Youtube videoiden pätkiminen

Liittynyt
24.06.2017
Viestejä
563
Eilen illalla kun katsoin kännykällä videota YouTubesta, niin yllättäen ääniraita feidaantui noin sekunnissa äänettömäksi ja tämän jälkeen koko video meni pauselle. Se tapahtui pari kertaa ja ajattelin vahingossa hipaisseeni ruutua tms ja annoin asian olla.

Nyt kuitenkin tänään sama ongelma ilmeni ja jatkui. Yritin katsoa 30min videota, niin video pätki suunnilleen minuutin välein, välillä ihan muutaman sekunninkin välein. Kännykkä oli pöydällä, valaistus tasainen ja kännykän lähellä ei ollut mitään liikettä. Kun katsoin videon asetukset, niin siellä ei ollut mitään ongelmiin viittaavaa. Koitin myös poistaa viimeisimmät päivitykset YouTubesta, mutta siitä ei ollut apua (tai niiden uudelleen lataamisesta).

Mikä siis avuksi? Käytössä Pixel 7 puhelin, joka on pari kuukautta vanha ja hommat ovat toimineet moitteetta eiliseen asti. Nytkin kaikki muu toimii, paitsi nuo videot.
 
Liittynyt
08.11.2019
Viestejä
39
Sovelluskohtainen automaattinen joku optimointi tms. Ainakin samsungilla teki niin paljon vastaavia temppuja että vaihdoin lopulta puhelinta.
 
Liittynyt
12.03.2024
Viestejä
57
Käytätkö Youtubea omalla sovelluksella vai selaimen kautta? Jos selaimen kautta niin oletko kokeillut eri selaimia. Entä netti yhteytesi? Onko puhelimesi yhdistetty WLAN:iin vai streemaukseen 4G/5G puhelinliittymää?

EDIT. Jos käytät Youtube sovellusta niin mitkä kuvanlaatu asetukset sinulla on käytössä?
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
242 469
Viestejä
4 238 045
Jäsenet
71 211
Uusin jäsen
G0D

Hinta.fi

Ylös Bottom