Video: AMD Ryzen 5 unboksaus ja ensituntumat

Viestiketju alueella 'io-tech.fi uutiset' , aloittaja Sampsa, 04.04.2017.

 1. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream Team H2O

  Viestejä:
  7 658
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  [​IMG]


  Avasimme videolla AMD:n toimittaman paketin, jonka sisuksista löytyi 6- ja 4-ytimiset Ryzen 5 -sarjan prosessorit, Geilin DDR4-3200-muistit, ASRockin Fatal1ty AB350 Gaming K4 -emolevy ja RGB-valaistu Wraith-cooleri.  Ryzen 5 -prosessoreiden myynti alkaa 11. huhtikuuta ja samana päivään io-techissä julkaistaan testiartikkeli kahdesta edellä mainitusta reilun 200 euron hintaisesta uutuusprosessorista.

  Anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

  Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

  Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2017
 2. JMO

  JMO

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Olisiko kuitenkin 6- ja 4-ytimiset kyseessä. Innolla testejä odotellessa!
   
 3. Rentner

  Rentner Niin läski äijä! Köyhä

  Viestejä:
  145
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Lienee tuo jälkimmäinen 4-ydin. :kahvi:

  Odottelen testituloksia ostohousut jalassa :hungry:
   
 4. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream Team H2O

  Viestejä:
  7 658
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  Kyllä, korjattu :tup:
   
 5. Rentner

  Rentner Niin läski äijä! Köyhä

  Viestejä:
  145
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Näin videon katsoneena toivoisin aavistuksen laadukkaampaa kameraa. Focus välillä tekee temppuja ja videon laatu voisi olla korkeampi (nyt 720p), ellei tosiaan korkeammat laadut ole vielä youtuben käsittelyssä.

  Konsepti on hyvä, hyvin tausta- ja nippelitietoa. Testiin tulevan "rojun" hands-on on mielenkiintoista katseltavaa ja hyvä kohta nostaa esille miten aiotaan testailla ja onko lukioilla mahdollisesti toiveita testien suhteen.

  :tup:
   
 6. Jupeli

  Jupeli

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  23.03.2017
  Täytyy mönkiä ulos lurkkaamasta ja kommentoida, koska useita muitakin hyviä sivustoja on pilattu sillä, että sisältö on tuupattu pelkästään videoformaattiin. Lukemisessa on se kiva puoli että voi keskittyä itseä enemmän kiinnostaviin kohtiin ja toisaalta skimmailla vähemmän kiinnostavia juttuja sekä muutenkin edetä haluamaansa tahtiin. Video on aina luonteeltaan pakkosyöttöä. Toisaalta videoon saa paljon juttuja, jotka kirjoitetussa ja kuvitetussa tekstissä eivät välttämättä välity. Unboksausjuttuun video tuntuukin ihan luontevalta medialta. Kuitenkin muutama kuva ja kommentti niistä mainituista ensituntumista olisivat olleet ihan paikallaan. Nyt tuntuu, että uutisessa tekstin sisältö on pitkälti vain "Tehtiin video, katso se".

  Tätä kirjoittaessani en ole katsonut itse videota, sillä selaan io-techiä tällä hetkellä julkisessa paikassa tietokoneella, jossa ei ole minkäänlaisia kaiuttimia. Olisi ollut ihan mukavaa saada jo tekstistä jonkinlainen käsitys aiheesta siitä huolimatta, ainakin jotta osaisin arvioida, kannattaako paremmalla ajalla palata katsomaan video vai ei.
   
  djtob, Pellonpecko ja TuBBe tykkäävät tästä.
 7. Barbarossa

  Barbarossa

  Viestejä:
  453
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Taidan itsekin hieman raottaa sanaista arkkua kerran palautetta oltiin vailla.

  Disclaimerina sanottakoon vielä että io-tech ei tällaista harrasta, vaan tämä on lähinnä kannanotto video"artikkeleita" kohtaan yleisellä tasolla.

