• Käyttäjätunnuksia kaapattu - Myy lahjakortteja

    Noin 20-30 TechBBS-käyttäjätunnusta on tunnistettu, että ne on kaapattu kirjautumalla ja vaihtamalla sähköpostiosoite uuteen. Tunnuksilla on yritetty kaupata foorumin kauppa-alueella Steamin ja Verkkokauppa.comin lahjakortteja ja maksutavaksi on ilmoitettu kryptovaluutat BTC, Eth ja LTC. Lue lisää

Vikakoodienluku sekä diagnostiikka-auttajat ketju + erikoistyökalut

Satelite

Tukijäsen
Liittynyt
20.04.2017
Viestejä
2 594
Tehdääs ryhmä minne voi halukkaat laittaa tietoja että jos haluavat tarjota apua vikadiagnostiikkaan ja mitä laitteita muunmuassa löytyy.

Tehdään nyt suoraan aloitukseen oma.

-Seutuna Jyväskylä.
-VCDS Hex Net sekä OBDeleven löytyy (VAG konserni ja osa BMW korimalleista) VAG sekä diagnostiikka että koodaukset
-Autocom 2020 ja Würth WOW löytyy muille merkeille (pääasiassa diagnostiikka ja peruskoodaukset, esim. akun vaihto).
-Diagnostiikkapuolelle löytyy myös adaptereita eri automerkeille (myös raskaskalusto eli 24v ajokit onnistuu) Toistaiseksi mersun isompi pyöreäpäinen ei onnistu, adapteri sanoi kaputt.
-Etka ja muut vastaavat löytyy (VW, Seat, Audi, Skoda ja Porche. Myös Elsawin löytyy (VAG korjaustietokanta)
-Vuosituhannen vaihteen vaggilaisiin löytyy ajonestolaitteet ja jos on vaikkapa Audi missä kryptattu mittaristo niin löytyy kontakteja kelle ulkoistaa. (oltava todistettavissa että auton omistaja on koodauttamassa ja selkeä syy miksi. Mittariston vaihdon yhteydessä turha edes yrittää kysyä kilometrien rullausta samalla.
-Myös vikakoodien sekä livedatan tulkintataidot löytyy eli osaan myös sanoa suht hyvin mistä mahdollisesti x osalta vikakoodi johtuu. Vikakoodi osalta x ei aina tarkoita sitä että kyseinen osa olisi rikki vaan koodi kyseiseltä osalta voi olla toisen osan hajoamisen seuraus.
-Sähköpuolen ammattilaisena myös sähkövikojen tutkintaa on tullut tehtyä ja asennuksia (esimerkkinä yhden auton täydellinen sähköistys aloittaen tyhjästä korista)
-kulut tilanteen mukaan
-Työkaluista löytyy kaikenlaista erikoistyökaluakin mutta ehkä isoimpana maininnan arvoisena mm. jäähdyttimen paineistus, alipaineistus ja ilmaussarja löytyy. Myös vuotovirtojen mittaus onnistuu suoraan päävirtakaapeleista ja karkea arvio akun kunnosta onnistuu vastustesterillä (kapasiteettimittaus ei vielä onnistu)
-Muuten on todella laajat kontaktit että jos ei itsellä joku homma onnistu niin yhteyksiä löytyy eri harrastajiin.

Parempi sekä aito yleismerkkilukija/koodauslaite vielä hankinnan alla.

Kyselyt mieluiten YV:nä yhteystietojen kera (puh. numero)

Liittykää muutkin mukaan niin saadaan apua pulassa oleville foorumilaisille. Teksti saa olla vapaamuotoista kunhan oleellisin tieto on mainittuna.

Edit: Lisätty VCDS
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
728
Tampereelta löytyy:
- Star eli merkkitesteri Mercedeksiin, vikadiagnostiikka luonnollisesti onnistuu sekä kaiken maailman koodauksia ja ohjelmointeja on tullut tehtyä
- BMW Inpa ja Ista diagnostiikkasoftat sekä NCS koodauksiin, interface perus K+DCAN
- VCDS Lite vanhempiin vaggilaisiin aina noin 2006 asti, myös 2x2 liittimelliset
- Autocom 2016 yleismallin OBD-lukija
- Ohjelmointilaitteistoja löytyy Kess ja KTag, MPPS ja Galletto, teho-ohjelmointeja ei ole aikaa eikä osaamista tehdä mutta perus EGR-offit ja varsinkin mersuihin ja volkkareihin vähän monimutkaisemmatkin temput kuten maf off
- Tapauskohtaisesti myös ajoneston poistot/ohitukset erityisesti yo. merkkeihin
- Perus juotoslaitteet sekä EEPROM-lukija löytyy
- Erikoistyökaluja ei mitään ihmeempiä, mainittavimpia ehkä jakajapumpun ajoitusadapterisarja (ei sisällä heittokelloa), mp-vauhtipyörän ulosvedinsarja, jarruputkityökaluja yms peruskauraa

YV:llä saa kiinni. Aloittajalle kiitos hyvästä ketjusta, toivon että tää ketju ei täyty avunkyselijöistä kuten näillä on tapana :)
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
216 844
Viestejä
3 852 334
Jäsenet
66 369
Uusin jäsen
Fraktuuri

Hinta.fi

Ylös Bottom