Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Modernia tilankäyttöä.
Pistetty uusiksi levynsiivous työkalu?
Löytyy myös vanha versio edelleen. Win+disk antaa hakutulokseksi vanhanPistetty uusiksi levynsiivous työkalu?
Voi olla että muisti on näin lyhyt ja huono mutta mun mielestä se oli ihan musta ennen päivitystä ja aktiivinen tabi oli vaaleampi kuin muut, eli takapakkia senkin suhteen.
Tumman harmaassa ei itsessään ole vikaa, mutta olisivat sitten kerralla vetäneet koko osoitepalkin ympäristön samaan tyyliin, eikä noin että ylhäältä läpikuultava harmaa, alapuolella mustaa ja aktiivisen tabin korostus mustallaNimenomaan hyvä juttu että päästään eroon tuosta täydestä #000000 mustasta, joka ei näytä hyvältä ei sitten mitenkään. Tästä on MS saanut aika paljon kritiikkiä. Tummanharmaa on paljon parempi, jota myöskin käytetään kaikissa ammattilais-softissa kuten Photoshop jne, jos on tumma teema käytössä. Omasta mielestäni sais tuo Edge olla vielä piirun verran vaaleampi. Ainoa hyöty siitä on AMOLED näytöille joissa akkua säästyy, mutta niitäkin on aika vähän Windows puolella enkä kyllä itse siedä täystummaa teemaa omalla Galaxy S7:llakaan.
Valkea teksti mustalla taustalla aiheuttaa silmärasitusta koska kontrasti niiden välillä on sen verran iso, molempien ollessa ääripäitä. Monet myös sanoo että vitivalkoistakaan (#FFFFFF) ei pitäisi käyttää ohjelmissa saman asian takia mutta valkonen mustalla pohjalla pahempaa.
Tumman harmaassa ei itsessään ole vikaa, mutta olisivat sitten kerralla vetäneet koko osoitepalkin ympäristön samaan tyyliin, eikä noin että ylhäältä läpikuultava harmaa, alapuolella mustaa ja aktiivisen tabin korostus mustalla
Verkkosivujen palvelimista joissa Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä, vain 33,9% on Ubuntu distroja. 27,3% on Debianeja ja 17,1% CentOSeja. En nyt sanoisi Ubuntua ylivoimaisesti suosituimmaksi, varsinkin kun ylipäätään palvelimista Unix-pohjaisia on 67,9% joista varmasti Linux-pohjaisia tiedetään olevan vain 60,8%. Eli seuraavat voidaan sanoa varmuudella:Tämä. Ubuntu taitaa olla ylivoimaisesti suosituin palvelinkäyttöjärjestelmä maailmassa. Ja taitaa tämäkin keskustelupalsta sitä käyttää, kun katsoo vanhoja ilmoituksia kun oli ongelmia.Mutta pari päivää sitten julkaistusta Ubuntun LTS-versiosta ei tullut lyhyttäkään uutista.
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator at [no address given] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.4.18 (Ubuntu) Server at bbs.io-tech.fi Port 80
Taisi olla pilvessä suosittu.Verkkosivujen palvelimista joissa Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä, vain 33,9% on Ubuntu distroja. 27,3% on Debianeja ja 17,1% CentOSeja. En nyt sanoisi Ubuntua ylivoimaisesti suosituimmaksi, varsinkin kun ylipäätään palvelimista Unix-pohjaisia on 67,9% joista varmasti Linux-pohjaisia tiedetään olevan vain 60,8%. Eli seuraavat voidaan sanoa varmuudella:
- Unix-pohjaisista ainakin 0,339 * 0,608 = 0,206 = 20,6% on Ubuntuja
- Kaikista servereistä ainakin 0,679 * 0,206 = 0,140 = 14,0% on Ubuntuja
Lisäksi 38,2%:a kaikista Unixeista ei ole sen tarkemmin tunnistettu, joten on teoriassa mahdollista että niiden joukossa on isompi määrä esim. Debianeja kuin Ubuntuja, mikä voisi tehdä kokonaisuudessaan Debianista suositumman. Mutta tämä on puhdasta spekulointia.
Lähteet:
Usage Statistics and Market Share of Linux for Websites, May 2018
Usage Statistics and Market Share of Unix for Websites, May 2018
Tarkista tiedostojärjestelmä ja resetoi Windows Update alkuun. Minulla sekoili kanssa yhdellä koneella, mutta sain sen asentumaan noilla tempuilla.Minulla on ainakin aivan hel**tillisiä vaikeuksia xD
Jäätyy aina 75% jälkeisessä bootissa. Virheilmoitus tuttu usean vuoden takaa
"Error DU DU::CDUSession::Search: Failed to set WU internal configuration property for targeted scans. hr = 0x80070057"
Tämä siis logista napattu. Asennusvirhe on Windows Updaten puolella on 0xc1900130... Itse asiassa on muuten eri, mikä oli aikaisemmin... Silloin loppu taisi olla 101...
Kolmatta tai neljättä tuntia huhkitaan, antivirus softaa poistettu, "ylimääräisiä" vehkeitä nypitty irti, SFC:tä ajettu ja nyt otettu HPET:tiä BIOS:ta pois päältä... Katsotaan... Imaisin jo asennusimagenkin tikulle, jos sillä saisi menemään xD
Tosiasia on, että pitäisi kyllä vetää ihan tyhjältä pöydältä. Tämä on niin monta kertaa päivitelty ylöspäin ja vissiin kertaan tai pariin jopa käyttisversiosta toiseen... Mutta millään ei viitsisi ;p
Taisi olla pilvessä suosittu.
Ubuntu Linux is the Most Popular Operating System in Cloud
Tarkista tiedostojärjestelmä ja resetoi Windows Update alkuun. Minulla sekoili kanssa yhdellä koneella, mutta sain sen asentumaan noilla tempuilla.
Kyseli uudestaan tietojenkeruu asetukset...No, eipä tässä kiirettä. Sain vasta toisella koneella lataus/asennuslooppin jääneet huhtikuun päivitykset paikalleen, nauttia hetki tästä. Muitten raporteista sitten katella koska uskaltaa hypätä tuleen, muistaakseni 30 päivää pistin armonaikaa ominaisuuspäivityksille. Jospa siinä ajassa enin osa bugeista hioutuu jo pois...
Muutes... muistakaahan kertoa sitten, miltä osin asetukset nollaantuvat uuden version myötä.
Kyseli uudestaan tietojenkeruu asetukset...
Sattuuko koneessa olemaan Citrix client?Mikäköhän vika kun ei asennus onnistu vaan tulee virheilmoitus:
"Viimeisin epäonnistunut asennusyritys 1.5.2018 – 0xc1900101"
Seuraavaksi kannattaa varmaan kokeilla antivirus pois päältä ja jos koneessa on jotain Asus AI, kellotussoftia yms. erikoisuuksia, niin uninstall niille ja uusi yritysEi tietääkseni. Mikä lie tuo onkin?
Mikäköhän vika kun ei asennus onnistu vaan tulee virheilmoitus:
"Viimeisin epäonnistunut asennusyritys 1.5.2018 – 0xc1900101"
Tässä herää kysymys, että miksi kukaan edes käyttää moista telakkaa, jos sen tiedetään hajottavan tiedostojärjestelmän jossain vaiheessa? Päivitys tai ei, niin tuolla telakalla pitäisi heittää vesilintua ja kiireesti.Perkele.
Ensin PureVPN jotenkin rikki ja kone ei pääse nettiin. Korjaantui poistamalla PureVPN:n asennus.
Sitten se pahempi juttu, jonka huomasin kun aloin katselemaan levyasemien statusta. Päivitys oli jostain syystä korruptoinut USB-telakassa (Fuj:tech Clone Dock 2 USB 3.0 ‐telakka kahdelle 2.5"/3.5" SATA-kiintolevyille 29,90 €) olevien levyjen kirjanpidon. Telakka on sellainen, että se rikkoo jossain vaiheessa kirjanpidon ollessaan muistaakseni AMD:n USB3-portissa ja toimii kunnolla vain emolla olevassa ASMedian piirin takana olevassa portissa. Ilmeisesti päivityksessä on tehty jotain asennuksia ja kaksi levyä taas korjattavana. Pirullisen hidasta hommaa, mutta onneksi onnistuu kuitenkin.