  Itseäni ottaa äärettömästi pannuun nykypäivän käsittämätön tapa tunkea kaikki videoon, mahdollisesti vielä livesellaiseen. Muunmuassa Redditistä varmaankin kaksi kolmesta arvostelulinkistä menee youtubeen jossa joku random jamppa jappasee puoli tuntia mukavia, näyttää välillä ehkä testi- tai mittaustuloksia ja jappasee lisää. Jäkä jäkä jäkä jäkä. Lopputulemana on että puolen tunnin lässytysvideosta saa irti saman verran mitä olisi saanut puolella ajatuksella kirjoitetusta parin ruudun tekstistä + muutamasta screenshotista/käppyrästä. Oksennan joka kerta vähän suuhuni kun edes vahingossa avaan tällaisen linkin. [/avautuminen]

  Tällaiset lyhyet teaserit ja esittelyvideot on vielä ihan järkeviä, mutta toivon hartaasti että varsinaiset artikkelit tarjotaan jatkossakin ihmisten muodossa niin että niitä voi lukea vaikkapa töissä paskalla istuessa.
   
  djtob, Pellonpecko, WanhaPatu ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 8. Xmli

  Xmli

  Viestejä:
  367
  Rekisteröitynyt:
  16.02.2017
  Komppaan edellistä. Juuri liikenteessä on mukavampi kun artikkelit ovat kirjallisina.

  Näihin nopeisiin ensituntumahommiin voisi sopia hyvin video, ja lyhyt kirjoitus, ja itse artikkeleihin pidempi kirjoitus ja lyhyt video.
   
  Pellonpecko tykkää tästä.
 9. Urpola77

  Urpola77

  Viestejä:
  476
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Nämä teaserit on kivoja, mutta tämä foorumi voi muuten kyllä pysyä lukutaitoisten leikkikenttänä. Jonnet kattoo videoita ku eivät osaa lukea kunnolla.
   
  djtob tykkää tästä.
 10. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream Team H2O

  Viestejä:
  7 658
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  Meillä mennään kirjoitettu artikkeli edellä ja nämä videot ovat sitten lisä siihen.

  Videon selkeänä etuna on (livenä tehtynä) nopeus ja helppous, kun taas artikkelin tekeminen on työläs ja pidempi prosessi.

  Mielestäni meillä nämä formaatit tukevat toisiaan eikä niiden ole missään nimessä tarkoitus korvata toisiaan.
   
  Juha Kokkonen, djtob, Pellonpecko ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 11. nnaku

  nnaku I'm object-oriented! Tukijäsen

  Viestejä:
  747
  Rekisteröitynyt:
  28.11.2016
  Kun laadullisesti Youtube video voittaa facebookin aika 10-0. Olisko paikallaa tipauttaa fb live pois ja postata toi video sinne sitten jälkeepäin? Aiheuttaa ehkä hieman ihmetystä kun kahdelta eri alustalta löytyy eri video samalla sisällöllä?

  Ja mitä tohon jutun sisältöön tulee nii, video on v.2017 oikea formaatti unbox/ensituntumat jutuille. Ehkä toi nippelitieto prossujen specseistä oli hieman nihkeää katsottavaa (ruudulla ei tapahdu mitään ja monologi jauhaa pääasiassa numeroista), näille mielestäni oikea paikka on sivuston julkaisussa, jonka linkki löytyy youtuben videon dessusta.
   
  Sampsa tykkää tästä.
 12. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream Team H2O

  Viestejä:
  7 658
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  Ehkäpä tuossa harjaantuu ajan myötä minkälainen informaatio sopii videoon, ei nuo pari ghz lukemaa paperilla näyttäneet kovin pitkältä rimpsulta.. :beye:
   
 13. pentozal

  pentozal

  Viestejä:
  224
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Kuhan että nuita enää tarvii niin laitanko osoitteen mihin sitten laitatta, ainakin tuon 1600X.än? ;)
   
 14. Aisi

  Aisi

  Viestejä:
  12
  Rekisteröitynyt:
  15.12.2016
  Mun mielestä sujuvin ja luontevimman tuntuinen näistä videoista tähän mennessä. Lisää vaan näitä aina kun sopiva paikka tulee, niin eiköhän homma jatka kehittymistään.
   
  Sampsa tykkää tästä.
 15. Focus0

  Focus0 System Specialist Make ATK Great Again Tukijäsen Köyhä

  Viestejä:
  1 690
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Video oli hyve :tup:
  Nyt vaan odotteleen testituloksia. :D Veikkaan että 1600X _Sykkii_ hyvästi! :cigar:
   
  Sampsa tykkää tästä.
 16. penttip

  penttip

  Viestejä:
  412
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Video sopii unboksaukseen mainiosti, ja on samalla hyvä teaseri tulevalle artikkelille. IMO, ei paketin avaamisessa ole jutunjuurta oikeaan artikkeliin, tuotteiden pressikuvat ja speksit löytyvät netistä teksti- ja kuvamuodossa vaikka valmistajan sivuilta, jos niitä kaipaa. Lyhyt, alle 10 minuutin video, on tähän ehdottomasti parempi. Minun mielestäni tuotteen olemus (esim. mittasuhteet) välittyy tuossa paremmin kuin still-kuvissa.

  Ns. "ensipuraisu" tyyppiset jutut ovat sitten vähän siinä välimaastossa. Eli siis kun tuotetta jo oikeasti vähän päästään kokeilemaan oikeassa käytössä. Nuo voivat toimia molemmissa medioissa, mutta videon kyllä pitäisi sitten olla jo editoitu. Ehkäpä paras voisi olla siten, että varsinainen juttu on tekstinä ja kuvina, mutta juttuun voisi tapauskohtaisesti liittyä esim. maksimissaan minuutin mittainen pätkä, jossa laitetta ja oheishärpäkkeitä vähän pyöritellään ruudulla ilman sen pidempiä jorinoita.

  E: Henkilökohtaisesti en tykkää sellaisista unboksauvideoista, joissa laite otetaan videon aikana myös käyttöön. Hemmetin tylsää katsella jotain androidin buuttaamista.
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2017
  Contay tykkää tästä.
 17. Contay

  Contay

  Viestejä:
  1 045
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämä. Videossakin on puolensa ja osana kokonaismediaa se toimii kyllä. Itse luotan kyllä vahvasti siihen, että videoiden sisältö tulee jatkossakin olemaan niin täyttä asiaa, kuin se luontevasti on mahdollista eikä mene siihen parjattuun youtube-jäkätykseen jossa puhutaan ohi aiheen suurin osa videosta.

  Toki video on helppo ja nopea tehdä verrattuna artikkeliin ja näin ollen julkaista nopealla aikataululla. Itse olen kuitenkin tykästynyt tuohon että artikkelia päivitetään nopeasti testidataa tullessa lisää: on mukavampi että artikkeli tulee nopeasti ja hyvin kirjoitettuna lyhyenä versiona, jota sitten päivitetään perusteellisempien testien edetessä. Huomattavasti parempi optio kuin rykästä juostenkustu artikkeli kasaan johon ei sitten enää vilkaistakaan vaan taputellaan itseä selkään että saatiin "kusi sivua selkeää soumea paperille" ennätysajassa.

  Nykyään kun on helppo tarjota monenlaista mediaa, olisi yhtä suuri virhe jättää videot kokonaan pois kuin siirtyä pelkkään videoformaattiin. Niinkuin @Aisi tuossa sanoi, niin eiköhän tämä homma jatka kehittymistään ja itse kyllä positiivisin mielin ja mielenkiinnolla odottelen aina seuraavaa artikkelia :kippis:
   
  Juha Kokkonen ja Sampsa tykkäävät tästä.
 18. Taneli-

  Taneli- ☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣ Premium-jäsen

  Viestejä:
  2 874
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Sampsan kannattaa muistaa ottaa sormus pois kun tekee videoita. Saadaan enempi kiinnostuneita naiskatsojia jotka ehkä foorumillekin rekisteröityvät :D

  (Niinhän ne monet muutkin tähdet ovat jo vuosikymmeniä tehneet eli statusta ei kerrota tai ovat sinkkuja vaikka useampia avioliittoja takana ja lapsistakin osa aikuisia. Varsinkin uransa alkuaikoina kun suurempaa menestystä vasta haetaan.)

  Edit: tuosta emolevystä: Olisi järkevää (ajan salliessa) ajaa se molemmilla versioilla. Eli asrockin B350 (mukana tullut ja varmasti halvempi emolevy) sekä X370 niin näkee mahdollisia eroja jos niitä löytyy. Luulisi kuitenkin että noin 200€ prosessoria ostaessa ostetaan myös halvempi emo eikä ainakaan kalliimpaa kuin prosessori on, näin siis tavallista asiakasta ajatellen.
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2017
 19. techlad

  techlad

  Viestejä:
  339
  Rekisteröitynyt:
  17.12.2016
  eiköhän nörttitytöt katso videoita jos katsovat, sormuksista huolimatta. parempi/laajakuvaisempi kamera joka ei kokoaika korjaa focusta. ja huomaa että tässä vielä haetaan tätä videokokemusta, ja sitä ei saa kuin tekemällä/harjoittelemalla. mut hyvinhän se sampsa vetää, tulevaisuudessa vielä paremmin.
   
 20. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream Team H2O

  Viestejä:
  7 658
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  Kysehän ei varsinaisesti ole siitä olisiko suorituskyky jotenkin parempi tai huonompi B350 vs X370 vaan enemmänkin, että on BIOS on ajantasalla ja sisältää tuoreimmat optimoinnit.
   
 21. moukula

  moukula

  Viestejä:
  213
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Video on kiva mauste, mutta itseäkin ärsyttää suunnattomasti kaikki monen minuutin videorevikat ja tutoriaalit, jos sen avainasian olisi voinut ilmaista muutamalla ranskalaisella viivalla. Esim. joku "miten teen asian X ohjelmassa Y" ja sitten pitää katsoa viisi minuuttia videota, että löytyy se kymmenen sekunnin pätkä, jossa näkyy mistä kohdasta pitää klikata.

  Unboksausvideon viereen olisi hyvä saada tekstimuodossa vaikka ihan tosiaan ranskalaisilla viivoilla paketin sisältö ja kaikki numerodata mikä tuotteisiin oleellisesti liittyy.
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2017
 22. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream Team H2O

  Viestejä:
  7 658
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  No tälläisiä videoita mielestäni emme ole tehneet, eikä kyllä ole tarkoitus tehdäkään. Videoita teemme tarjotaksemme käyttäjille lisäarvoa ja informaatiota sisällöllisesti, emme tekemisen ilosta (koska ne eivät liiketoiminnan kannalta tällä hetkellä tuota yhtään mitään).
   
 23. Taneli-

  Taneli- ☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣ Premium-jäsen

  Viestejä:
  2 874
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuo sanottiin kyllä selvästi videolla. Itse mietin ihan ns. tavallista henkilöä joka lukee artikkelin ja ehkä kaverikin vielä vierestä sanoo "Joo, kyllähän se kellottui ihan hyvin mutta ota huomioon että toi emokin maksaa enempi kuin prosessori ja siitä se johtuu. Osta vaan Intel se on parempi, ollut jo 10+ vuotta"

  En tosin tiedä mutta epäilen ettei suurin osa ostajista ikinä edes päivitä mitään biosia tai ole kuullut moisesta vaikka ehkä uskaltaisi hieman kellottaa. Joten heille "kalliimpi osa = parempi toimivuus".

  Ilmeisestihän Ryzen ei tällä hetkellä kuitenkaan normaaleilla jännitteillä kellotu edes niin paljoa että kävisi (hieman paremmalla jäähyllä, taitaa vaan seinä tulla vastaan kelloissa aika jyrkästi) throtlaamaan eli monelle käyttäjälle voisi B350 riittää kevyeen kellotteluun R7:kin kanssakin. Tiedä sitten miten muut ominaisuudet / emojen kestävyys.

  Vielä kun Amazon saisi ne muistit toimitettua pääsisi itsekin kasaamaan ja testaamaan...

  Mutta no, jos pitäisi valita itse näkisin mieluummin ensimmäisen arvostelun B350 emoilla koska niitä varmasti ostetaan enempi noiden halvempien prosessorien pareiksi. Varsinkin jos erikseen ilmoitetaan että 370 emoilla ei ole vielä päivityksiä tullut ja toiminta epävarmempaa.
   
 24. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream Team H2O

  Viestejä:
  7 658
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  Eiköhän nämä Ryzen 5 -testit tule ajettua varmuuden vuoksi suositellulla B350-alustalla ja kyllä jatkossa on sitten luvassa uusia testiaiheita, joissa on Ryzen 7 ja 5 samalla alustalla.
   
  Taneli- tykkää tästä.
 25. techlad

  techlad

  Viestejä:
  339
  Rekisteröitynyt:
  17.12.2016
  palkkaa allekirjoittanut apuun niin ajetaan testit myös crosshairilla. pystyy ajamaan hienosti ristiin kun kaksi emoa/kaksi uutta prosua ;D
   
 26. ratkakapu

  ratkakapu

  Viestejä:
  1 921
  Rekisteröitynyt:
  12.12.2016
  Aitoon io-tech henkeen vaadin, että suorituskykymittausten jälkeen ensimäinen tehtävä on tutkailla, voidaanko ylimääräisiä coreja/lisää välimuistia avata, kuten Phenom II/Athlon II aikaan. Väitän, että tämä todella kiinnostaa suurinta osaa rautapuolen aktiiveja, ainakin nuo em. temppuun kyenneet prossut olivat kovassa huudossa aikanaan. Toki tuskin tässä vaiheessa elinkaarta avautuu yhtään mitään, vaikka olisikin teoriassa mahdollista, mutta eihän sitä koskaan tiedä...

  @Sampsa
   
  Sampsa, Jahve3 ja The Oath tykkäävät tästä.
 27. novoiperkele

  novoiperkele

  Viestejä:
  985
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Noissa on ilmeisesti jotain isompia bios -päivityksiä, joilla tulee ihan jees tuloksia. Voisi olla kiinnostavaa nähdä updatea myös 7 -sarjaan. (video hieman clickbait -otsikoitu, muistakaa lähdekritiikki)

   
 28. SloBo

  SloBo

  Viestejä:
  224
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kyllä videot on kivoja, varsinkin jos niillä näytetään jotain toimintaa, kuten läjäämistä, kellottelua ja muuta informatiivisten lätinöiden ohessa. Etenkin nöösi tykkää varmasti, jos näkee, miten homma toimii, eikä tarvitse vain lueskella. Kunnolla tehty video vaatii kyllä sitten jo editointia ja suunnittelua. Sisältöä ei ole järkeä tehdä useampaan kertaan niin, että kaikille alustoille tulee samat tarinat, vaan kullekin niiden tarjoamien vahvuuksien mukaan.
   
 29. samux0r

  samux0r

  Viestejä:
  31
  Rekisteröitynyt:
  23.03.2017
  Kannattaa kamera laittaa suosiolla manuaalitarkennukselle, ja tehdä prefocus suunnilleen tuotteiden tasolle.
   
 30. Mstk

  Mstk Säätäjä™ Köyhä

  Viestejä:
  405
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Linkin tracking pätkä ulostautuu tuohon hakuun:

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2017
  Sampsa tykkää tästä.
 31. Rames

  Rames

  Viestejä:
  194
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Kyllä teki pahaa kun prossua sormeiltikn kuin kahden euron kolikkoa, en tiedä uskallanko katsoa enempää videoita :dead:

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
 32. B202R

  B202R Trololololhättan Premium-jäsen

  Viestejä:
  12
  Rekisteröitynyt:
  12.12.2016
  Sitten ei varmaan kannata katsella kun @Sampsa rankaisee LN2:lla...
  Taitaa olla prosssun sormeilu tutumpaa kuin...sen kahden euron kolikon :rolleyes:
   
  Jahve3 ja Wibe tykkäävät tästä.
 33. djtob

  djtob

  Viestejä:
  708
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Eikö nykyään naiset ole enemmän heikkoina varattuihin hemmoihin tai umpihomoihin? Sampsa kai vaihtaa sormusta toiseen nimettömään kuten eräs poliitikko nimeltä Niikko vaimonsa tietämättä ja samalla hän ei tullut ajatelleeksi tulleensa ortodoksiseksi marttyyriksi... :D
   
 34. djtob

  djtob

  Viestejä:
  708
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Lyhyet videot ovat kyllä ok mutta mielestäni tarpeettomia, koska minä en kuule ja luen mieluummin tuotettuja artikkeleita teksteinä ja kuvina, ei mitään videoina. Jos tulevaisuudessa aiotaan tuottaa vain videoina tuotettuja artikkeleita ilman tekstityksiä, niin hiirinappini on melko pian klikkaamassa yhdenvertaisuusvaltuutetun sähköpostille.
   
 35. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 420
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mielestäni tällainen "uhkailu" on turhaa ja asiatonta, etenkin kun mistään maitsemistasi toteutuksista ei ole ollut mitään puhetta o_O
   
  MSJD tykkää tästä.
 36. djtob

  djtob

  Viestejä:
  708
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Ei ole uhkailua vaan varmennusta ilmoituksella, ettei sitten joskus muutaman vuoden kuluttua väitetä, ettei tiedetty...
   
 37. Rames

  Rames

  Viestejä:
  194
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Saattaa olla että Sampsa on tottunut it ihmisenä käyttämään digitaalista valuuttaa enempi, ehkä visan pyörittely olisi ollut osuvampi, tiedä häntä.

  Lähinnä sitä uskottavuutta tässä automaattistatietojenkäsittelyä käsittelevässä mediassa. ESD:lle tunnutaan aina näytettävän kinnasta ja sitten foorumilla kysellään apua raudan outoon käyttäytymiseen. Noh, jos kommenttini ei anna mitään ajatusta opettavaisessa mielessä niin voin olla toisen saabimiehen pilkankohteena. t.'mielisairas'
   
  Sargo tykkää tästä.
 38. B202R

  B202R Trololololhättan Premium-jäsen

  Viestejä:
  12
  Rekisteröitynyt:
  12.12.2016
  @Sampsa raudan sormeiluun viittasin, en suinkaan kanssasaabistin. (Ainahan ne rystysiä myöten paskassa on, mulla ainakin)

  Ihan hyvä pointti tuo oli, ei siinä, mutta jotenkin on aiemmista videoista jäänyt sellainen maku että ihan tarkoituksella tavaraa käsitellään vähän ronskimmin ja varomattomammin.

  Ja toistaiseksi videoilla tavoitellun katsojakunnan on varmastikin oletettu sen ymmärtävän, eikä lähtevän perässä koittamaan montako backflippiä se oma uusi Geforce pyörähtää ennenkuin pöydänreunaan kopsahtaa :vihellys:
   
 39. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream Team H2O

  Viestejä:
  7 658
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  0 prosessoria mennyt rikki viimeisen 18 vuoden aikana tällä käsittelyllä, en käytä villapaitaa komponentteja käsitellessä ja ennen sisuksiin menoa maadoitan itseni koteloon. Ei näitä silti silkkihansikkain tarvitse käsitellä, terve maalaisjärki riittää :comp:
   
 40. Julkku

  Julkku

  Viestejä:
  5
  Rekisteröitynyt:
  11.04.2017
  Joko testiarktikkeli pian julkaistaan?
   
 41. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream Team H2O

  Viestejä:
  7 658
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016