X4: Foundations

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Henkka77, 09.08.2018.

 1. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  2 200
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  X-sarjasta tuttu Egosoft julkaisee siis tänä vuonna uusimman tulokkaan X-sarjaansa, Foundationsin.

  EGOSOFT · Games · X4 · Info


  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
  Avaruuspelien ja scifin ystävänä odotan tätä paljon ja kun tietää ettei Rebirthin virheitä enää tehdä niin odotettavissa lienee taas yksi timesink jolle pitäisi kaivaa aikaa jostain.. :dead:
   
  harkah tykkää tästä.
 2. Frank Provo

  Frank Provo

  Viestejä:
  743
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Huhhuh, mikä jeesuspeli sieltä on tulossa. Täytyy varmaan vihdoin perehtyä tähän X-sarjaan.

  Jaa, ei moninpeliä, eikä VR-tukea... Äääh.
   
 3. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  2 200
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Julkaisu marraskuun 30.   
  skardanaario tykkää tästä.
 4. jabbadap

  jabbadap

  Viestejä:
  950
  Rekisteröitynyt:
  04.11.2016
  Kunnon yksinpelejähän nuo X:t ovat aina olleet. Itse vain jossain välissä kyllästyi X³ Reunionissa lentelyyn portista toiseen kun se tehtävä oli jossain jumalanselän takana. Oppimiskäyrähän noissa oli aina valtava eli aikaa se otti ja tn. kuolemia(kaikkia vihuja ei kannattanut lähtiä haastamaan). Jos moninpeliä haluat siihen on sitten Star citizen, Elite dangerous, Eve online, No man sky etc.
   
 5. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  2 200
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Se olisi julkkaripäivä huomenna ja ostohousut on jo jalassa. :)
  Obsidian Ant pääsikin jo eilen pelailemaan:

   
 6. Lohwa

  Lohwa

  Viestejä:
  3
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Hyvältä peli vaikuttanut.. Ainut murhe ollut pelin tai oikeastaan koko koneen kaatuminen kun on mennyt wharf asemalle ja touhunnut sielä jotakin.
  Kone mennyt ihan tilttiin ja kuulokkeista alkanut kuulumaan zzsszsszzszszs ääntä ja kuva näytössä jämähtänyt.¨

  Lähti sit toimimaan, häiritsi varmaan aikaisemmin se että käytin samaan aikaan toista näyttöä youtuubi videoiden katsomisessa.

  Ja pelissä nyt kovasti etsinyt asemaa josta voisi ostaa antimatter cells:sejä, ei löydy mistään, yhden youtubi videonkin katsoin mutta ei löytynyt itseltä samasta paikkaa.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2018
 7. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  5 077
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Ai hitto, X3 oli kyllä upottava kokemus. Juoni tais olla jotain ihan roskaa mutta muuta tekemistä sitten senkin edestä.
   
 8. tombe0

  tombe0 Premium-jäsen

  Viestejä:
  254
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Asemien paikka sektorissa on random, mutta samat asemat pitäisi löytyä kuitenkin, eli ei muuta kuin long range scanner laulamaan ja metsästämään :)

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
 9. Lohwa

  Lohwa

  Viestejä:
  3
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuo xiit ei mulla kyl toiminut. se yks asema jonka se näyttää heti, on sectorilla minne en näytä edes pääsevän, jos luottaa netistä löytyviin mappeihin. kai niitä asemia löytyy muualtakin jotka myy antimatter cellsejä?

  ----------------------

  Jaa näköjää sinne sain kaverin lähetettyä..
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2018
 10. Scratch

  Scratch

  Viestejä:
  158
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tulihan tämä hommattua aihepiirin takia. Mutamana iltana tätä opetellut ja täytyy sanoa, että täysin nyypälke, X-maailmaa yhtään tuntemattomalle learning curve on aika jyrkkä :D. Asiaa ei auta, että vaikka peli on itellä toiminyt näennäisen hyvin, ei voi tietää onko jokin ominaisuus vain sittenkin buginen vai eikö vaan osaa/tiedä oikeaa tapaa tehdä. Esimerkiksi sain tehtyä vihualuksen toimintakyvyttömäksi ja päätin yrittää kaapata aluksen. Lentely omasta aluksesta Eva-puvussa vihualukselle oli hienoa ja sainkin aluksen omiin nimiin ja pääsin sisälle. Mutta sitten ei ollut hajuakaan, miten saisin kaapatulle alukselle pilotin ohjaamaan sen asemalle myyntiä tai käyttöön varustelua varten. Päätin palata lähimmälle asemalle omalla aluksellani, palkkasin ensimmäisen vastaan kävelleen jampan ja pyysin nousemaan alukseeni tarkoituksena viedä kaveri kaapatulle alukselle pilotiksi. En kummiskaan useista yrityksistä huolimatta saanut kaveria siirtymään kaapatulle alukselle.

  Kuitenkin, tämän tyyliset pelimekanismit avaruuspeleissä, joissa toimitaan jalan myös alusten ulkopuolella ja asemilla ovat erittäin kiinnostavia. X4:sessa tekemisen määrä muutenkin vaikuttaa valtavalta, voi varustaa ja komentaa isoja aluksia, kokonaisia laivueita, rakentaa avaruusasemia...

  Saa nähdä riittääkö aika ja mielenkiinto opetella pelin saloja, pelattavaa muutenkin ja aikaa niin kovin vähän. Jos ei muuta, niin tämä kyllä osoittaa, miten valtava potentiaali ”space legs”:eillä tällaisissa avaruussimulaattoreissa on, toivoisin näkeväni ED:ssä edes osan X4:sen jaloittelu- ja EVA-mekanismeista joskus jossain muodossa!