• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Valta Kuuluu Kansalle (VKK)

Miksi Ano suosii Venäjää ja pitää Putinia oikeamielisenä ihmisenä? Eikö hänen oma puolueensa arvot ole aika räikeästi ristiriidassa Venäjän ja Putinin tapaan kohdella kansaa? Vai onko vahvasti sitä mieltä, että Venäjä on demokraattinen kansakunnan kehto? Varmasti uskoo, että siellä jotkut kuolleet johtajat itte putoilivat ikkunoista alas?
Narsistisen kansallismielisen populismin lyhyt oppimäärä: Valta kuuluu kansalle eli meille eli minulle.
 
Anon VKK välttelee puoluerahoituksen tarkastusta.
Luultavasti sen takia, että Venäjältä on tullut arvokkaita lahjoja, jotka pitäisi laskea puoluetueksi.
Valta kuuluu kansalle r.p. ei ollut tehnyt ajantasaisia ilmoituksia tarkastusajalta eikä vuonna 2023. Puolue on kuitenkin julkisuudessa olleiden tietojen mukaan saanut lahjoituksia ulkomailta ja myös tukea muuna kuin rahana
 
Puolue kyllästyi Anon Venäjä-veljeilyyn ja potki pois puheenjohtajan paikalta.


Tiedotteessaan Valta kuuluu kansalle -puolue kertoo sanoutuvansa irti ”Ano Turtiaisen yksin omalla nimellään tekemistä laittomista toimista puolueen nimen takana” ja hänen ”henkilökohtaisista Venäjä-yhteyksistään, jotka eivät edusta puolueen linjaa tai arvoja”.
 
IMG_3424.jpeg


Tämä projekti sai lopun.
 
IMG_3424.jpeg


Tämä projekti sai lopun.

Ei ole. Ensinnäkin edellinen Anon järjestämä puoluekokous oli laiton. Kokous pidettiin uudelleen, eikä Ano ole enää sen hallinnossa, muuta kuin omassa mielikuvituksessaan.

Toisekseen puolueen omien sääntöjen mukaan purkautumisesta päättäisi joka tapauksessa puoluekokous, ei puoluehallitus, joten tälläinen päätös olisi jälleen pätemätön, vaikka Anolla olisikin jokin asema puolueessa.

Ano vaan yrittää venkoilla itseään ulos siitä, että aikanaan eduskuntaryhmälle annetut avustukset on tullut törsättyä, eikä niiden käyttöä ole selvitetty eduskunnan kanslialle.
 
Ano Turtiaisen kanavat katosivat Youtubesta, bannivasara iski. No vk:sta löytyy varmaan kohdeyleisö, seuraavaksi vain Venäjää opettelemaan.
 
Nonni, Anolla nyt uutta projektia:

Taas mennään ValtaKuuluu Kristukselle menttaliteetilla. Rauhanyhdistys -nimitys on varattu lestadiolaisten käyttöön, ei Kremlin politiikan edistämiseen.
Meinaavatko pitkäänkin luistella tuon rekisteröimättömyyden "turvin"...

"Yhdistys voi olla rekisteröity, rekisteröimätön tai laissa tai asetuksessa erikseen määritelty yhdistys. Vain rekisteröity tai lain erikseen määrittelemä muu yhdistys on itsenäinen oikeushenkilö.
Rekisteröimätön yhdistys ei voi olla yleishyödyllinen. Rekisteröitymättömän yhdistyksen toiminnasta vastaavat sen johdossa toimivat henkilöt, kunnes yhdistys on saanut rekisterimerkinnän."

Hieman laittoi hörähtelemään:
" Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu vuosikokouksessa valitut puheenjohtaja Ano Turtiainen ja muut varsinaiset jäsenet. Liity nyt FINLANDIA tukijäseneksi! Näytetään porukalla koko maailmalle kuin myös itänaapurillemme, että me haluamme rauhaa, emmekä sotaa. Pelkkä liittyminen tukijäseneksi riittää, eikä se maksa mitään! Mitä enemmän meitä on, sitä suurempi vaikutus meillä on saada pysymään rauha Suomen ja muiden maiden välillä, myös Suomen ja Venäjän välillä, vaikka valtiojohtomme onkin leimannut maamme ja kansamme vihamieliseksi itäistä suurvaltaa kohtaan."
 
Viimeksi muokattu:
Ano lähtenyt Putkosen tielle. Kun Suomessa ei kukaan kuuntele, niin lähdetään pyrkyriksi Venäjälle.

Nää idiootit ei van tajua että oikeasti vaikutusvaltaisia Venäläisiä ei kiinnosta moiset hupiukot. Sit ne jää junnaamaan joidenkin alemman keskiportaan propagandavirkamiesten kanssa näitä höpötyksiä.

On ihan selvä että Putkoset ja Turtiaiset toivoo että pääsisivät saman suuruiseen asemaan ja tunnettuuteen kuin esim. Haapasalo, mutta kun ei ole karismaa eikä neuvottelukykyjä, ni ne larppaa jotain rauhanlähettiläitä kunnes propagandastrategia muuttuu ja heille ei ole enää käyttöä.

Niin säälittävää touhua.
 

Statistiikka

Viestiketjut
253 985
Viestejä
4 417 892
Jäsenet
73 257
Uusin jäsen
Vepe21

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom