Android/Google jne. TV boksit yleiskeskustelu

Joo nää on välillä mystisiä. Mulla kaukosäätimen pitäisi avata samaan aikaan TV, vahvistin ja GoogleTV, mutta ei toimi toi kokonaisuus HDMI:n kautta. Pitää käskyttää TV sammumaan IR:n kautta jonka jälkeen TV osaa HDMI:n kautta sammuttaa vahvistimen, mutta ei GoogleTV-tikkua. Tuossa siis jää tuo GoogleTV-tikku päälle, mutta omassa käytössä se on se pienin paha, ku ei jaksa kahta kaukosäädintä käyttää.
 
Google storessa olisi nyt tarjolla -20% ale tietyistä tuotteista, mutta jostain syystä tuota uutta Googlen Streameriä ei toistaiseksi saa tilattua suomessa. Tosin voi olla ettei tuo ale toimisi edes tuohon uuteen.

Tuo voisi olla hyvä vaihtoehto vanhentuvan Shield TV Pro:n korvaajaksi.

EDIT: Ilmeisesti tuo tuleekin myyntiin vasta lokakuun puolivälissä, jos nyt gigantin sivujen perusteella jotain voi päätellä
 
Viimeksi muokattu:
"The main problem is that Google only includes FAT/FAT32 support. No exFat support. So you are limited to 32GB max per storage and 4GB max per file for external storage"

Mulla ollut tämä ainakin ongelmana, oletko onnistunut ratkaisemaan jotenkin?
Liian vanha Android versio?

"The Google TV Streamer supports external storage media formatted in exFAT! This is because all devices running Android 13 or later with Linux kernel 5.10 or newer support exFAT. The TV Streamer runs Android 14 for TV with Linux kernel 5.15."


Eli ainakin tuossa on se kaivattu exFAT tuki mukana
 

Statistiikka

Viestiketjut
254 035
Viestejä
4 417 570
Jäsenet
73 284
Uusin jäsen
Onni9001

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom