Alkoholin tilaaminen ulkomailta netin kautta

Viestiketju alueella 'Ruoka & juoma' , aloittaja Rikama, 26.10.2016.

 1. jultsu

  jultsu

  Viestejä:
  1 226
  Rekisteröitynyt:
  02.12.2016
  Tullihan toimii räikeästi EU-määräysten vastaisesti ja keksii noita omia sääntöjään että postimyynnillä tilattavista alkoholeista on maksettava verot, vaikka henkkoht. rajan yli kannettaessa sitä ei joudu tekemään. Isommat paketit tottakai kiinnostaa myös aina enemmän viranomaisia.
   
  IsoPebe ja demas tykkäävät tästä.
 2. |le

  |le

  Viestejä:
  277
  Rekisteröitynyt:
  17.03.2017
  Huh huh...vaikka noista paketeista on myyjä jo hoitanut verot, koska kyseessä on etämyynti ja ostaja ei itse hoida kuljetusta ?
   
 3. jultsu

  jultsu

  Viestejä:
  1 226
  Rekisteröitynyt:
  02.12.2016
  Ei yksikään ulkomailla toimiva viinakauppa maksa verojaan suomeen. Jos maksaisi, niin hinnat olisi niin pilvissä ettei kauppaa kannattaisi edes pitää pystyssä. Tämän vuoksi noita kauppoja tulee ja menee kuin sieniä sateella.
   
  |le tykkää tästä.
 4. |le

  |le

  Viestejä:
  277
  Rekisteröitynyt:
  17.03.2017
  No helvettiläinen, saa nähdä miten mun saksasta tulevalle 500e viskitilaukselle käy. Nyt alkoi ahistamaan.
   
 5. jultsu

  jultsu

  Viestejä:
  1 226
  Rekisteröitynyt:
  02.12.2016
  Ruskeaan blancoon 60x60x60 pahvilaatikkoon pakattu tilaus tulee kyllä 99.9% varmuudella läpi ongelmitta, etenkin jos pullot yksittäispakattu eivätkä kilise laatikkoa siirrellessä.

  Eri asia sitten jos paketissa firman teipit ja logot...
   
 6. Ransteri

  Ransteri

  Viestejä:
  199
  Rekisteröitynyt:
  12.11.2019
  Useimmissa noissa paketeissa on jopa pullon kuva kyljessä.
   
 7. stanssi

  stanssi

  Viestejä:
  219
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Niinno, pimeän viinan myynti opiskelutapahtumissa on jo lähtökohtaisesti laitonta niin liekkö suurempaa merkitystä :D
   
 8. Dexter

  Dexter

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  03.12.2019
  Alkostore24 ja verot.
  "Asiakkaan on itse huolehdittava verojen maksamisesta. Tietoja tästä löydät tullin tai Valviran sivuilta."
  Jääkö tulliin? Täytyykö maksaa veroja?
   
 9. supermies

  supermies

  Viestejä:
  527
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Alkostore ohjaa käyttämään Norrlogia, jolloin kyseessä on etämyynti ja näinollen Alkostore on verovelvollinen.
  Alkoholin tilaaminen ulkomailta
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2019
  derpilz, Kingi929 ja JaySon tykkäävät tästä.
 10. aaronzone

  aaronzone

  Viestejä:
  235
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Kyllä se läpi tulee, nimim. 500€ viinatilaus jo edesmenneestä Alcoshopista kesällä. Hauskaahan tuossa on, että esim. Alkostoressa ostaja joutuu muka järjestämään itse kuljetuksen esim. Norrlogin kautta, vaikka kyseessä on pöytälaatikkofirma :vihellys:.

  Onko Alkostoresta tilanneita, kuinka kova tunku on paketoinnissa juuri nyt? Pistin tilauksen liikkeelle sunnuntaina, ehtiikö joululomalle?

