Westworld

Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja nanob, 17.10.2016.

 1. Rantakemisti

  Rantakemisti Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  2 482
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei varmaan mistään, mutta eihän niillä aseilla pysty vahingoittamaan vieraita eli sen puolesta sillä ei taida olla väliä.
   
 2. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  2 082
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ihan hyvä sarja muuten, paitsi noita Doloresin aikakausikuvauksia voisi vähentää radikaalisti. Hahmona alkoi muutenkin ärsyttämään loppua kohden koko Dolores, joskin sai kaikista makeimman kohtauksen 10. jakson lopussa.
  Maeven kuviot on toinen käsittämätön juttu, olisin nähnyt mieluusti Maeven ihmettelemässä ulkomaailmaa, mutta Arnold/Bernard lässäytti sen pannukakun sanomalla että Maeven pako on käsikirjoitettua, eikä Maeve sitten tosiaan mihkään kuitenkaan lähtenykään vaikka käsittämättömän helpon tilaisuuden siihen sai.
  Tulitaistelukin taisi olla vaan käsikirjoitettua, ropotit ampui toisia ropotteja, siinäpä se..

  Koko sarjan ongelma on oikeastaan se ettei mihinkään mitä ruudulla tapahtuu, voi luottaa että se on lopullista, eikä sitä kautta voi oikein tapahtumiin reagoidakaan.
  En oikeastaan yllättyny edes Fordin kuolemasta, koska eiköhän se nyt ollu taas sitten ropotti ja oikea Ford kyyhöttää jossain jemmassaan.
   
  neko tykkää tästä.
 3. jeppejehu

  jeppejehu

  Viestejä:
  347
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mitä jos tuolla on tarina tarinan sisällä, ja yleisöä katsomassa tuota robojen ihmistymistä samallalailla kun yleisö oli katsomassa sitä rantakohtausta :think:
   
 4. skuge

  skuge

  Viestejä:
  3
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Itelläni jo vähän oma mielikuvitus keksii mitä tulee tapahtumaan. Kohtaus jossa siirtyvät "saarien" välillä näytti siltä, että ohjaaja sitä halusi korostaa kerroksien syvyydellä ja massiivisuudella noita ns. eri saaria olevan varmaan pirusti enemmän kun mitä muutamalle junalaiturille mahtuu... 5:nnellä kaudella ollaan jo ehkä päästy siihen(tai ehkä 10 niin joka kaudella avattaisiin yksi ulottuvuus vähän kuin supersäieteoriassa), että paljastuu kaikkien olevan enemmän tai vähemmän humanoideja, joiden tarkoituksena on koittaa kehittyä paremmiksi ja tuntea samalla elävänsä. Sitä odotellessa. You will need to suffer more.
   
 5. freekevin

  freekevin

  Viestejä:
  491
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En ole lukenut mitä olette kirjoittaneet, koska aina tulee spoilauksia kuitenkin.
  Olen katsonut kahdeksan jaksoa tätä paskaa ja vituttaa ajan tuhlaaminen tähän paskaan.
  Loput spoilerissa.
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
 6. Bakufu

  Bakufu

  Viestejä:
  115
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Jos sarja ei maistu niin miksi sitä pitää katsoa? Älä katso niin vältyt vitun ajan tuhlaukselta.
   
 7. VU+

  VU+ RT

  Viestejä:
  143
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Näin teen itse. Kaksi jaksoa ja aivan kuraa. Katson jotain muuta.
   
 8. ttppii

  ttppii

  Viestejä:
  156
  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016

  Ihan samaa mieltä. Jos tämmöinen hiukan vaatimampi sarja jossa pitää miettiäkin ei sovi, niin sillon voi katsoa jotain aivotonta punaniskaviihdettä, vaikkapa nyrkkeilyä.
   
 9. Amor

  Amor

  Viestejä:
  36
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Hyvä sarja indeed.
  Mitä jos käsikirjoituksen mukaan Maeve olisi mennyt "oikeaan" maailmaan ja pyörinyt siellä mutta rikkoikin ohjelmoinnin sillä että meni etsimään "tytärtään" ja näin ollen muuttui itsenäiseksi olennoksi.

  Itse toivon että tulitaistelu olisi robot vs robot, koska omasta mielestä tuntuu hyvin älyttömältä, että kaksi robottia pystyi ampumaan niin monta iskuryhmän koulutettua jäsentä..

