Calyos NSG-S0 - Täysin äänetön high-end pelikone ilman liikkuvia osia. Vaporisaatio tekniikkaa.

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 574
Tein vähän tutkimusta ja ilmeisesti tämän vuoden alussa pari Calyosiksen insinööriä ja viestintäjohtaja perustivat yrityksen nimeltä MonsterLabo.

MonsterLabon The First on hyvin samanlainen kotelo kuin mitä Calyous on nyt yrittänyt pari vuotta puskea ulos, mutta hinta on vain 429 euroa toimituskuluineen.Ps. Tässä ilmeisesi syy miksei tuo entinen viestintäpäällikkö Elisa Wolf ole vastaillut lähettämiini maileihin. :D
Tuo on ihan normi heatpipe toteutus, eli se Calyousin patentoima systeemi taisi sitten loppujenjopuksi olla liian kallis/monimutkainen todellisuudessa sarjavalmistettavaksi tuotteeksi.
 
Liittynyt
28.03.2018
Viestejä
700
Tämä on kyllä vuoden surullisin lanseeraus. Iso firma, kokemusta vastaavasta teknologiasta, sitten valmis tuote, kiittävät testit, paljon tilauksia.....ja sen jälkeen merkillistä selittelyä ja vitkuttelua ja lopulta mykkäkoulua kunnes kaikki on vetänyt rahansa takaisin. Tuli varmaan tunnettuutta. Ja eiköhän ne kiinalaisfirmat joiden kanssa tästä.neuvoteltiin osaa tehdä oman.Outo juttu.
 

Rantakemisti

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 790
Pitkästä aikaa ihan sähköpostia Calyousilta.
TL;DR; Toimitus aikaisintaan 30.6.2019

Dear backer,

Before all, we’d like to thank you for your patience. I trust it will be worth.

Indeed, we have been confronted to various problems that occurred one after the other what has also been a reason of the lack of communication on the project.

To make a long story short, we first thought that we were just facing manufacturing cost problems at the level of our suppliers and based on our first design we worked with our suppliers on lowering the costs.
Thereafter, during the work with our suppliers, some manufacturability issues of the primary parts emerged and, additionally, important assembly difficulties were not anticipated by our design office.
Furthermore, some aspects of the performances appeared to be a bit disappointing, especially for cooling of the CPU.

For your complete and transparent information, all the former NSG team has been dismissed because of poor product design, poor team management, deliverables delays and cost targets missed. We hope that this team will have learned from this experience and will not make the same mistakes again …

At Calyos, we have clearly been several times very close to drop the project but today it is absolutely no more the case and I’d like to thank our present team for their resilience and taking over this project.

The solution for our new NSG-S1
On one side we felt to be in a dead end with our NSG-S0 project but on another side, we fortunately have other industrial activities on other very competitive markets that allowed us to develop with our clients very strong experiences and knowledge about industrialization.
So we are developing generic solutions very interesting to improve the NSG-S0 and so get out of the dead end.

Practically, at the evaporator level (the cooling device on the CPU and GPU), we have a new design thermally performant, mechanically robust, manufacturable at a good price by qualified suppliers with first series being presently manufactured.

At the condenser level (the case it self), we have a new design thermally performant, mechanically in study and for which the manufacturability and the suppliers’ qualification are the next steps.

At the end, all that led to a profound redesign from the NSG-S0 to the new NSG-S1.
The bad part of the situation is that it takes a lot of time. The good part is that the performance of the new NSG-S1 will be significantly improved (+30%) being able to address all the most powerful CPU and GPU coming.

The expected date of delivery of all the 600 cases you backed is 30/06/2019.
We know that this is an important additional delay but it is unfortunately the only way to provide a strong and performant product.

Please find some key shots of the New NSG-S1 (new performance evaporators with the former case)


For your complete information and in advance to the market, we are glad to announce that all those improvements are very useful and make us able to present very soon on the market a high performance All In One (AIO) cooling system : “No Pump, No water” !


