- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 1 152
Jep. En kyllä ymmärrä miksi moinen mauste on edes keksitty?Kyseinen hien hajun lähde on juustokumina.
Jep. En kyllä ymmärrä miksi moinen mauste on edes keksitty?Kyseinen hien hajun lähde on juustokumina.
Totta. Meillä emäntä ei syö mitään missä on juustokuminaa. Itse lähinnä siedän sitä. Ääs marketin taco-soosi hyllyjä saa tonkia ihan huolella että löytää jonkun missä sitä ei ole.Jep. En kyllä ymmärrä miksi moinen mauste on edes keksitty?
Henk. koht. ehdottomia suosikkeja mausteissa enkä enkä kyllä ole ennen kuullutkaan, että joku yhdistäisi sen edellämainittuun. Mutta maistaahan jotkut korianterissakin saippuan...Totta. Meillä emäntä ei syö mitään missä on juustokuminaa. Itse lähinnä siedän sitä. Ääs marketin taco-soosi hyllyjä saa tonkia ihan huolella että löytää jonkun missä sitä ei ole.
Ensimmäisillä kerroilla kun korianteria jossakin maistoi, saattoi kyllä olla että tuli saippuan maku suuhun. Nykyään kyllä ihan ehdoton texmex ruuassa, kuten juustokuminakin.Henk. koht. ehdottomia suosikkeja mausteissa enkä enkä kyllä ole ennen kuullutkaan, että joku yhdistäisi sen edellämainittuun. Mutta maistaahan jotkut korianterissakin saippuan...
Ei juustokumina tai korianteri haise hieltä, mutta hiki voi haista hyvin voimakkaasti noilta mausteilta. Siitä se assosiaatio varmasti tulee. Päivän tai kaksi kun syö curryllä maustettua ruokaa, niin johan ominaishaju vaihtuu samanlaiseksi kuin intialaisilla.Henk. koht. ehdottomia suosikkeja mausteissa enkä enkä kyllä ole ennen kuullutkaan, että joku yhdistäisi sen edellämainittuun. Mutta maistaahan jotkut korianterissakin saippuan...
Joopajoo.Päivän tai kaksi kun syö curryllä maustettua ruokaa, niin johan ominaishaju vaihtuu samanlaiseksi kuin intialaisilla.
Tuli ostettua pari pussia. Mielestäni aivan erinomaisen makuista. Varsinkin verrattuna muihin kaupan kebuihin. Ehkä hieman liian ohutta omaan makuun.Herra Snellmanin grillatut kebabit
Joku kerennyt jo kokeilemaan? Yleensähän nämä ovat heikkoja esityksiä mutta se snellmannin pötköhän sai jonkinlaisen hyväksynnän niin ehkä tätä voisi kokeilla.
Näin 2v myöhemmin…Döner Harjultahan on tullut kauppoihin valmiskebaasia. Onko tätä kukaan maistellut?
Tämä näytti kyllä oikein hyvältä. Lähtee ensi kerralla testiin!Mä oon tykännyt allaolevasta reseptistä. Jauhismassan annetaan maustua jääkaapissa 1-2vrk. Tekeentymisajan jälkeen massa pakastetaan. Pakastetusta massasta siivuja ja siivut paistetaan pannulla.
edit. Se miten tässä voi feilata on paistaminen liian kylmällä pannulla. Jos massasta alkaa tulemaan nesteitä ulos ja lihat ui niin lopputulos on huono. Paistamisen aikana tarvii lihan pysyä melko kuivana, että pinta aateloituu. Tästä samasta syystä on paljon helpompi saada ohuet siivut onnistumaan kuin paksut. Jos haluaisin kreikkalaistyyppistä gyroa niin tekisin sen murekkeen ensin uunissa, siivuiksi ja paistaisin pannulla.
Airfryer kuulostais täydelliseltä tuon kypsentämiseen.edit. Se miten tässä voi feilata on paistaminen liian kylmällä pannulla. Jos massasta alkaa tulemaan nesteitä ulos ja lihat ui niin lopputulos on huono. Paistamisen aikana tarvii lihan pysyä melko kuivana, että pinta aateloituu. Tästä samasta syystä on paljon helpompi saada ohuet siivut onnistumaan kuin paksut. Jos haluaisin kreikkalaistyyppistä gyroa niin tekisin sen murekkeen ensin uunissa, siivuiksi ja paistaisin pannulla.
Sais sen varmaankin onnistumaan + terveellisempi. Mä paistoin voi+chilihiutaleet+mausteet seoksessa. Alimaustoin lihan ja korjasin virhettä pannulla. Maistui aika hyvältä idealta. Jatkan tuota jälkikäteen mausteiden tuunaamista tulevaisuudessakin.Airfryer kuulostais täydelliseltä tuon kypsentämiseen.