  Veikkaan myös että Ford on elossa, tai vähintään siirtänyt ajatusmaailmansa salabunkkerissa valmistuneeseen robottiin.
   
 10. Niksu

  Niksu

  Viestejä:
  105
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  "
  IGN: Let me get out of the way, because it’s already been a theory from some fans - could there have been any host swap shenanigans or can you say that that was definitely the real Ford at the end?

  Nolan: That was definitely a real Ford.

  ---

  Hollywood Reporter: Ford is no longer the last man standing, thanks to Dolores. Why did Ford need to die in order for this revolution to begin?

  Joy: It's a little bit like when Arnold says: "The violence has to be real. The stakes have to be real." Ford is doing this in such dramatic fashion in front of the Delos board. He's basically taking the safety off. There's no turning back from this. It's not a kind of fiction anymore. I think that's part of it.

  Nolan: We talked about the Julian Jaynes book [called The Origin of Consciousness in the Breakdown of the Bicameral Mind], which we thought was a very interesting place to start in terms of understanding the hosts' cognition. They would be coaxed into life by this voice of god, and then at a certain point, this god has to realize that his partner was right. The appetites of the audience they were catering to and the story they were telling wasn't what they wanted it to be. These creatures had grown into sentience within that story. They realize the only way for these creatures to be truly free is for that god to die. If on a very literal level, if Ford's voice is the last thing … we've established his voice as an almost telepathic control of the park. The only thing standing between the guests and the hosts is Ford, so he removes himself from that equation."

  Lähde: http://www.ign.com/articles/2016/12...als-fords-plan-and-what-to-expect-in-season-2
   
 11. VU+

  VU+ RT

  Viestejä:
  143
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ai pitää miettiä:confused::confused2::rofl:
   
 12. techlad

  techlad

  Viestejä:
  225
  Rekisteröitynyt:
  17.12.2016
  kyllähän tämä sarja laittaa miettimään, toisaalta flashbackkien ja muun sekamelskan ohessa olennaista menee ohi joten ihan hyvä että väännetään pääpointit rautalangasta. Ei imo yllä "kelaamistasolla" black mirrorille, mutta laittaa ajattelemaan. Toisin kuin 90% sonnasta mitä meille tarjotaan.

  Mutta tosiaan valot päällä olis pitäny olla paremmin kun ykköskauden katsoin niin olis monta yllätystä tullut hokattua aikasemmin,eikä joka mutkassa ois tarvinnu olla "doh".

  Mites muuten jos länsimaisen valtauskonnon jumala tekisi fordit ja siirtyisi ajasta ikuisuuteen eli legendaksi, luojaksi. Eiku, eihän se juuri eroakkaan nykyisestä jumal-jesse-uhraus-bs:stä jonka markkinakoneisto on valjastanut aikojen saatossa ihan tärviölle. Usko legendoihin on ihmisissä yllättävän kova. Pelkkä tarve uskolle on ihmisissä jossain syvällä...
   
  Viimeksi muokattu: 07.03.2017
 13. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  1 638
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuli itse katottua tää juuri ja en oikein tiiä oliko tää hyvä vai huono..
  Liian paljon eri tasoja ja epäjohdonmukaisuuksia ja muita ettei oikein pysyny kärryillä.. Just semmosta Inceptionin tyylistä menoa että pitää olla Mensan jäsen että pysyy kärryillä mitä tapahtuu.
  Mutta eniten tosiaan harmaita hiuksia aiheutti epäloogisuudet että kerrankin kun kuvitteli että päässy juoneen mukaan niin loogisuus heittää häränpyllyä.

  Esimerkiks:
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]

  Ei siinä, komeesti oli sarja kyllä tehty ja jollain tasolla kyllä koukuttikin, mutta en olis koskaan arvannu että sanoisin tän, mutta olisin toivonu hieman enemmän amerikkalaistyylisempää sarjaa. Toi on pikkuen liian monimutkainen eikä asioita aina selitetty kunnolla tai loogisesti.
   