Laittaisin tuon AMD:n bugisen USB3-firmwaren tai ajurien piikkiin. Telakka toimi Win7:ssa Intel-alustalla ilman mitään ongelmia, Linuxin kanssa ei ongelmia ja Win10:lläkin ASMedian portissa ennen tätä ihmeellistä kuprua. Mutta vaihtoonhan tuo täytyy laittaa, ei auta mikään.Tässä herää kysymys, että miksi kukaan edes käyttää moista telakkaa, jos sen tiedetään hajottavan tiedostojärjestelmän jossain vaiheessa? Päivitys tai ei, niin tuolla telakalla pitäisi heittää vesilintua ja kiireesti.
amd:n piirisarja ajureissa on usb driveri eli oletko kokeillut tolla vai sillä mitä ms käyttää defaulttina?.Asmedialla on myös omat ajurit eli niilläkin voi kokeilla että tuleeko ongelmia.Toi usb kloonaus vaikuttaa kyllä niin purkkaviritykseltä etten alkaisi mitään amd:n usb:tä syyttämään.Eikös olisi helpompaa,nopeampaa,varmempaa sekä ihan ilmaista pistää levyt vain kiinni sata portteihin?.Kopiointi kahdella usb3-sata adapterillakin taitaisi olla nopeampaa/varmempaa.Laittaisin tuon AMD:n bugisen USB3-firmwaren tai ajurien piikkiin. Telakka toimi Win7:ssa Intel-alustalla ilman mitään ongelmia, Linuxin kanssa ei ongelmia ja Win10:lläkin ASMedian portissa ennen tätä ihmeellistä kuprua. Mutta vaihtoonhan tuo täytyy laittaa, ei auta mikään.
PureVPN oli ja on minulla kyllä asennettuna. En ole sitä vielä käyttänyt päivityksen jälkeen, mutta ei aiheuttanut itselle mitään ongelmia että oli asennettuna.Perkele.
Ensin PureVPN jotenkin rikki ja kone ei pääse nettiin. Korjaantui poistamalla PureVPN:n asennus.
Sitten se pahempi juttu, jonka huomasin kun aloin katselemaan levyasemien statusta. Päivitys oli jostain syystä korruptoinut USB-telakassa (Fuj:tech Clone Dock 2 USB 3.0 ‐telakka kahdelle 2.5"/3.5" SATA-kiintolevyille 29,90 €) olevien levyjen kirjanpidon. Telakka on sellainen, että se rikkoo jossain vaiheessa kirjanpidon ollessaan muistaakseni AMD:n USB3-portissa ja toimii kunnolla vain emolla olevassa ASMedian piirin takana olevassa portissa. Ilmeisesti päivityksessä on tehty jotain asennuksia ja kaksi levyä taas korjattavana. Pirullisen hidasta hommaa, mutta onneksi onnistuu kuitenkin.
Molemmat ajurit on päivitetty, on ollut tapana käyttää valmistajan ajureita jos ne vaan löytyy.amd:n piirisarja ajureissa on usb driveri eli oletko kokeillut tolla vai sillä mitä ms käyttää defaulttina?.Asmedialla on myös omat ajurit eli niilläkin voi kokeilla että tuleeko ongelmia.Toi usb kloonaus vaikuttaa kyllä niin purkkaviritykseltä etten alkaisi mitään amd:n usb:tä syyttämään.Eikös olisi helpompaa,nopeampaa,varmempaa sekä ihan ilmaista pistää levyt vain kiinni sata portteihin?.Kopiointi kahdella usb3-sata adapterillakin taitaisi olla nopeampaa/varmempaa.
Minusta vika näytti siltä, että nimipalvelimeen ei saatu yhteyttä. Pingi toimi ip-osoitteella, esim. 8.8.8.8 vastasi normaalisti mutta sitten nimellä se ei enää onnistunutkaan. Windowsin verkonhallinta näytti yhteydelle "Ei internet-yhteyttä". PureVPN:n poiston jälkeen lähti toimimaan saman tien. Voi olla jotain tekemistä sen kanssa, että viime viikon aikana tuli kokeiltua erinäisiä VPN-ohjelmistoja ja yhteyksiä ja niistä on tietysti voinut jäädä jotain roskaa sopivasti olemaan.PureVPN oli ja on minulla kyllä asennettuna. En ole sitä vielä käyttänyt päivityksen jälkeen, mutta ei aiheuttanut itselle mitään ongelmia että oli asennettuna.
Toi näyttäisi olevan uudempi kuin täällä asentunut .1-versio. Tämä Windows-asennus ei ole mukana Insider-ohjelmassa.
Softan uudelleen asennus auttanee tai ainakin joskus itsellä teki samaa.Nyt löyty eka ongelma april upgraden jälkeen. Google drive sync lakkasi toimimasta ja kun yritän logata sen ohjelman niin se kyllä kirjaantuu, mutta ei etene kohdasta kirjaudu minnekkään. Ei siis sinällään microsoftin ongelma. Onkin pitänyt vaihtaa tuo halvempaan.
Softan uudelleen asennus auttanee tai ainakin joskus itsellä teki samaa.
Tiedän, mutta se ei vaikuta siihen että toimiiko se vai ei.