Windows 11 päivitykset jumittaa konetta.

Liittynyt
17.12.2016
Viestejä
30
Automaatti päivitys asensi nämä päivitykset,jonka jälkeen alkoi kone jumittaa.Ohjelmia ei voi sulkea ja toista ohjelmaa ei saa auki ,jää jumiin ,sammuu vain virtanappia painamalla.

2024-09 Kumulatiivisen päivityksen esikatselu käyttöjärjestelmälle Windows 11 Version 23H2x64-pohjaisille järjestelmille (KB5043145)
Windowsin määrityspäivitys (KB5035942)
 
Windows ei asenna automaattisesti noita esikatselu versioita, jotka siis on vielä eräänlaisia testiversioita, jonka voi halukkaat asentaa ja testata mahdollisten ongelmien takia. Se vaatii, että manuaalisesti painat sitä "Install" nappia Windows Updatessa.

Älkää asentako noita esiversioita päivityksestä, jotka ei vielä ole normaalissa jakelussa. Se että Microsoft ne laittaa tuonne samaan paikkaan normaalien päivityksien sekaan on mielestäni väärin ja aiheuttaa jatkuvasti ongelmia, ku porukka vaan painelee Install nappia, ku muiden päivitysten seassa. Laittaisivat jonnekin piiloon, kyllä ne halukkaat testaajat ne löytäisi tarvittaessa..
 
Enpä tienny tuota,että ei asentaa kaikkia windows uppdaten kautta.Mitä tässä nyt voi tehdä.
Päivityksen poistaminen ei onnistunut.Koneen sain pelaamaan joten kuten,mutta pelaaminen ei onnistu.
Oottaa uutta päivitystä.
 
Ei olisi eka kerta, kun Windows päivitys oli korvannut näytönohjaimen & äänikortin / -piirin ajurin ominpäin "parempiin" eli Windowsin ö-luokan omiin tekeleisiin. Yleensä huomaa just siitä, että pelit tai äänet ei toimi kunnolla tai oikein. Ja siitä, että Laitehallinnassa lukee niiden kohdalla valmistajan tai toimittajan kohdalla Microsoft. Eikä Amd, Intel, Nvidia, RealTek / jne. ==> Eli päivitä noiden ajurit, varmuuden vuoksi.

Niissä on muuten toinen vaihtoehto "Sulje" / "X". Valitsin itse sen ja se esikatselu whatever hävisi eikä tullut enää takaisin, kun klikkasin "etsi päivityksiä".
 

Statistiikka

Viestiketjut
253 933
Viestejä
4 413 707
Jäsenet
73 268
Uusin jäsen
HassuHannu

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom