Wartales - Mercenary sim RPG (Windows)

Liittynyt
28.06.2017
Viestejä
1 072
Battle Brothersin faneille uutta pelattavaa.

Wartales is an open world RPG in which you lead a group of mercenaries in their search for wealth across a massive medieval universe. Explore the world, recruit companions, collect bounties and unravel the secrets of the tombs of the ancients!

Traileri:


Arvostelu:


Ale 24.4. asti:
Save 25% on Wartales on Steam (steampowered.com)
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
08.07.2017
Viestejä
747
Vähänlaisesti täällä juttua tästä:btooth:
Onko kukaan kokeillu, mitkä fiilikset jos on?
 

ssg

Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 906
Hetkinen. Eikös tämä ole julkaistu jo aikoja sitten. Muistelisin ainankin pelanneeni tätä jo vuosi sitten tms.

Ihan viihdyttävä tämä oli. Pelasinkohan joku pari kymmentä tuntia. Vihollisten vaihtelevuus saisi olla vähän suurempaa. Vaikeus myös on vähän outo. Perus tappelut on helppoja mutta erikoistaistelut ovat sitten vaikeita.

Tähän on tullut näköjään joku taverna DLC. Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ehkä sen voisi napata ja jatkaa tämän pelaamista.
 
Liittynyt
08.07.2017
Viestejä
747
Juu ja ilmeisesti joku merirosvoilu-DLC löytyy myös? Katselin tuota kun on alennuksessa vielä pari päivää.
 
Liittynyt
08.07.2017
Viestejä
747
Ei nyt kyllä ihan lähde, joka tappelussa ihan kuka tahansa vihu lyö, niin tulee myrkytys ja ehkä verenvuoto ja sitten kuolee hortoiltuaan yhden kiekan, kun on vaan yksi ensiapustaja ja se ei ehdi paikalle eikä sillä ole niitä rättejä. Rahat loppu ja nälkä, sataa ja vituttaa... kuulostaa ihan liikaa oikealta elämältäni.:btooth:

Plus ainakaan alussa kukaan ei lyö ohi, aina paukkuu osumaa. pitäs vissiin jotain traitteja saada? Jousella sentään voi vahingossa osua omiin kun meleeseen ampuu. Ensin ilmeisesti menee armorit ja sitten henki, että edes vähän hidastaa. Ja jos selviät hengissä, niin haarniskojen ja kilpien korjaukseen pitää olla materiaalit tai vaihtokerrasto laittaa päälle. En tiedä, kaipa tää lähtee kun vähän pääsee paremmin perille näistä mekaniikoista ynnä muista.

Plus sitten kalastuksesta en tajua mitä pitäs tehdä, hiiren vasenta kun painaa ohjeen mukaan kun nappaa, niin se kursori painuu tuonne oikealla vaikka kuinka koitan pitää keskellä. Samoin tiirikoinnissa säkällä saanut yhden lukon avattua, hieman tuntuma puuttuu tuosta.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
243 253
Viestejä
4 242 975
Jäsenet
71 326
Uusin jäsen
attemoooh

Hinta.fi

Ylös Bottom