• Käyttäjätunnuksia kaapattu - Myy lahjakortteja

    Noin 20-30 TechBBS-käyttäjätunnusta on tunnistettu, että ne on kaapattu kirjautumalla ja vaihtamalla sähköpostiosoite uuteen. Tunnuksilla on yritetty kaupata foorumin kauppa-alueella Steamin ja Verkkokauppa.comin lahjakortteja ja maksutavaksi on ilmoitettu kryptovaluutat BTC, Eth ja LTC. Lue lisää

Xiaomi julkaisee taittuvänäyttöisen Mix Fold 2 -älypuhelimen Kiinassa elokuun 11. päivä

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 192

Xiaomi on paljastanut julkaisevansa Kiinassa uuden taittuvanäyttöisen Mix Fold 2 -älypuhelimen elokuun 11. päivä. Kyseessä on valmistajan toinen taittuvanäyttöinen malli ja seuraaja viime vuoden Mi Mix Foldille. Julkaisua mainostava kiusoittelukuva paljastaa Galaxy Fold -malllien tapaan taittuvan laitteen, jonka päänäyttö sijaitsee taitoksen sisäpuolella sekä Leican kanssa suunnitellun kamerajärjestelmän.

Taittuvanäyttöisiä malleja on tulossa tällä hetkellä hieman joka kulmalta, sillä julkaisu sijoittuu päivän Samsungin Unpacked-tilaisuuden jälkeen, minkä lisäksi myös Motorola on julkaisemassa Razr 2022 -mallin elokuun 11. päivä.

Alkuperäistä Mi Mix Foldia ei nähty koskaan Suomen markkinoilla ja seuraajankin julkaisu tapahtunee ainakin alkuun vain Kiinassa.

Lähde: Android Authority
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
217 351
Viestejä
3 867 069
Jäsenet
66 442
Uusin jäsen
Floydjm

Hinta.fi

Ylös Bottom