Video: Testissä Asus ROG Azoth Extreme -pelinäppäimistö

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
12 743


Sampsa kirjoitti uutisen/artikkelin:
Asuksen uusi jopa 579 euron hintainen ROG Azoth Extreme -pelinäppäimistö on päivitetty versio aiemmin myyntiin saapuneesta tällä hetkellä 199 euron hintaisesta ja viime vuonna io-techin toimituksen valinnan saaneesta ROG Azoth -näppäimistöstä. Runko on nyt valmistettu yhdestä CNC-koneistetusta, hiekkapuhalletusta ja anodisoidusta alumiinipalasta ja näppäimistön paino on noussut reilusta 1,1 kilosta vajaaseen 1,5 kiloon. Hiilikuitua on käytetty näppäimistön takareunassa koristeena ja kytkimien kiinnityslevyssä äänimaailman, tuntuman ja joustavuuden parantamiseksi. OLED-näyttöön on päivitetty kosketustuki ja värit.

Käytössä on samat lineaariset ROG NX Snow -kytkimet kuin Azothin valkoisessa versiossa, näppäimistö on varustettu hotswap-tuella ja sisuksissa on kolme kerrosta silikoni- ja poron-vaimennusmattoja. Pohjasta löytyvällä kytkimellä voidaan valita, onko kytkinlevy kiinteästi paikoillaan vai hieman joustavassa gasket mount -tilassa.

Langattoman näppäimistön akkukestoksi ilmoitetaan RGB-valaistus ja OLED-näyttö pois päältä 1600 tuntia, kun alkuperäinen kesti 2000 tuntia.



Videolla käydään näppäimistön ominaisuudet läpi ja testataan kirjoittamista käytännössä.

Katso video YouTubessa

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
252 326
Viestejä
4 397 249
Jäsenet
72 940
Uusin jäsen
Hamse

Hinta.fi

Ylös Bottom