  EDIT: Tänään 3.12 tuli ilmoitus että on pakattu, eli ei näyttäisi olevan kuin päivän kahden jono pakkauksessa :).
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2019
  |le tykkää tästä.
 11. Carmake

  Carmake

  Viestejä:
  59
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Sunnuntaina tilattiin eurolavallinen. Ei ainakaan mainintaa ole ruuhkista, eli uskallan sanoa että ehtii jouluksi kotiin.
   
 12. jultsu

  jultsu

  Viestejä:
  1 226
  Rekisteröitynyt:
  02.12.2016
  Meillä tampereella myytiin 15 vuotta sitten tarroja sisääntulon yhteydessä joita sai myöhemmin tiloissa sitten vaihdettua yhteen vapaavalintaiseen lasipulloon / tölkkiin. Lieköhän moinen porsaanreikä jo sittemmin tukittu lakipykälissä?
   
 13. JaySon

  JaySon

  Viestejä:
  1 045
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Käsittääkseni kaikki tuollainenkin on ollut lain mukaan kiellettyä jo iät ajat. Koska onhan päivän selvä asia että ne tarrat toimii maksuvälineenä kyseisessä tapahtumassa. Ei tarvi olla järin Sherlock osoittaakseen tämä käytäntö. :D Eli nuo kaiken maailman juomaliput ja tarrat ei oikeastaan kyllä mitään pelasta, vähentävät vaan käteisen käsittelyä itse tapahtumassa.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2019
  Jyrchi tykkää tästä.
 14. Heebe

  Heebe

  Viestejä:
  80
  Rekisteröitynyt:
  09.07.2018
  Itseasiassa tollasta toimintaa, jossa alkoholin saa ¨ilmaseksi¨, harrastetaan kyl jonkin verran. Eli asiakas maksaa esim. pelkästä lasista jota saa sit alueella täyttää ilmaseks. Luulisin kyllä että alkoholin tarttee olla sit peräsin suomesta jos haluaa laillisuuden säilyttää...
   
 15. ossobucco

  ossobucco

  Viestejä:
  109
  Rekisteröitynyt:
  29.06.2017
  Taisi mennä termit hieman sekaisin: etäostossa ostaja on verovelvollinen, etämyynnissä myyjä.
   
 16. supermies

  supermies

  Viestejä:
  527
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Joo :facepalm: Varmistin vielä mutta kirjoitin kuitenkin väärin.
   
 17. lamzak

  lamzak

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2019
  Hain juuri Netprisin paketin ärrältä. 5 viinaa ja 4 viini-BiBiä. Hyvin pakattu ja kaikki oikein. Todella nopeasti tuli. Torstaina näpyttelin tilauksen ja tänään tiistaina oli noudettavissa. Ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa !

  Edellinen yritys oli reilu kuukausi sitten Discandooosta joka purkautui kun kuljetuksen maksaminen ei ottanut onnistuakseen lähes kahden viikon aikana.

  Bringistä ei tullut mitään sähköpostia mutta huomasin että tilausnumeron voi syöttää Bringin seurantaan ja toimii kuin seurantanumero. Paketin painoksi merkitty 17,1 kg eli vielä yksi viina olisi mahtunut.
   
  demas tykkää tästä.
 18. stanssi

  stanssi

  Viestejä:
  219
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Joo no kaikkea tollasta on kyl tullut vastaan :D Oulussa myydään kyllä ihan rehellisesti tiskiltä(/sen alta) kaljaa ja viinaa tapahtumissa, euron kalja yms. Eipä tuohon kyllä ole kukaan vielä mun aikana näyttänyt puuttuvan vaikka varmasti on ihan yleisessä tiedossa.
   
  demas ja pyrpyr tykkäävät tästä.
 19. pyrpyr

  pyrpyr

  Viestejä:
  3
  Rekisteröitynyt:
  03.12.2019
  Joo kyllähän tuota taitaa oikeastaan kaikkialla korkeakouluopiskelijoiden piirissä tapahtua. Kunhan mielenkiinnosta tuossa kyselin et mikä ois fiksuin siirto, en siis missään nimessä ole aikomassa rikkoa Suomen lakeja :)
   