 14. Rantakemisti

  Rantakemisti Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  2 482
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Aseiden toimintaperiaate oli selitettynä Westworldin kotisivuilla mutta sivut "hajosivat" päätösjakson jälkeen. The Westworld Website Has Crashed

  If you ask Discover Westworld's Aeden about guns, you get the following response: "Westworld wouldn't be as thrilling if the guns weren't loaded," the Siri-like answer-bot writes. "Humans can be shot, but you are under no serious risk of injury or death; our guns feature low-velocity technology which feels closer to paintballs than bullets. You will either get better at ducking or grow accustomed to the impact."


  How the Hell Do Guns Work on 'Westworld'?
   
  pingo tykkää tästä.
 15. WaspPike

  WaspPike

  Viestejä:
  1 149
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  8 jaksoa nyt katsonut. Idea on hyvä, tekninen toteutus loistava. Näkyy että on viimesen päälle tehty! Aloitus on kanssa todella hieno, ei tule mieleen yhtä hienoa aloitusta äkkiseltään. Siis tunnarimusa+se cgi alku.

  Mutta noin muuten, ei kyllä ole saanut mukaansa. Olen hyvä antamaan elokuville epäloogisuudet anteeksi, ja hyväksyn tarinan tarinana, mutta tässä menee uskottavuus jo aivan absurdiksi, ja kaikki pikkuasiat mietityttää että miten toi nyt muka toimis. Puistonäpäivän pitäisi ensinnäkin maksaa jonkun 100 miljoonaa dollariaper päivä, että ne voisi päivittäin pistää robottiarmeijat tappamaan toisiaan noin, vaikka edes asiakkaita ei ole läsnä. Miten ne repii kaikki ruumiit aina takaisin, tuollahan olisi kokoajan porukkaa vaan kantamassa ruumiita ja rakentamassa paikkoja uudestaan.

  Mutta epäloogisuudet sivuun, en vaan saa hahmoista kiinni ollenkaan. Kaikki tuntuu niin tekemällä tehdyiltä, 100% käsikirjoitetuilta, niin robotit kun ihmisetkin. Ei vaan kenenkään kohtalo kiinnosta, kun jatkuvasta "robotitkin on inhimillisiä!" paasauksesta huolimatta, kokoajan tuntee katsovansa ylikäsikirjoitettuja tv-sarjahahmoja, eikä vähän neutraalimpia ihmisiä.

  No, mutta hienot tekniset arvot tosiaan. Katon noi 2 jaksoa nyt vielä, mutta tuskin jatkoa.
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2017
 16. techlad

  techlad

  Viestejä:
  225
  Rekisteröitynyt:
  17.12.2016
  joku introa kehuikin ja onhan toi tunnari timanttinen, sama säveltäjä kuin game of thronesissa.

  Eikös ne hostien luodit vähän kirpassu jos osuivat vieraita, eli low velocity näyttää olevan.

  Ja pakko kyllä kehua sarjan castingiä, heikkoja lenkkejä ei ole ja onnistuvat hyvin rooleissaan. ex-men "teddy" ehkä alunperin tuntu heikoimmalta mut rooliin kuuluukin tietty reppanuus.
   
 17. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  4 381
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Katsoin ensin neljä jaksoa ja totesin siinä vaiheessa, että muistuttaa aivan liikaa Lostin ja länkkärien risteytystä, eikä tämä ole siksi minua varten. Kehuja sarjalle sateli kuitenkin niin paljon, että katselin tässä viimeisen parin viikon aikana loputkin 6 jaksoa ja kyllähän se meno onneksi matkalla aika lailla piristyi.

  Vähän liikaa oli toistoa, takaumia ja rautalankaa ja vastaavasti muutamia kohtuullisen räikeitä epäloogisuuksia juonessa, mutta laatusarja tämä oli noista huolimatta. Casting oli onnistunut loistavasti.

  Kakkoskautta odotellessa...

  4/5
   
 18. itarumaa

  itarumaa

  Viestejä:
  715
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Aika paljon taso heittelee ainakin näin kolmen jakson perusteella. Vähän liikaa on kyllä Lost tunnelmaa tässä, just siihen suuntaan toivoisin että tätä sarjaa ei viedä. Mutta en nyt ihan ole vakuuttunut kaikista kehuista, että mikä tässä nyt niin ihmeellistä on. Olen samaan aikaan katsonut MR Robot sarjaa ja kyllä se on ollut merkittävästi parempi.

