ZTE 5G-modeemi "tukehtuu"

Liittynyt
13.04.2017
Viestejä
1 161
Ongelma on seuraava. Telian liittymä ja ZTE MC801A-modeemi lopettaa toimimisen "kovan" latauksen aikana.

Esim. eilen latailin Steamista God of war peliä. Noin 60gb.

Alkaa lataamaan hienosti täydellä 30mb/s nopeudella mihin liittymä on rajoitettu. Muutaman minuutin päästä tulee että "ei yhteyttä" steamissä. Myöskin nettiselain ei löydä mitään sivua. Yhteys näkyy kyllä modeemissa että on kunnossa ja täydet tolpat 5G-verkossa.

Modeemin bootti ja taas homma eteni jonkin aikaa. Sitten sama homma. Kokelin myös steamista rajoittaa latausnopeuden puoleen ja silti teki tämän. Eikä tuntunut modeemi mitenkään kuumenevankaan.

Nappasin virtajohdon modeemista irti ja laitoin takaisin niin sitten latasi kyllä loppuun ilman ongelmia. Todennäköisesti olisi vielä tehnyt saman mikäli latausta olisi ollut enemmän jäljellä.

Samaa havainnut myös satunnaisesti muissa tilanteissa.

Onko hyviä arvauksia mistä voisi johtua tai mitä voisi koittaa? Muuten liittymä pelaa hyvin ja antaa aina täydet nopeudet. Modeemissa uusin FW.

Edit; Löytyinkin googletuksen jälkeen täysin samaa ongelmaa, samalla modeemilla. Mutta ei varsinaisesti ratkaisua.... Eli vinkkejä otetaan vastaan


^^ Tuolla Captain nimimerkillä sama homma.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
13.04.2017
Viestejä
1 161
Niin kai se on. Täytyy maanantaina soitella Telialle. He eivät näytä oikein myyvän edes muuta kuin tuota ZTE 5G-modeemia, joten jännä nähdä kuinka hankalaksi menee laitteen vaihto toiseen.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
153 928
Viestejä
2 902 795
Jäsenet
55 194
Uusin jäsen
nisu_v

Hinta.fi

Ylös Bottom