• Hyvät tarjoukset -alueen ohjeet ja säännöt

    • Uuden tarjouksen kohdalla valmispohjan ja etuliitteen käyttö on pakollista!
    • Otsikkomuotoilu: Tuote, kauppa, tarjoushinta
    • Ainoastaan tarjouksia, jotka toimitetaan Suomeen
    • Ei ref-linkkejä
    • Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan huolimatta jotkut yritykset jatkavat Venäjällä liiketoimintaa. Tälläisissä tapauksissa tarjousketjuissa voi kertaalleen linkittää tähän viestiketjuun ja jatkaa keskustelua aiheesta siellä.

Ruoka Blackweek: Atria lihakauppa - ota kolme maksa kaksi

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
590
Tuote: ei koske premium tuotteita tai joulukinkkua
Tarjoushinta: ota kolme maksa kaksi
Normaalihinta: 100%
Kauppa: Atria Lihakauppa | Suomalaista laatulihaa kotiin kuljetettuna
Voimassa: 30.11.2025
Linkki: Lihakauppa | Black week tarjous


Kommentti tarjouksesta: Erinomaisesti toimiva atrian lihakauppa netissä. Vastaava tarjous ollut edellisinäkin vuosina. Homma toimii hyvin, täältä on tullut tilattua kaikkea grilliin ja savustukseen. Esim. Atria Possun Pluma | Possu | Lihakauppa.fi on hyvä herkku grillaukseen. Tavara on tuoretta, joten pystyy pakastamaan.

120€ raja ilmaisille posteille. Kiitos tarkennuksesta @Ekaros
 
Viimeksi muokattu:
Itse unohdin, mutta 120€ ja ilmeisesti ilmaiset postit. Eli jos rajoilla niin vielä voi päästä yli. Tietysti riippuu miten tuo laskee tuon kolmannen tuotteen.

Itsellä oli tuolla vielä viime vuodesta -5€ kuponki. Näkyy maksu vaiheessa.
 
Se ois sit loppuvuosi pelkkä briskettiä?

1763969695318.png
 
huh, säikähdin että tilasinko juuri liian kalliilla, kun tilasin kinkun ja premium-ulkkarin, mutta juuri ne olivatkin kamppiksen ulkopuolella.
 
Toimiikohan tuo lihakaupan rekisteröitymisestä saatava alekoodi samassa vielä.

Tervetuloa Lihakaupan asiakaskirjeen tilaajaksi
Lihakaupasta löydät parhaat palat ensiluokkaisesta suomalaisesta naudan- sekä possun lihasta. Lihakaupan ystävänä saat aina ensimmäisten joukossa tiedot parhaista tarjouksista ja kuumimmista uutuuksista sähköpostiisi.

Seuraavasta tilauksesta -15% alennusta
Alennuskoodi:
 
Oliko käytettävissä -100€:n lahjakortti vai miten sait tuollaisen alennuksen? Missä kohtaa tuossa näkyy se, että 3 tuotetta kahden hinnalla?
Olin saanut lahjaksi, brisketin kpl hinta on 73,55 joten tuossa yhteenvedossa on kahden hinta vain.

Toimiikohan tuo lihakaupan rekisteröitymisestä saatava alekoodi samassa vielä.
Uskoisin että uusi koodi toimii, itellä oli se 5e etu koodi tullut aikaisemmasta tilauksesta ja noita sain ketjutettua.
 
Enkä edes asu missään metsässä, aika erikoista.
Itsekkin jouduin tilamaan työpaikan toimistolle.

Tuosta voi postinumerolla tarkistaa mihin he toimittaa.
 
Parit 3x lihat löytyi, jossa oli saatavuutta ja haluttavuutta. Just meni yli 120€ eli tuli ilmaiset postit ja itselle uutiskirjekoodi toimi eli tästä tuli vielä 18€ alennusta.
 
Eikö tässä ollut ennen mukana myös premium mallisto? Vai onko kaikki muut pihvilihat nykyään defaulttina premiumia pl. entrecote, sisäfile ja toi kuppanen ulkofileepala? Ainakin joskus muistelen tilanneeni tota premium ulkkaria vastaavasta tarjouksesta. Toki toi entrecote nyt menee aina ei siinä.
 
Kiitos, tilattu 3 x hanger steakit (1,5 kg / kpl) ja 1 x brisket (4 kg) ja -15 % alekoodi uutiskirjeenä toimi päälle. Eli sai 109,35 € hintaan kotiin tuotuna (ylihuomenna). Melko halpaa.
 
