Warhammer: Vermintide 2

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja TML, 18.10.2017.

 1. Dargol

  Dargol

  Viestejä:
  198
  Rekisteröitynyt:
  08.05.2017
  Toimiiko tämä miten kahdestaan pelattuna?
   
 2. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  1 126
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Hyvin toimii. Botit on kohtalaisen fiksuja.
   
  Dargol tykkää tästä.
 3. -W-

  -W-

  Viestejä:
  6
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Milloin tämän saa Xboxille? Beta avaintakaan en ole (vielä) saanut vaikka siihen ilmoittauduin. Menikö ohi vai eikö vielä startannut...
   
 4. Kapteeni_kuolio

  Kapteeni_kuolio ⚓Ledimestari⚓ Premium-jäsen Team R&T Team Luumu

  Viestejä:
  896
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Lyhyt arvosteluni:

  Aivan hillittömän hyvä peli :) Iskee toi firsperson-melee-mähinä kuin miljoona volttia, ja oon pitkän linjan diablo sekä ARPG addikti joten luutti-systeemistä sekä level-progressiosta iso plussa. Oon aikalailla jo addiktoitunu.

  Huonoa on pelin monet bugit ja satunnainen kaatuilu. Samoin toi moninpeli-browseri on ihan syöpää, todellista ysäri-menoa. Mutta kun aikansa kikkailee niin sen kanssa voi kuitenkin tulla toimeen.

  Jos peliseuraa kaipaa niin sopii lisätä, steam-nikki on 'kapteeni kuolio'.

  Olen ihan vasta-alkaja, en tunne mappien 'salapaikkoja' kuin muutaman hassun. Oon levelannu nyt ensimmäisenä hahmona kääpiötä, se taitaa olla nyt n. lvl 25. Veteran-vaikeustasolla mennään.

  Tässä pari klippiä toissapäivältä, ekat veteran-pelit ja tunnelma sangen hektinen. Pelattiin Akselicin kanssa duo:na ja loput kaksi mukana olijaa randomeita.   
 5. Deekkarikari

  Deekkarikari

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  07.06.2017
  Konsolibetat tulevat myöhemmin keväällä, ei ole vielä saatu mitään tarkkaa päivää Deveiltä.
   
 6. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  308
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Vielä kun porukka tajuais että blocki pohjaan ja reviveä peliin.
  Tympii kuolla johonkin rottahordeen kun kukaan ei revivee vaan tuhraa siellä ympäriinsä.
   
 7. akselic

  akselic Team H2O

  Viestejä:
  1 664
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Rotta (tai muutkaan) hordet pitäis kyllä olla viimeinen paikka missä kuolla kun ne saa niin helposti tapettua järkevästi sijoittumalla ja pysymällä yhdessä. Se blokkaaminenkaan ei auta jos siinä hakkaa 10 rottaa vieressä kun siinä käy vaan niin että ressaajalta loppuu blokkaamisesta stamina minkä jälkeen seurauksena on yhden sijaan kaksi kuollutta ukkoa. Jokaisen horden pystyy tappamaan kun blokkaa, väistelee ja tönii vihuja ilman että ottaa damagea.
   
 8. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  308
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Olen käyttäny block+reviveä kymmeniä kertoja ja ei mitään ongelmaa. Tosin vaikeammalla vaikeustasolla kun et revivee ja hoidat sen horden niin sitten kyllä se kaveri siinä maassa on kuollut.
  Tietty asiat on helpompia jos pelaa tuttujen kanssa, mutta kyllä tuolla randomien kanssa tuntuu olevan ihan tuntematon asia.

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
 9. akselic

  akselic Team H2O

  Viestejä:
  1 664
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Joo lähinnä siis pointti oli että pitäisi ainakin yrittää pelata niin ettei sen horden aikana ota turhaan lämää. Ei sitä aina ja kaikissa tilanteissa voi välttää enkä itsekään siinä vielä mikään mestari ole mutta noin lähtökohtaisesti mitä vähemmän kukaan ottaa lämää sitä paremmin runit sujuu. Hordet ovat niitä helpoimmin tapettavia vihuja eikä niiden aikana pitäisi kenenkään kuolla paitsi jos siinä on tyyliin bossi samassa ja bossi jos hakkaa niin edes tuo blokki+revive kombo ei toimi.
   
 10. Paztak

  Paztak

  Viestejä:
  17
  Rekisteröitynyt:
  06.09.2017
  Heh,

  On kyllä hauska peli! Just sopivasti täyttää sen aukon kun olen etsinyt jotain leppoisaa multia jossa on sopivasti mäiskettä ja mitä ei tarvi otsa kurtussa pelata.
  Tässä lyhyt video mistä näkee oikeastaan kaiken oleellisen pelistä :D

   
 11. vma

  vma

  Viestejä:
  153
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Otat turhaan iskuja Stormfiendiltä, kannattaa vaan blockata enempi niin pärjää vaikeimillakin vaikeustasoilla.
   
 12. maagiset

  maagiset

  Viestejä:
  6
  Rekisteröitynyt:
  17.01.2018
  Ostin tän ja en ole kyl katunut. Lauantaina korkkasin pelin ja mittarissa on jo yli 20 tuntia. Ei nyt mikään järjetön määrä, mutta omalla mittarilla on koukuttanut hyvin.

  Just toi toimita, pelin arvaamattomuus ja porukassa pelaaminen on semmosia juttuja, jotka laittavat pelaamaan aina yhden rundin lisää. Veteranilla vasta grindaan hahmoa ja kamoja. Muutamalla eri hahmolla on tullut kokeiltua, mutta Kruber on tällä hetkellä ykkösenä hahmoista itellä. Oon nyt pelannut sillä kolmannella variantilla hahmosta.

  Kääpiötä en ole vielä testannut sen takia kun se on niin suosittu muutenkin. Vaikka hyvä hahmo varmasti on.
   
 13. akselic

  akselic Team H2O

  Viestejä:
  1 664
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Juu on pitkästä aikaa koukuttanu muakin oikeen urakalla. Tässä on just hyvä balanssi semmosen kasuaalisen menon ja oikein hc mätön kanssa kun tätä voi vaikka aamulla ennen töitä yhden kentän käydä vetämässä ja illalla ajatuksen ja tutun porukan kanssa heroic tai legendary runia missä pitää sitten jo olla aika tarkkana. Hauskaa mättöä, erittäin hyvännäköistä ja juuri sopivan haastavaa käytännössä kenelle tahansa. Ja tässä on kamojen myötä palkintoakin luvassa haastavampien runien tekemisestä ja jossain vaiheessa kuvioon astuu myös deedsit omine palkintoine ja haasteineen. Jäi tuo ~kuukauden verran pelattu Kingdom Come Deliverance pölyttymään sen jälkeen kun Vermintide 2 tuli :tup: