Virtapankki toimii oudosti, ei lataa tiettyjä laitteita

Viestiketju alueella 'Yleinen rautakeskustelu' , aloittaja Jusa101, 14.09.2017.

  1. Jusa101

    Jusa101

    Viestejä:
    24
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Noniin, en haulla löytänyt oikein vastaavaa joten ropleema olisi seuraavanlainen:

    Virtapankki lakkasi yht. äkkiä lataamasta OPO 3-luuria. Pankki on sellainen johon saa 4kpl 18650-kennoja paikolleen. Latasin puhelinta eilen ja kaikki toimi muuten hyvin mutta välillä pankki ilmoitti että prosentit nollissa ja lataaminen lakkasi. Menivät siis laakista 80%->0%. Tarkistin kennot yleismittarilla että on voltteja riittävästi ja laitoin kennot takaisin ja lataaminen jatkui ja kapasiteetti oli taas mitä piti. Lopetin lataaminen kun toisen kerran pankki näytti nollaa (60%->0%) ja irroitin luurin. Tänään sitten kun kokeilin ladata luuria niin mitään ei tapahdu. Näyttää kapaisteetiksi sen mitä pitäisi ja vaikka latasin lisää virtaa siihen niin ei lataa luuria ei sitten millään. PS3-ohjainta, PS4:sta ja Galaxy S2:sta pankki lataa normaalisti. OPO 3 ei vaan suostu latautumaan. Kokeilin myös toisella 6-kennoisella pankilla ja sillä luuri sekä muut laitteet latautuu normaalisti eli piuhavika (uusi piuha kyseessä) on aikalailla pois suljettu. Ongelma on selkeästi tuossa 4-kennoisessa pankissa.

    Kokeiltua:

    - Käynnistää luuri uusiksi.
    - Ladata puhelinta sammutettuna
    - Laittaa näytön kirkkaus täysille latauksen ajaksi
    - Vaihtaa kennot pankkiin
    - Pankki resetoitu

    Tässä alkaa pikkuhiljaa keinot loppumaan joten jos jollakulla olisi veikkausta mikä moisen voisi tehdä niin vinkkejä otetaan vastaan. :) Kiitos.

    Tässä kyseinen laite:
    [​IMG]


    EDIT. Alkoi jostain syystä taas lataamaan normaalisti, pitää raportoida tänne mahdollisia havaintoja jatkossa. Ilmeisesti tuo OPO 3 on aika ronkeli tuon lataamisen ja sen mahdollistavien laitteiden suhteen.
     
    Viimeksi muokattu: 14.09.2017
  2. JuSiZ

    JuSiZ

    Viestejä:
    1 531
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Mitkä 18650 kennot noissa on?
     
  3. Jusa101

    Jusa101

    Viestejä:
    24
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Mulla on ihan läppäreiden akuista kerättyjä kennoja mitä käytän. Aikani kun tuossa nuita laitteita räpläsin niin nyt alkoi jostain ihmeen syystä lataamaan luuria tuo virtapankki, tosin USB-liitin pitää olla tietyssä kohdassa liittimessä. Aika erikoista että kokeilin jo tuota liitinkikkaa aikaisemmin useampaankin otteeseen mutta nyt lataa taas. Ei näistä ota kyllä erkkikään selvää, voi jeesus... :D
     
  4. JuSiZ

    JuSiZ

    Viestejä:
    1 531
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Itsellä oliki kyllä opo ranttu piuhojen suhteen eli ei ladannut edes orkkis laturilla tietyillä kaapeleilla.