Lahjoitettu 3x Eri guitar hero kitaraa ja Alpina 43 monot Hyvinkää

Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
735
Veljen varaston siivouksen jäljiltä en kehdannut roskiin antaa viedä jos joku näitä vielä voisi hyötykäyttää. Menee sunnuntaina roskiin jos ei kelpaa kenellekkään.
Kaikki kitarat testattu pattereilla että lähtevät päälle. Inputeja en voi testata kun ei ole laitteita mihin nämä kytkeä/vastaanottimet puuttuvat.
Tästä vaikka varaosiksi jos ei omista vastaanottimia..

1x alpinan monot kokoa 43, Käytössä olleet kuulemma yhden talven, Näyttäisivät siltä että noilla vielä pari talvea hiihtäisi?. Ehjät eivätkä haise mitenkään erityiselle. Hopea takaosuus hieman varastossa ottanut kellertymää.

1x Guitar hero warriors of rock kitara xbox 360 konsolille hihnalla. Kunto ok, kulumaa on ja "vibra" täysin löysä, patterit sisällä. Vastaanotinta ei ole mutta tämä ei sitä tarvitse?

1x Guitar hero world tour kitara pc. Kunto tyydyttävä. Kulumaa on ja patterikotelo puuttuu, ollut teipillä kiinni pahvi joka pattereita pitää paikallaan. Ei hihnaa eikä VASTAANOTINTA!!

1x Guitar hero live kitara ps3??? Kunto tyydyttävä. Napit sellaista materiaalia että ovat tahmaiset, jotain kumimuoviseosta. Muuten hyvässä kunnossa, hihna mukana mutta ei VASTAANOTINTA!!!


MENIVÄT ROSKIIN!Nouto hyvinkäältä, en ala kuljettamaan minnekkään kun en omista autoa. En myöskään postiin laita kun ei ole pakkauksia näille.
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
225 204
Viestejä
3 982 605
Jäsenet
68 047
Uusin jäsen
tr_218

Hinta.fi

Ylös Bottom