 20. Kingi929

  Kingi929

  Viestejä:
  142
  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Tulli ei ehdi joka helvetin pakettia siellä aukomaan, ja varsinkin kun heidän ensisijainen tehtävänsä on etsiä laitonta tavaraa (aseet, huumeet jne), niin eipä siellä pojilla ole hirveästi kiinnostusta alkaa selvittämään jonkun pieniä viinatilauksia. Varsinkin kun tullin pojilla ei ole mitään käryä onko kyseisestä viinalastista verot maksettu vai ei. Joskus back in the days kun tilailtiin työkavereiden kanssa viskiä erimalliin hollannista, niin joskus oli paketti revitty auki ja tiputettu pieni kirje sisään missä kehotettiin maksamaan verot mikäli katsot olevasi verovelvollinen. Eli pelkkää saunan sytykettä. Tuo taisi olla myös sitä aikaa kun tulli syynäsi oikein rankalla kädellä noita tilauksia. Kukaan asiakkaista ei joutunut kuseen, vaan tulli laittoi melko monelle firmalle viestiä että maksakaa verot, niin sitten kaupat eivät enää tuotetta lähettäneet suomeen.
   
  demas ja |le tykkäävät tästä.
 21. |le

  |le

  Viestejä:
  277
  Rekisteröitynyt:
  17.03.2017
  Tänks :D Helpottaa näin ensimmäisiä tilauksia tekevän hermoja :) Laitan sitten päivitystä kuinka kävi ja miltä tuolta KUHNS:lta tuleva paketointi näyttää.
   
  Elronor, aaronzone ja Arnold tykkäävät tästä.
 22. kaliamies

  kaliamies

  Viestejä:
  115
  Rekisteröitynyt:
  23.05.2018
  Tässä jokunen sivu takaperin joku mainitsi, että alcoexpress.eu on tehnyt paluun nimellä alcocentrum. Siinä sitten tutkailin tarjontaa, ja huomasin, että sivuilla oli Eesti Standard Vodkaa kymppipäkkejä 50 sentin hintaan. Pakkohan se oli heittää arpa vetämään, nottako lähettäisivät. No - eivät lähettäneet, ja sain rahat takaisin :lol: Pahoitteluviestin ohessa tuli kuitenkin 25e alennuskoodi. Haistoin jo halvan aitolonkeron tuoksun nenässäni, kun panttejakaan ei näyttänyt tulevan hintojen päälle. Alennuskoodin kanssa oli kuitenkin häikkää, ja jouduin odottelemaan muutaman päivän, että saivat systeeminsä korjattua. Tässä välissä olivat myös muistaneet, että pitäähän ne pantitkin periä, ja meinasin jo jättää tilaamatta. Pari päivää jahkailtuani totesin lonkeron edelleen tuoksuvan nenässäni, joten pistin kuitenkin tilauksen sisään. Tänään sitten saapui, ja homma eteni seuraavasti;

  20.11. tilaus sisään
  28.11. lähetysilmoitus ja seurantakoodi
  2.12. aamulla saapui Suomeen
  2.12. iltapäivällä ensimmäinen toimitusyritys, en ihan kerennyt vastaamaan puhelimeen niin kuriiri jatkoi matkaa
  3.12. toinen toimitusyritys, tälläkertaa onnistunut

  Melko kauan siis kesti lähteä, mutta homma toimi nopeasti sen jälkeen. Virossa paketteja kuljetti Jet Express, ja Suomen päässä PostNord, jonka takia pelkäsin pahempaa. Ovelle paketit kuitenkin toi Enset Oy niminen kuljetusyritys. PostNordin seurantakoodia en missään vaiheessa saanut, mutta tähän osasinkin varautua ja latasin PostNordin puhelinsovelluksen, josta paketteja pystyy seuraamaan antamalla s-postin ja puhelinnumeron.

