Myyty 2060 tuf 6gb | oulu

Liittynyt
19.12.2019
Viestejä
34
Alustavasti myyty.

Myytävä tuote: GeForce RTX 2060 TUF Gaming

Hinta: 265€
Tuote ostettu (mistä ja milloin): 26.12.2019 Jimm's
Kuitti löytyy (takuu voimassa): 36kk ostohetkestä.
Muuta huomioitavaa:
nämä tuffit on jokseenkin äänekkäitä, syy jonka takia vaihtoon menee. vähän päälle kuukauden ollu kevyehkössä käytössä (käytännössä rocket league sillon tällön). Vaihtaa omistajaa heti kun saan kynsiini uuden näyttiksen, joka siis liikkunee tänään eli veikkaisin että keskiviikkona 12.02 tai viimeistään to 13.02 revin tämän irti emolevystä ja tumppaan onnelliselle uudelle omistajalle. Tämä oli 350e jimillä tarjouksessa joulun tienoilla siis.


Sijainti: Oulu
Toimitustapa: Nouto, mieluiten en postittele. Oulun alueella saatan kiikuttaa +-5km säteellä.
Maksutapa: Käteinen, tilisiirto

Muokkaus: Sen verran vielä lätistään että sivullekirjoittaneella on täysin karvalakkimallinen kotelo joka saattaa vaikuttaa kortin lämpöihin ja siten hyrrien pyörimisnopeuteen ja täten äänekkyyteen. Kortti siis toimii täysin moitteettomasti ja varmasti siten kuten sen pitääkin.

Muokkaus vol2: tosiaan löytyy alkuperäinen pakkaus joka toisaalta harmillisesti vähän revennyt. Jos tämä on kynnyskysymys ostajalle niin tinkaan kokonaiset kaksi euroa tämän vuoksi hinnasta jo valmiiksi pois. Pistän jossain vaiheessa jaksaessani kuvan.

asdf vol 3: kuva repsahtaneesta laatikosta. Toki itse tuotteestakin saa kuvan jos välttämättä haluaa mutta en jaksanu tähän hätään.

muok vol4: tyrkytän tätä muuallakin (irc)
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 294
Viestejä
4 288 794
Jäsenet
71 615
Uusin jäsen
dim20cen

Hinta.fi

Ylös Bottom