Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Niin kumpikos on sitten virallinen. Jalapeno / Pepperoni
Mistähän saisi mahdollisimman mietoja tälläisiä?
Tuli ostettua purkki Royal mietoja mutta silti meinaa taju lähteä muutamasta kun en tulista ruokaa siedä yhtään.
Rakastan näiden makua mutta en pidä että ruokailu on helvetillistä tuskaa ja suun polttelua.
Pizzerioista saa yleensä miedompia mitä kestääkin vähän näin nöösipoikakin.
S-ryhmällä on Rainbow-merkkisiä pepperoneja. Hieman suolaisen puoleisia ehkä, mutta varsin kelvollisia silti. Tulisuus on mielestäni erittäin mietoa näissä.
Noita aiemminkin mainittuja Royaleja on varmaan eniten tarjolla. Joissakin "kebaberioissa" on sellaisia hieman isompia/pullukampia ja samalla mehukkaampia versioita. Niitä olisi kiva löytää jostakin marketista. About samanlaisia kuin kaksi ylintä tässä kuvassa.
Btw. Virallisesti Pepperoni tarkoittaa salamimakkaraa, mutta kansa on omaksunut sen termin käyttämisen myös noita herkkukasviksia tarkoittaessaan. Tausta lienee tosiaan siinä, että jenkeissä niitä kutsutaan joskus nimellä "pepperoncini".
Ei ole samaa makua tietenkään ja voit tehdä ihan hyvin sellaisella mausteseoksella kuin itse haluat. Ohjeita on netti pullollaan, mutta mitään valmista kaavaa ei oikein voi antaa, kun kyse on kuitenkin makuasiasta.Mietin josko koittaisi itse tehdä pikkelöytyjä paprikoita (ei tulisia) mutta niissä tuskin on samaa makua kuin chilin sukuisissa?
Leikkaa yhdellä vedolla auki ja poista siemenet. Suurin osa tulisuudesta on niissä siemenissä. Oma hommansa toki, eli jos löytyy miedompia niin se on helpompi vaihtoehto...Mistähän saisi mahdollisimman mietoja tälläisiä?
Tuli ostettua purkki Royal mietoja mutta silti meinaa taju lähteä muutamasta kun en tulista ruokaa siedä yhtään.
Rakastan näiden makua mutta en pidä että ruokailu on helvetillistä tuskaa ja suun polttelua.
Pizzerioista saa yleensä miedompia mitä kestääkin vähän näin nöösipoikakin.
Tarkennuksena sen verran, että tulisuus tulee kapsaisiinista, jota on eniten siementen lisäksi siemenkiinnikkeissä, eli siinä vaaleammassa osassa chilin sisäpinnalla (kliks). Eli myös se osa pois, jos on tarkoitus poistaa poltetta. Voimakkaimmissa chileissä kapsaisiinia voi olla lähes kauttaaltaan.Leikkaa yhdellä vedolla auki ja poista siemenet. Suurin osa tulisuudesta on niissä siemenissä.