Joo laitoin 3x brisketit tilaukseen ja päälle tuo -15% alekoodi. Hintaa jäi 125,04€. Jos oman tilin koodi jo käytetty, niin rekisteröimällä toisen sähköpostin saa uuden koodin.
 
2x 3.5kg entrecote ja 4kg brisket 180€ kun hetken jaksoi odotella ostoskoriin vapautumista. ~10min väitti ettei ole ensimmäistä tuotetta saatavilla. Ei tullut kikkailtua toista sähköpostia uutta alekoodia varten
 
Viime vuonna tuli tilattua, niin menköön taas...
Lähinnä haudutuspataan pitkään kypsennykseen, Naudan poskilihat, ulkofileepala, hanger steak ja burgerliha muuhun sotkuun. 0.00 hinnalla tuli sitten koriin naudan maksa ja possun niska, sitten vielä pois -15 pinnaa uutiskirjeellä :thumbsup:
 
Mistä Gemini sai tämän tiedon?
Kävin kysymäs:
Koodi:
1. Martat (Suomi)
Martat on luotettavin kotimainen lähde kodinhoidon asioissa.
Suositus: Marttojen mukaan raaka naudanliha säilyy pakastimessa hyvänä 6–12 kuukautta 8-10 kuukautta.
Lähde: Martat.fi (Säilöntä > Pakastaminen).
2. Yhdysvaltain elintarvikevirasto (FoodSafety.gov / USDA)
Koska brisketti on amerikkalainen ruhinosa, Yhdysvaltain viranomaisten data on tässä erittäin relevanttia.
Suositus: "Uncooked Roasts" (raa'at paistit) säilyvät laadukkaina 4–12 kuukautta.
Lähde: FoodSafety.gov (Cold Food Storage Chart).
3. Tärkeä huomio: Turvallisuus vs. Maku
Kaikki lähteet (mukaan lukien Ruokavirasto) korostavat samaa perussääntöä:
Jos pakastin on vähintään -18°C, liha on turvallista syödä vaikka vuosien päästä. Bakteerit eivät kasva pakkasessa.
Annetut aikarajat (6–12 kk) ovat siis vain laatusuosituksia. Niiden jälkeen lihan maku voi kärsiä tai siitä voi tulla kuivempaa (ns. pakkaspalo), mutta se ei ole myrkyllistä.
Koska sinulla on iso 4 kg pala, se kestää pakastusta paremmin kuin ohuet pihvit, koska siinä on vähemmän pintapinta-alaa suhteessa lihan määrään.

EDIT: Huom tuo on AI'n teksti joten varmista itse omista lähteistä mikä on oikea säilytysaika.
Tässä alempana joku näki vaivaa että nuo 6-12 kk ei pidä paikkaansa, mutta ei viitsinyt sitten oikeeta kk määrä tuoda esiin samalla, niin martat.fi sivulla näkyy naudanliha 8 – 10 kk, korjaan sen myös ylempää.
 
Viimeksi muokattu:
Kävin kysymäs:
Koodi:
1. Martat (Suomi)
Martat on luotettavin kotimainen lähde kodinhoidon asioissa.
Suositus: Marttojen mukaan raaka naudanliha säilyy pakastimessa hyvänä 6–12 kuukautta.
Lähde: Martat.fi (Säilöntä > Pakastaminen).
2. Yhdysvaltain elintarvikevirasto (FoodSafety.gov / USDA)
Koska brisketti on amerikkalainen ruhinosa, Yhdysvaltain viranomaisten data on tässä erittäin relevanttia.
Suositus: "Uncooked Roasts" (raa'at paistit) säilyvät laadukkaina 4–12 kuukautta.
Lähde: FoodSafety.gov (Cold Food Storage Chart).
3. Tärkeä huomio: Turvallisuus vs. Maku
Kaikki lähteet (mukaan lukien Ruokavirasto) korostavat samaa perussääntöä:
Jos pakastin on vähintään -18°C, liha on turvallista syödä vaikka vuosien päästä. Bakteerit eivät kasva pakkasessa.
Annetut aikarajat (6–12 kk) ovat siis vain laatusuosituksia. Niiden jälkeen lihan maku voi kärsiä tai siitä voi tulla kuivempaa (ns. pakkaspalo), mutta se ei ole myrkyllistä.
Koska sinulla on iso 4 kg pala, se kestää pakastusta paremmin kuin ohuet pihvit, koska siinä on vähemmän pintapinta-alaa suhteessa lihan määrään.

