Myyty Vesijäähdytys tavaraa HKI

Liittynyt
13.03.2021
Viestejä
154
Myytävät tuotteet: EK D5 top säiliö, Alphacool vesijäähdytys ratkaisu, Phanteks DDC pumppu säiliö, Alphacool 240mm xflow radi.
Hinta: EK Top säiliö 35€, Alphacool jäähyratkaisu 90€, Phanteks säiliö 55€ ja DDC pumppu 25€, Alphacool 240mm Xflow radi 35€ /kaikesta saa tarjota mielestään parempaa hintaa ;)
Tuote ostettu (mistä ja milloin): EK Top ja Xflow radi on hankittu käytettyinä tämän foorumin kautta, Phanteks säiliö on ostettu uutena Jimmsiltä tänä keväänä. Alphacool vesijäähdytys ratkaisu on tilattu suoraan Alphacoolilta 2020 ja siihen on vaihdettu takuuseen uusi pumppu 2021.
Kuitti löytyy (takuu voimassa): Phanteks säiliöön ehkä löytyy ja ois varmaan voimassa.
Muuta huomioitavaa: Phanteks säiliön mukana ei tule pumppua mutta siihen saa käytetyn Bykski pumpun lisähintaan jos tarvetta. EK:n Top säiliön mukana olevan pannan ruuvit korkanneet mutta toiminee silti pystyasennuksessa eikä mukana tule pumppua. Alphacool jäähdytysratkaisussa jäi toiselle puolelle punainen pumpun johto näkyviin ikkunaan, pumpun vaihdon yhteydessä. Kaikki tavarat purettu toimivina, poislukien Phanteks säiliö +pumppu joka vielä toistaiseksi koneessa kiinni ja käytössä. Xflow radi vaihtuisi rahan lisäksi myös samanlaiseen mutta ohuempaan ja/tai slimmiin 280mm radiin. Voin laittaa myöhemmin kuvia myynnissä olevista tuotteista pyydettäessä.

POISTETAAN MYYNNISTÄ, löytyi omaa käyttöä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
07.04.2019
Viestejä
500
Vähän sekavasti ilmaistu pumpun suhteen. Onko siis joku DDC pumppu erillisenä kaupan? Mikä tarkempi malli on? Voisin sen ostaa kyllä, jos saisi lisätietoa.
 
Liittynyt
13.03.2021
Viestejä
154
Vähän sekavasti ilmaistu pumpun suhteen. Onko siis joku DDC pumppu erillisenä kaupan? Mikä tarkempi malli on? Voisin sen ostaa kyllä, jos saisi lisätietoa.
Pahoittelut sekavasta ilmauksesta, myyn pumpun sen Phanteks tankin mukana jos joku sen haluaa, en kuitenkaan pelkästään sitä pumppua. Bykski / Barrow pumppu kyseessä.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
225 365
Viestejä
3 987 394
Jäsenet
68 063
Uusin jäsen
Jalmaripesonen

Hinta.fi

Ylös Bottom