Wilsonin- EA Pay To Win Lootbox (TM) -jo vuodesta 2006

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja IcePen, 04.12.2018.

 1. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  5 002
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016


  Itselleni oli yllätys että se oli EA jo ennen kännykkäpelejä joka keksi Pay To Win Lotboxsit.

  Miksi nostin viimevuoden videon ... no nyt ja ensivuonna on se aika kun monet maat säätää nuo Lootboxksit laittomiksi.

  Ja EA ei ole tuon vuoden 2017 jälkee tuottanut mitään muuta kuin Lootboxsien myyntikanavia (joita jotkut erheellisesti kutsuu peleiksi) eikä sillä ole työnalla mitään muuta kuin uusia Lootboxsien myyntikanavia.
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2018
 2. Jumi

  Jumi

  Viestejä:
  827
  Rekisteröitynyt:
  27.03.2017
  Olipas se video.

  Eilen muuten julkaistiin se EA:n huonon vastaanoton ensiesittelyssä saanut Command & Conquer Rivals mobiilipeli. Nyt pari tuntia tullut pelattua ja pistin merkille ettei EA:n logoa näy kuin aivan pelin käynnistyksessä ensimmäisessä sekunnin kestävässä splash screenissä. Normaalistihan se komeilee melkein jokapaikassa pelin sisällä.

  Himottaisi laittaa 5€ tarjoukseen jonka peli tarjoaa uusille pelaajille mutta perkele näitä mikromaksuja! Muuten peli vaikuttaa ihan hyvältä ja mobiili RTS toimii nautittavasti heksoilla, Titanfall: Assaultin pitäisi ottaa tästä pelistä oppia parissakin asiassa.
   
 3. Mason

  Mason

  Viestejä:
  247
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Eiks Fifa ainakin oo oikein jees peli? Ja kait uus bäfäkin?
   
 4. ratkakapu

  ratkakapu

  Viestejä:
  1 613
  Rekisteröitynyt:
  12.12.2016
  Fifa on polkenut paikallaan ties kuinka ja kauan, kun kaikki kehityspaukut on lyöty tuohon ultimate teamiin ja Neymarin yms pelaajien naaman tarkempaan mallinnukseen.

  AI on justiinsa sama raiteilla etenevä robotti kuin aina ennenkin ja offline pelimuodot ovat täsmälleen samat kuin 5v sitten.

  Ainiin ja pelissä on vuodesta toiseen ja ns. momenttum, jota EA jostain syystä ei vaan suostu myöntämään. Peli päättää silloin tällöin, että toinen jengi voittaa ja mitään et tälle voi tehdä. Siis kirjaimellisesti se sun pelaajaa vetää viiden metrin päästä tyhjästä maalista ohi neljä kertaa ja vastustaja vetää puolesta kentästä sisään