No just.. Täällä vaan laitetaan AI-paskaa.

Voisi edes itse käydä navigoimassa tuonne Martat.fi (Säilöntä > Pakastaminen). Siellä on ihan eri luvut kuin 6-12kk. Varsinkin sianlihalle ja se koskee varmaan myös nautaa.

Tämä AI-hölmöys on vielä tarttuvaa, kun joku tykkäsi viestistäsi. Nämä pitäisi säännöissä kieltää, ja jos tämä on faktatarkistuksen taso (laitetaan AI:n linkit) , niin vähintään varoitus perään..

En kiusallani laita Marttojen säilyyvyystaulukkoa, mutta voisit käydä sieltä katsomassa vähän parempia lukuja.

edit: noista missään lähteissä ei lue 6-12kk millekään lihalle.. AI on taas yhdistellyt tietoa väärin ja sitä huudetaan Suurena Totuutena. Tämä vaan paskoo kaikkea, minne sitä laitetaan..
 
Viimeksi muokattu:
No just.. Täällä vaan laitetaan AI-paskaa.

Voisi edes itse käydä navigoimassa tuonne Martat.fi (Säilöntä > Pakastaminen). Siellä on ihan eri luvut kuin 6-12kk. Varsinkin sianlihalle ja se koskee varmaan myös nautaa.

Tämä AI-hölmöys on vielä tarttuvaa, kun joku tykkäsi viestistäsi. Nämä pitäisi säännöissä kieltää, ja jos tämä on faktatarkistuksen taso (laitetaan AI:n linkit) , niin vähintään varoitus perään..

En kiusallani laita Marttojen säilyyvyystaulukkoa, mutta voisit käydä sieltä katsomassa vähän parempia lukuja.

edit: noista missään lähteissä ei lue 6-12kk millekään lihalle.. AI on taas yhdistellyt tietoa väärin ja sitä huudetaan Suurena Totuutena. Tämä vaan paskoo kaikkea, minne sitä laitetaan..
Marttojen mielestä "Lihatuotteita ei tule käyttää viimeinen käyttöpäivä- merkinnän jälkeen." mikä on ihan huuhaata sekin.

Lihan kanssa "mitä vähemmän rasvaa, sen parempi" on pakastamisessa totta. Juuri taannoin syötiin 4v vanhaa, tuoreena suoraan riippumisen jälkeen vakuumiin pakattua hirveä eikä siinä ollut vielä mitään vikaa. Sama peurassa / kauriissa; menee hyvin vuosia.

Joku läskinen sika taas ehkä puolet tuosta jos tuoreena pakkaa vakuumiin ja pakastaa -18 tai alle.
 
Kiitos tarjouksen laittajalle @code.666. Ei hirveästi jää pihveille hintaa vaikka tuossa toki saa noita pihvejä puhdistellakin ennen pakkaseen laittoa. Skirt steak kokeiluun kanssa, kun en ennen ole maistanu.

1763989445223.png
 
Kiitos tarjouksen laittajalle @code.666. Ei hirveästi jää pihveille hintaa vaikka tuossa toki saa noita pihvejä puhdistellakin ennen pakkaseen laittoa. Skirt steak kokeiluun kanssa, kun en ennen ole maistanu.

1763989445223.png

Eikö tässä tarjouksessa edullisin tule maksutta mukaan? Eli parhaan alen saa tilaamalla kolme samanhintaista tuotetta. Jos tilaa 7 tuotetta, niin 2 tulee maksutta ja seitsemäs tulee normihinnalla. Jos en siis ole käsittänyt jotain väärin. Ei se tietysti kiellettyä ole tilata määrää, joka ei ole kolmella jaollinen. :cool:
 
Eikö tässä tarjouksessa edullisin tule maksutta mukaan? Eli parhaan alen saa tilaamalla kolme samanhintaista tuotetta. Jos tilaa 7 tuotetta, niin 2 tulee maksutta ja seitsemäs tulee normihinnalla. Jos en siis ole käsittänyt jotain väärin. Ei se tietysti kiellettyä ole tilata määrää, joka ei ole kolmella jaollinen. :cool:
Joku hämärä logiikka tässä:
1763990887440.png

Eli hanger steak jonka hinta 27,55 tuli mukana.

Olisi pitänyt heittää pari tuotetta vielä niin olisi säästänyt, mutta kiireessä tekee mokia. Ja kyllähän tuo 11kg riittää hetkeksi.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
292 846
Viestejä
5 006 207
Jäsenet
80 366
Uusin jäsen
LhStoge

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom