen mutta klikkaava, MX Blueta muistuttava ULP Click -kytkin. Klikkaavan mallin tapaan kytkimen liikerata on 1,8 mm ja kytkentäsyvyys 0,8 mm.

Cherry MX ULP -kytkimet juotetaan piirilevylle pintaliitoskomponenttien tapaan, mikä lisää entisestään tilansäästöä. Nykypelaajien vaatimat RGB-valaistuksetkin luonnistuvat puolestaan suoraan kytkimen alle sijoitettavalla pintaliitos-LEDillä.

Uudet MX ULP Tactile -kytkimet tullaan näkemään ainakin Alienwaren M15 R4- ja M17 R4 -sarjoissa, MSI:n Titan GT77:ssa, Corsair Voyager a1600:ssa ja XMG:n tulevassa lippulaivakannettavassa.

Lähteet: TechPowerUp, MX ULP Tactile -tuotesivut

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
09.12.2016
Viestejä
936
Ah, josko kohta alkaisi tulla markkinoille niitä näppäimistöjä, mistä monet ovat haaveilleet jo piiiiiiitkään.
 
Liittynyt
25.10.2016
Viestejä
98
Paikka toisellekin jouselle, onko tuo varapaikka jos hajoaa kiinnikkeet vai tulossa jäykempi versio?
 
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
77
Paikka toisellekin jouselle, onko tuo varapaikka jos hajoaa kiinnikkeet vai tulossa jäykempi versio?
Aika varmana tuolla on jousilla varaa valita jäykkyyksiä mallistoissa. Enempi miettii tässä henkilö näiden modaamista mieleiseen jäykkyyteen. Ja jos tuo on ns fiksuhkosti edes toteutettavissa, niin kauanko menee customjousien löytämiseen, jotka tuonne solahtaa.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
170 490
Viestejä
3 154 250
Jäsenet
57 727
Uusin jäsen
HePeTzU

Hinta.fi

Ylös Bottom