  Kaikki tilatut tuotteet paketeissa oli, ja pakkauskin oli ihan kelvollinen.

  Kaikenkaikkiaan voin tätä lafkaa suositella. Viinahuudossa taitaa muutaman lantin halvemmat lonkerot olla, mutta oman kokemuksen mukaan sen toiminta on vähän niin ja näin. Alcocentrumilta taas aspa vastaili nopeasti, ja toimitusaikakin oli siedettävän rajoissa.

  alcocentrumsetit.jpg
   
  KoessiKenguru, demas, Arnold ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 23. Kultapossu

  Kultapossu

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Tuolta saapuneet paketit oli pakattu erittäin hyvin kuplamuoviin ja vaahtomuovisilppuun. Olivat itse asiassa avanneet viskien kotelot ja asettaneet sinnekin tuota silppua vielä varmuuden vuoksi. Olivatpahan kaikki varmasti ehjiä. Ja tilaus oli arvoltaan noin 3x tilaustasi arvokkaampi :D
   
  demas ja |le tykkäävät tästä.
 24. LarssoninStigu

  LarssoninStigu

  Viestejä:
  16
  Rekisteröitynyt:
  24.02.2019
  Bourbon und Canadian Whiskey

  Näyttäs olevan sama sivu ku 1awhisky.de eri nimellä vaan. Kellään tietoa miksi sama sivu eri nimillä?
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2019
 25. apek

  apek

  Viestejä:
  1 010
  Rekisteröitynyt:
  02.04.2017
  Millä tavalla sama sivu? Ei ainakaan näytä samalta? Tai toki verkkokauppasoftana voi olla sama softa, niin siitä tulee samankaltaisuus?

  edit.
  Laitetaas tähän samaan viestiin. Alkostoren tilaus tuli reiussa viikossa perille, kuten aina :) Ylähyllyn juomat siis tässä paketissa.
  20191204_094344.jpg
   
  Sepek, aaronzone, lehmu ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 26. dragnaz

  dragnaz

  Viestejä:
  120
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Nähtävästi yhteystiedot ym. on samat. Kai se kattaa enemmän asiakkaita tms.
   
 27. LarssoninStigu

  LarssoninStigu

  Viestejä:
  16
  Rekisteröitynyt:
  24.02.2019
  Näyttäisi tuotteet olevan samat ja samoilla hinnoilla. Joo sivun ilme muuttu näköjään.
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2019
 28. kirkas

  kirkas

  Viestejä:
  25
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2018
  Olipas joku voimannäyttö postilta nyt pakettien kanssa vai mikä oli. Discandoolta ties kuinka mones tilaus ja viimeviikon tiistaina iltapäivällä tilasin&maksoin tuotteet, keskiviikkona ja lähetettiin ja lähti maasta, sunnuntaina oli tullut aamulla Suomeen (posti ei ennen oo edes viikonloppuna kun lauantaina korkeintaan päivitellyt noita seurantoja) ja nyt tän viikon maanantaina iltapäivällä oli jätetty rappuun oven taakse. Siis 6pv tilauksesta, 5pv lähtöpäivästä ja vielä viikonloppu välissä. Mielestäni todella hyvä suoritus :)

  Mutta sitten taas discandoohon, bulkkibisset tulee kyllä aina oikein, mutta mallasviskejä ei kannata tilata näemmä (alkuunhan menin halpaan kun en ees kattonut alkon hintoja), mutta nyt ennen black fridayta oli Laphroaigin Triple Woodeja 51e (alkossa 70e) joten niitä pari tilasin oluiden kylkeen et rahtimaksut tulee täytettyä kokonaan. Noh viimeks puuttui pullo (hyvittivät rahana), nyt tuli sitten 3 kapselia ja heti aavistelin "pahaa". Nojoo Laphroaigia tuli, mutta olikin sitten 3 pulloo Laphroaig 10 years old single maltia 2:n Laphroaig Triple Woodin sijasta. Eli noi kalliimmat viskit tuntuu olevan aina mitä sattuu oleen varastossa ja eivät piittaa napista (ettei saa korvata vastaavilla, korvaavat siitä huolimatta vaikka aina ruksi siinä). Että ainakin kalliimat juomat tulee tilattua muualta varmastikin. Halvat bulkkituotteet tulee kyllä nopeesti ja ilman valittamista.
   
 29. SweeneyTodd

  SweeneyTodd Smooth Operator Tukijäsen

  Viestejä:
  1 168
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mikäs on paras paikka tilailla hanapakkausviinejä? Halvat hinnat ja hyvä valikoima suotavaa. Alkostore24:ssä näyttää olevan melko edulliset hinnat, mutta tutut viinit näyttää pitkälti ei oota, joten menisi sika säkissä osastolle tilaaminen.
   
 30. Prooo

  Prooo

  Viestejä:
  8
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2017
  Onko netpris taas nostanut toimituskuluja? Syksyllä kuuden olutlaatikon kuljetus tais olla jotain 37€, nyt yli 60€
   
 31. oeni

  oeni

  Viestejä:
  53
  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Sekotat varmaan Discandooohon.
   
 32. Prooo

  Prooo

  Viestejä:
  8
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2017
  Näinkö pääs käymään
   
 33. DesireX

  DesireX

  Viestejä:
  6
  Rekisteröitynyt:
  17.07.2019
  Spritbox?

  Itse ainakin olen "fuktionaalisten" alkoholijuomien kuluttaja, joten tämä ollut siksi oma suosikkini.
   
 34. aaronzone

  aaronzone

  Viestejä:
  235
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Mikähän tilauksella on hätänä? Tilasin kaksi konttia siideriä, sekä 4 sekalaista viinaspulloa. Norrlogilla näyttää vielä tilauksen painoksi 23kg, mutta lähetystunnus näyttää postin sivuilla n. 17 kiloa, eli ilmeisesti vain kontit tulossa? :confused:
   
 35. Viinasta

  Viinasta

  Viestejä:
  262
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Vai oikein kontteja nykyään, eikö lavat enää riittäneet? :D
   
  jultsu, demas, Charlie Glide ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 36. Kingi929

  Kingi929

  Viestejä:
  142
  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Sillon kun miehen tekee mieli siideriä, niin silloin myös tekee mieli siideriä! :rofl:


  Eiköhän sieltä kaikki tule kerralla. Eivät ne rupea jälkitoimattamaan mitään, koska joutuisivat lähettämäät viinakset tappiolla (koska postit).
   
  Viinasta tykkää tästä.
 37. ossobucco

  ossobucco

  Viestejä:
  109
  Rekisteröitynyt:
  29.06.2017
  Siellähän on myynnissä jopa "erilaisia henkiä".
   
 38. ruskeapanda

  ruskeapanda

  Viestejä:
  56
  Rekisteröitynyt:
  26.01.2018
  Tilasin tuolta Spritbox "erilaisia henkiä" 2*Jeltsin tuplaboxit ja pari laatikkoa punkkua.
  Ilmoittelen aikatauluista myöhemmin.... 147€ kuluineen.
   
 39. Yalle

  Yalle

  Viestejä:
  3
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2018
  Itse olen tilannut säännöllisesti punaviinejä Netprisistä. Ihan ok valikoima pulloja ja hanapakkauksia. Ja rahtikin vajaa 22€/20kg. Aiemmin tilailin Vinoscoutista ja Belvinistä, mutta lopettivat toimitukset Suomeen taannoin :-(

  Ainoa mikä tuossa Netprisissä hieman tökkiin, on viinivalikoiman suppeus. Jos on vinkkejä tintokaupoista, niin otan innolla vastaan.
   