Have a good day

Calyos Team
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 574
...a high performance All In One (AIO) cooling system : “No Pump, No water” !

Have a good day

Calyos Team
Tuossa AIO:ssa ei ole mitään järkeä kun sen pumputtomuuden pääidea on hiljaisuus mutta tuon AIO:n radi on niin pieni että siinä joutuu käyttämään tuulettimia varsin kuultavilla kierrosluvuila eli tuo AIO ei ole hiljainen eli siitä ei kannata maksaa yhtäänenempää kuin vesi AIO:t maksaa ja olen melkovarma että tuo Calyos AIO on aivan eri hintaluokassa kuin vesi AIO.

Tuo Calyosin systeemi toimii toivotulla tavalla vain jos niillä on systeemi joka on tehty tiettyä koteloa varten ja maksimoi siinä kotelossa radin pinta-alan.

Tuollaisen asenna mihinsattuukoteloon AIO:n teossa ei ole järkeä kun se onnistuu vain antamaan huononkuvan Calyosin toiminnasta/tehosta.

Calyosin valmistuskumppani varmasti puskee tuolaista AIO:a kun sen etujen mukaista on valmistaa jotain helpompaa pisempi sarja mutta tuo AIO ei taatusti ole Calyosin etujenmukainen kun se pystyy vain pilaamaan Calyosin nimeä lisää.
 
Viimeksi muokattu:

Eramaankettu

Lost and Forgotten
Liittynyt
03.01.2017
Viestejä
1 694
Minusta tuo ei ole "AIO". Jos jäähdytys perustuu olomuodon muutokseen, niin "teho" saavutetaan ihan eri syystä kuin perinteisessä nestejäähyssä, jossa teho saavutetaan kuljettamalla väliainetta.

Myöskin mitä suurempi lämpötila ero on, sitä agressiivisemmin se pyrkii tasoittumaan, eli lauhtuminen ei tarvitse tapahtua niin, että "nesteeksi muuttunut" kaasu tarttisi olla alle 30 asteista ollakseen tehokasta jäähdyttämään, kuten perinteisessä nestejäähyssä.

Tehot uskon sitten kuin näen..
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 574
Minusta tuo ei ole "AIO". Jos jäähdytys perustuu olomuodon muutokseen, niin "teho" saavutetaan ihan eri syystä kuin perinteisessä nestejäähyssä, jossa teho saavutetaan kuljettamalla väliainetta.
...
Juu olet täysin oikeassa käytin AIO nimitysta vain siksi kun se on asennustavaltaan ja käyttötavaltaan (sisältää tuulettimen) tavallista AIO vastaava.

Myöskin mitä suurempi lämpötila ero on, sitä agressiivisemmin se pyrkii tasoittumaan, eli lauhtuminen ei tarvitse tapahtua niin, että "nesteeksi muuttunut" kaasu tarttisi olla alle 30 asteista ollakseen tehokasta jäähdyttämään, kuten perinteisessä nestejäähyssä.
Vaikka lämpötilaero olisi radikaalisti suurempi se ei juuriauta kun tuon jäähyn pinta-ala on jokatapauksessa varsin peini eli tuulettimen on pakko käydä kohtuu korkeilla kierroksilla.
 
Liittynyt
28.03.2018
Viestejä
700
Tässä on vuosi sitten esitetty ilmeisesti sama idis mutta paljin realistisemman kokoisilla jäähdyttimillä.Calyos may also produce stand-alone loop heat pipe coolers | KitGuru

Olisi mielestäni paljon kiinnostavampi vaihtoehto kuin 30-kiloinen koppa. En laittaisi pennejäni tähän projektiin ihan vielä mutta seuraan kiinnostuneena.

Muok: tekstin mukaan tuuletin sisällä. Muuten kasvaa liian suureksi.Ehkä semipassiivi?
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
94 985
Viestejä
1 911 475
Jäsenet
40 325
Uusin jäsen
Kauloth

Hinta.fi

Ylös Bottom