Adapterit.com kokemuksia

Anssiv

Team Android
Liittynyt
23.09.2020
Viestejä
606
Onko kokemuksia kys. puljusta? Olisin akun ja virtalähteen läppäriin hommaamassa. Ilmeisesti tuovat Kiinasta ja myyvät kalliimmalla, säästääkö paljonkin jos ite ostais, onko noilla akut sitä mitä luvataan?
tollasia oon kattellu
 
Liittynyt
08.01.2018
Viestejä
1 008
Ei ole mitään kokemuksia kyseisestä myyjästä, joten tässä on vain ajatuksia, joita tuollaisista halpatoimituksista mieleen tuli. Kun tuntematon kiinalaismyyjä myy "alkuperäistä" merkkituotetta erityisen edullisesti, tuote voi tosiaan olla peräisin samasta tehtaasta kuin alkuperäistuote, mutta tehdas on tehnyt niitä ylimääräisiä kappaleita myytäväksi omaan laskuunsa. Pahempi vaihtoehto on, että kyseessä on selvä väärennys, johon on liitetty merkkituotteen tarrat. Sellaisen laadusta ei ole mitään takuuta.

En osaa ottaa kantaa kyseisen myyjän luotettavuuteen tai edes siihen, onko hinta tässä tapauksessa epäilyttävän edullinen, mutta huomiota kiinnitti toimitusehdoissa seuraava kohta:
  • Tilauksista ei ole myyntiveroa (ei kaupallista arvoa).
Myyjä ei siis kuulu arvonlisäverotuksen IOSS-järjestelmään eikä tilitä arvonlisäveroa Suomeen, joten lähetyksestä joutuu maksamaan 24% alv tullatessa. Tuskin tulee tullitta kotiin, vaikka myyjä olisi ilmoittanut "ei kaupallista arvoa".

Edit. Tuolla maininnalla "tuskin tulee tullitta kotiin", tarkoitin siis, että lähetys tulee tullin kautta. Vaikka tullimaksua ei mene, arvonlisävero on maksettava tullatessa.
 
Viimeksi muokattu:

Freeze

Elitisti
Team Folding @ Home
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 036
Puljusta ei sen omilta sivuilta löydy käytännössä mitään tietoa, en tilaisi tuolta itselleni joulupostikorttiakaan.

Lisäksi, koska meillä on hienostunut vertikaalisesti integroitu toimitusketjujärjestelmä ja virtaviivaistettu tilausten täyttämisjärjestelmä
:think:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 645
Shenzhen Yuandongli Electronic Technology Co. Ltd

Siinä kaikki, mitä löytyi taustalta toimivasta yrityksestä. Muuten koko sivusto käännetty jollain google translatella, koska mm. Takuu ja palautukset -sivulla on jäätäviä kirjoitusvirheitä.
 

Freeze

Elitisti
Team Folding @ Home
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 036
Tuota Googlesta löytyvää Paypal -keskustelua hetken luettuani vaikuttaa siltä, että tuosta firmasta kannattaa pysytellä todella, todella kaukana.
 
Liittynyt
12.01.2017
Viestejä
1 771
Ensi luvataan ilmaiset posti & käsittely & pakkausmaksut.
Sitten perässä ilmoitetaan ihan ei asiaa,ne onkin maksullisia,
tavaran painon,koon ja lähetyspaikan mukaan.
Ota nyt tästäkin selvää.Terveisiä p******ä..:poop::darra:
 

Liitteet

Liittynyt
16.11.2017
Viestejä
45
Kiitos varoituksesta! Mietin samaa kun etsin, mistä löytäsin Lenovon läppäriin toisen Usb-c laturin.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
200 239
Viestejä
3 596 297
Jäsenet
63 519
Uusin jäsen
villeov

Hinta.fi

Ylös Bottom