Vuotokuvat paljastavat entistä kulmikkaamman kolmannen sukupolven taittuvanäyttöisen Motorola Razr -mallin

Diizzel

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
1 419


Diizzel kirjoitti uutisen/artikkelin:
Luottovuotaja Evan Blass on vuotanut 91 Mobiles -sivustolle ensimmäiset kuvat Motorolan tulevasta taittuvanäyttöisestä Razr 3 -älypuhelimesta. Kuvat paljastavat selvästi edeltäjäänsä kulmikkaamman muotoilun, joka muistuttaa myös vastaavalla simpukkamaisella rakenteella varustettua Galaxy Z Flip3 -mallia Samsungilta.

Kulmikkaampien linjojen lisäksi edellisistä Razr-malleista löytyneestä pohjan erillisestä lipasta on luovuttu ja yksittäisestä ulkokamerasta on siirrytty kahden kameran ratkaisuun. Vuotojen mukaan ulkopinnalla näkyvät kamerat ovat 50 megapikselin pääkamera yhdessä 13 megapikselin ultralaajakulmakameran tai mahdollisesti makrokameran kanssa. Puhelimen sisäpuolelta puolestaan paljastuu taittuva Full HD+ -resoluution näyttö sekä ylälaidan reikään sijoitettu 13 megapikselin etukamera.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="74977,74978"]

Ennakkotietojen mukaan Motorola olisi suunnitellut laitteesta kaksi eri versiota: Toinen on varustettu Qualcommin Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirillä ja toinen puolestaan vielä julkaisemattomalla Plus-versiolla kyseisestä piiristä, eli edeltäjämallien keskihintaluokan piireistä oltaisiin siirtymässä tehokkaampiin malleihin. Huhujen mukaan Plus-piirin julkaisu olisi kuitenkin viivästynyt, eikä Motorolan piirivalinnasta ole vielä varmuutta. Muistimäärien osalta puhelimen odotetaan tarjoavan joko 8 tai 12 Gt RAM-muistia ja 256 tai 512 Gt tallennustilaa.

Motorolan kolmannen sukupolven Razr-mallin julkaisun odotetaan tapahtuvan Kiinassa heinä- tai elokuussa.

Lähde: 91 Mobiles

Linkki alkuperäiseen juttuun
 

Diizzel

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
1 419
Evan Blass on jakanut Twitter-sivullaan myös liikkuvaa kuvaa vuotokuvissakin näkyneestä Razr 3:sta.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
170 312
Viestejä
3 147 696
Jäsenet
57 714
Uusin jäsen
pasib

Hinta.fi

Ylös Bottom