 40. Kinkerale

  Kinkerale

  Viestejä:
  12
  Rekisteröitynyt:
  14.09.2018
  Espanjalaisia viinejä Paladarplus

  Tossa olisi yksi mistä tilailin aikoinaan. Toimitus ei ihan nopein eikä edullisinkaan, mutta hyvä valikoima. Ainakin vielä näyttäisi toimittavan Suomeen.
   
  tonttuj ja joku tykkäävät tästä.
 41. tonttuj

  tonttuj

  Viestejä:
  178
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Tuolta kannattaa kokeilla vuosikertoja ja laatuja, joita ei Aakkoskauppa myy kotimaassa.
  Toimitus kestää nelisen viikkoa.
   
 42. khaimera

  khaimera

  Viestejä:
  406
  Rekisteröitynyt:
  19.05.2017
  Tuossa ite postailin kans samasta havainnosta pari kolme viikkoa sit. Lavan toimituskulu oli noussu 289e -> ~378 euroon
   
 43. LovelyWhore

  LovelyWhore

  Viestejä:
  594
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  Alkostore on kyllä hyvä. Googlella löytyy varmaan kaikista viineistä arvosteluja. Ne halvimmat 5€ juomat on kyllä ihan kamalia usein. Poislukien se grillbox joka on aika kiva :) Laatu vaihtelee niissä halvimmissa ihan hurjasti erän mukaan. Myös BigRed tms. on aika kamala tapaus. Oma halpispunkkusuosikki on se organic la xxxxxx? vaaleassa boxissa, sekä crocodile creek. Myös se Giuseppe jotakin noista halvimmista on ihan kiva.
   
 44. Vihuri

  Vihuri

  Viestejä:
  724
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Kerätään vain foorumin juopot yhteen ja vuokrataan oma laiva. Vähän kuin Jaajon Raviristeilyllä. Kerrankin riittää ruumassa tilaa! :tup:
   
  demas, Arnold, j1m2 ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 45. lehmu

  lehmu

  Viestejä:
  115
  Rekisteröitynyt:
  23.08.2018
  Startseite
  Nyt ajan kanssa kun perehdyin kaupan viskivalikoimaan niin nuo 30e postikulut kuittaantuvat aikas nopeasti kun on todella kohtuulliset hinnat ja valikoima aikas laaja.
   
  |le ja j1m2 tykkäävät tästä.
 46. BlackAz

  BlackAz

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  02.01.2018
  Onkohan tuossa mitään ylimääräistä riskiä jos tilaa ulkomailta pullon väkiviinaa(89.9% Absinttia)? Olettaisin että ei kai sitä kukaan tiedä että paketin pullo sisältää etyylialkoholia enemmän kuin 80 tilavuusprosenttia, ellei ole jotain erityistä syytä avata pakettia. :think:
   
 47. Ihmemies

  Ihmemies

  Viestejä:
  615
  Rekisteröitynyt:
  27.12.2016
  Alkostore24 toimii edelleen hyvin. Guinness ja Paulaner tulivat ajallaan, juuri sitä mitä on tilattu. Luonnollisesti edullinen hinta näytteli suurta osaa valinnassa, vajaa 1,5€/tölkki posteineen vs. 3,15-3,74€/tölkki...

  Lähikaupassa 0,5l karhu A maksaa yli 3egee.
   
 48. Sepeli

  Sepeli

  Viestejä:
  41
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  edit: ei mitään sittenkään
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2019
 49. persu

  persu

  Viestejä:
  50
  Rekisteröitynyt:
  07.04.2018
  Alkoholirikoksesta saa sakkoja ja merkinnän tietoihinsa. Merkintä saattaa sitten vaikuttaa jatkossa jos tarvitsee töissä supon turvallisuusselvitystä. Jos näiden saamisen (pieni?) riski ei haittaa ja pitää oikein kovasti 89% absintista niin siitä vaan.
   
 50. lehmu

  lehmu

  Viestejä:
  115
  Rekisteröitynyt:
  23.08.2018
  itselle ainakin tuli joskus pullo n.90% absinttia eikä se tulliin jäänyt. Tosin en kyllä edes tiennyt että yli 80% ei saisi tilata:D