  Pitää nyt katsoa vielä pari jaksoa tai ehkä kausi loppuun, onhan tässä potenttiaalia kylläkin, joten pitää seurata, saadaanko se lunastettua.
   
 19. PeeVee

  PeeVee

  Viestejä:
  237
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Neljän jakson jälkeen lopetin. Länkkäreistä tykkään ja scifistäkin, mutta ainakaan tämä nimenomainen hybridi ei uponnut.
   
 20. neko

  neko Typottamista jo usenetistä lähtien Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 545
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Sääli. Länkkäri nyt oli sellaista kuorta, tärkeät tapahtumat jotain muuta, toki osittain sidoksissa siitäkin mitä tapahtuu "länkkärimaailmassa". Mielestäni sarjan alkupään jaksot ovat tarkoituksella sellaisia kevyehköllä otteella joilla saadaa katsoja tiettyyn tilaan. Tämän tajuaa tosin vasta kauden katsottua IMO. Ja siis loppuun päin meno paranee.

  Mutta makuja on monia. Itsellä myös moni ylistetty sarja jäänyt kesken, ja itse asiassa meinasi jäädä Westworld myös, muistaakseni. Kaikki ei vain iske. Hyvä että on moneen makuun.
   
 21. Hugidisel

  Hugidisel

  Viestejä:
  254
  Rekisteröitynyt:
  04.04.2017
  Viimeinen jakso iski vasta kunnolla, jotenkin jaksoin kavereiden suosituksesta sinne asti katsoa.
   
 22. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  1 532
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Toisen kauden traileria:
   
  Moksu tykkää tästä.
 23. Bruce_Wayne

  Bruce_Wayne

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eilen katsoin (vasta) ykköskauden loppuun ja odotukset ovat kovat seuraavaa kautta varten. Tässä 2. kauden traileri uudestaan, tuo ylempi on näköjään poistettu:

   
 24. itarumaa

  itarumaa

  Viestejä:
  715
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jotenkin eka kauden katsomisen jälkeen jäi fiilis, että tämä sarja yrittää jotenkin epätoivon vimmalla olla niin nokkela ja hieno ja cool että se kääntyy jo itseään vastaan. Kauden loppujakso varsinkin jätti moisen fiiliksen, en tiedä jaksanko innostua uudesta kaudesta, aika lailla riippuu mihin suuntaan sitä viedään.
   
  Aku79, Stargate2017 ja WaspPike tykkäävät tästä.
 25. FarColdDistance

  FarColdDistance

  Viestejä:
  97
  Rekisteröitynyt:
  08.08.2017
   
 26. Stargate2017

  Stargate2017

  Viestejä:
  1 125
  Rekisteröitynyt:
  02.09.2017
  Westworld Season 1 annnan arvosanan 7.5/10. Sarja on viehättän erilainen. Jos vihaa lännen teemaa tai SCIFI jompakumpaa ei voi katsoa. Minulla on yksi hardcore SCIFI fan joka vihaa kaikkia Western elokuvia ja hän ei voi katsoa tätä.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2018
 27. Stargate2017

  Stargate2017

  Viestejä:
  1 125
  Rekisteröitynyt:
  02.09.2017
  Sarjan viimeinen jakso loppu minusta ei sopinut ollenkaan... mitä vanhempi mies päänäyttelijä hahmo jota hän näyttelee... suostuu että... siis täysin epärealistista ja kyllä laski kiinnostus jotain season 2 suuntaan huomattavasti.
   
 28. erihyva

  erihyva

  Viestejä:
  1 123
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Westworldis peli

   
  Poppamies tykkää tästä.
 29. Theodore

  Theodore

  Viestejä:
  10
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Kuukausi enää. Kaaos ottaa vallan ja MIB muuttuu Robottikorppikotkaksi..

  [​IMG]
   
 30. FarColdDistance

  FarColdDistance

  Viestejä:
  97
  Rekisteröitynyt:
  08.08.2017
   
 31. itarumaa

  itarumaa

  Viestejä:
  715
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  No traileri on kyllä ihan hieno, ehkäpä tätä tulee katsottua, kauden alku ainakin.
   
 32. R0kMies

  R0kMies Trolli BANNED Premium+ ☆☆☆ Tukijäsen Team SER Team Nokia Team H2O Team Apple Team Luumu

  Viestejä:
  92
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Toinen kausi lähestyy. Heti ryminää ekaan jaksoon, niin mielenkiinto säilyy.
   
