AMD julkaisi uudet Radeon Software 21.10.2 -ajurit

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 546


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja integroiduille grafiikkaohjaimilleen. Radeon Software Adrenalin 21.10.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Polaris-arkkitehtuurista lähtien sekä Zen-prosessoreiden integroituja grafiikkaohjaimia.

Radeon Software 21.10.2 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat viralliset tuet Back 4 Blood- ja The Riftbreaker -peleille. Valitettavasti mahdollisista suorituskykyeroista aiempiin ajureihin verrattuna ei ole mainintoja.

Tuttuun tapaan ajureissa on liiskattu myös aiempien julkaisujen bugeja. Tällä kertaa korjattuja ongelmia ovat Assassin’s Creed Origins -peleissä ainakin RX 580 -näytönohjaimilla esiintyneet ajureiden kaatumiset tai mustat ruudut, Dota 2:n kaatuminen OpenGL-rajapinnalla käynnistykseen joillain käyttäjillä sekä Open Broadcaster Softwaren jääminen pyörimään taustalle sovelluksen sulkemisen jälkeen. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolesataan esimerkiksi CPU Tuning -ominaisuuden puuttuminen Radeon Softwaresta joillain käyttäjillä, Radeon Softwaren mahdollinen kaatuilu joissain DirectX 11 -peleissä useiden näyttöjen kokoonpanoilla (Extended-tilassa) sekä vanha tuttu todellisuutta korkeampien muistikellojen näyttö Performance Metrics -välilehdellä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 845
Viestejä
4 194 337
Jäsenet
70 796
Uusin jäsen
jone-03

Hinta.fi

Ylös Bottom