Windows tabletin valjastaminen työpöytäkalenteriksi

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet, tabletit, älykellot ja muu mobiili' , aloittaja gratnak, 31.12.2018.

 1. gratnak

  gratnak

  Viestejä:
  279
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Onko kellään jonkinlaisia projekteja tai kokemusta / ideoita otsikon aiheeseen?

  Itselläni on tyhjän panttina Asus Vivotab Smart 10.1" (win10) ja työpöydälle interaktiivinen kalenteri / älykodin ohjain kiinnostaisi. E-ink näyttö olisi paras, mutta toisaalta tabletti on monikäyttöisempi ja hätäpäissään sen voisi napata reissuun jos tarvetta tulee.

  Ajatus on, että tabletti olisi koko ajan laturissa ja nököttäisi työpöydän nurkalla. Laite voisi sensoreilla tunnistaa aina käyttäjän läsnäolon ja käynnistää näytön, missä pyörisi kalenteri kaikkine eventteineen / merkintöineen ikään kuin normaali seinäkalenteri, mutta pysyisi synkronoituna outlook- Hotmail ja googlen tileihin.

  Mietin, saako tällaista ihan perus win10:llä väsättyä, joka tabletissa tällä hetkellä on vai vaatiiko isompaakin räätälöintiä esim. Rainmeterillä tai vastaavalla kustomointiohjelmalla.
   
 2. gratnak

  gratnak

  Viestejä:
  279
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Vai olisiko tällainen helpompi rakentaa käyttäen Android-pohjaista tablettia? Ensisijaisesti haluaisin hyödyntää vanhan Asus Vivotab Smartin (win 10).

  Ainakin seuraavanlaiset toiminnot haluaisin näkyvän näytöllä koko ajan:

  - kalenteri (muistutuksineen)
  - kello
  - sää
  - valojen ohjaus (hue)
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2019
 3. gratnak

  gratnak

  Viestejä:
  279
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Nyt olisi myös ylimääräisenä android -tabletti. Onko mitään ideaa, millä tähän saa kaikki haluamansa widgetit kustoimoiduilla skineillä, niin että ulkoasu olisi yhtenäinen?
   
 4. Frankie

  Frankie

  Viestejä:
  123
  Rekisteröitynyt:
  21.02.2019
  Mä en ole miettinyt tablettia kalenteriksi, vaan digitaaliseksi kuvakehykseksi. Noi dedikoidut kehykset ovat niin pirun onnettomia ainoaan tehtäväänsä (surkea kuvanlaatu, oikeasti), joten ajattelin pistää tabletin pyörittämään kuvavalikoimaa olkkarin nurkkaan. Telkkarille on muutakin käyttöä, vaikka siinä olisi jo hiukan kokoakin. Tabletti tarttis vain sähköä ja jonkun kuvakikkareen vaihtamaan tasaisin väliajoin kuvaa.