 33. a85

  a85

  Viestejä:
  537
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Oli kyllä hyvä kauden avaus.
   
 34. laurentius

  laurentius

  Viestejä:
  21
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 02.05.2018
 35. Asmola

  Asmola Molander Ylläpidon jäsen RTX ON

  Viestejä:
  2 018
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Spoilerit jatkossa piiloon, kiitos.:tup:
   
  Persojet tykkää tästä.
 36. nkossu

  nkossu

  Viestejä:
  164
  Rekisteröitynyt:
  24.12.2016
  2 jaksoa 2 kautta katsottuna... hirveää paskaa. Eka kausi oli nerokas ja huutelin jopa, että parempi kuin GOT. Onkohan käsikirjoittajat ja ohjaajat vaihtuneet tai jotain??
   
 37. Huisaheikki

  Huisaheikki

  Viestejä:
  67
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  En oo tuota kakkosjaksoa vielä kerennyt katsomaan mutta avausjakson perusteella ei ehkä ole enää niin kiinnostava ja nerokas sarja.
  Toivottavasti vielä paranee tuosta.
   
 38. pahajuju

  pahajuju

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Toinen kausi on ollut huono. Tosin, en tiedä innostuiko sitä vain liikaa ensimmäisestä kaudesta, koska ei tämä tunnu enää mielenkiintoiselta.
   
 39. lil' samson

  lil' samson

  Viestejä:
  45
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mielestäni myös on hieman hitaasti tapahtunut kaikkea tässä s2, mutta viimeisin jakso oli kyllä täyttä rautaa
   
  ttppii tykkää tästä.
 40. Haukka81

  Haukka81

  Viestejä:
  341
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Tässä uudessa kaudessa meinas mennä järki ku saarelle tulleet ammatisotilaat rynnäköi selkäsuorna kävellen paaluvarustusta vastaan... ei saatana :/
   
 41. Turbolaturi

  Turbolaturi Tukijäsen

  Viestejä:
  4 299
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kyllä tässä selkeä tasonlasku kausien välillä tapahtui. Vähän liikaa ajassa ja paikassa hyppimistä. Kyllähän tätä vielä katselee, kunhan jonkinlainen järki touhussa pysyy mukana.
   
 42. pahajuju

  pahajuju

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Nyt niillä olisi tosin mahdollisuus lopettaa aikahypyt ja keskittyä yhteen aikaan, koska eipä sieltä menneisyydestä enää paljon voi paljastella.
   
 43. a85

  a85

  Viestejä:
  537
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Uusin jakso oli aika timanttinen. Hitaasti tässä on kausi lähtenytkin käyntiin, mutta mielestäni vauhti on ihan ok tälle sarjalle.
   
 44. Theodore

  Theodore

  Viestejä:
  10
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Joo, kyllä tässä ihan passeli vauhti on kuudelle? kaudelle. Seuraavassa jaksossa päästäneen sitten samuraimaailmaan.
   
 45. fang

  fang

  Viestejä:
  25
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tulee vain mieleen tästä sarjasta että you just went full Lost...
   
 46. Thug

  Thug

  Viestejä:
  66
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Ite veikkaan että ford siirsi mielensä Bernardiin mutta on vielä "Horrostilassa" siihen asti kun bugit saadaan korjattua.
   
 47. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  2 082
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Aha.

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]

  Tais loppua tän paskan kattominen.. :facepalm:
   
 48. pahajuju

  pahajuju

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Tämä kausi tuntuu olevan sitä perinteistä naisten voimaantumista, eli mitä ne ovat voimalla voimaantuneet kaikessa. Pari viime vuotta?
  Ei oikein houkuta myöskään se jaksojen odottelu ja katselu putkeen.
   
 49. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  1 532
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itellä alkaa käymään niin että enää seuraa vain MIB edesottamuksia sarjassa.
  Itseänikin alkoi häiritsemään että Maevesta on tulossa joku super robotti.
   
 50. vma

  vma Tukijäsen

  Viestejä:
  231
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Harmi kun tästäkin sarjasta tuli kuraa. Samanlailla käy kuin Prison Breakille tai Lostille. :tdown: