Valintaruututyyppistä pisteytyskyselyä tekemässä, for dummies

Viestiketju alueella 'Ohjelmointi, pelikehitys ja muu sovelluskehitys' , aloittaja leatherm0nkey, 31.07.2018.

 1. leatherm0nkey

  leatherm0nkey

  Viestejä:
  550
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Tervehdys.

  AP täysin ohjelmointikyvytön yksilö, mieluusti opettelen kyllä.

  Tarvitsisin työkalun, jolla voi (mieluusti nettipohjaisesti) täyttää monen kohdan kyselyn pääosin ”select boxeina”. Mahdollisesti joihinkin kohtiin useamman vastausvaihtoehdon valinnan mahdollistava check box täytyisi onnistua myös.

  Tämän kyselyn eri vastausvaihtoehtojen pitää olla tekstiä, mutta niiden täytyy vastata numeroarvoltaan jotain 1-10 väliltä. Kyselyn lopputulemana systeemin tulee antaa tiivistelmä vastauksista tekstimuodossa ja lisäksi vain korkeimman pisteluvun omaavan vastauksen pisteluku.

  Mistä kannattaa lähteä liikkeelle? Toki, mikäli joku haluaa tämän allekirjoittaneelle toteuttaa, saa ottaa yv:nä yhteyttä.
   
 2. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  7 273
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
 3. leatherm0nkey

  leatherm0nkey

  Viestejä:
  550
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Dänks,

  Tuohon ei taida tuota pisteytysfunktiota saada toteutettua kovin helposti? Toki täytyy kotikoneella vilkasta vielä uudestaan, voi tämä mobiiliversio olla karsitumpi.
   
 4. Zvona

  Zvona

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
 5. Xiyng

  Xiyng

  Viestejä:
  1 034
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kuulostaa tosiaan sille, että kannattaa etsiä mieluummin valmiita työkaluja (kuten ylläkin on ehdotettu). Riippuen siitä, minkä tasoinen lopputuloksen pitää olla, tämä ei välttämättä ole kovin monimutkainen toteuttaa itsekään, mutta jos lähtötaso on nolla, tämä on parhaassakin tapauksessa ihan tuntuvan kokoinen projekti. Apuja siihen saa kyllä varmasti, mutta ei kannata odottaa valmista tulevan ihan hetkessä.

  Jos itse toteuttaminen silti kiinnostaisi, selainpohjaisen härvelin tekemisessä HTML ja JavaScript ovat varmaan ne ensimmäiset asiat, joista täytyy ainakin jollain tasolla olla perillä. Tällöin on tarpeen myös saada jokin paikka, jonne pistää valmis härveli tarjolle.
   
 6. leatherm0nkey

  leatherm0nkey

  Viestejä:
  550
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Kiitokset vinkeistä! Sinänsä webbihotellihommat ja perustason kotisivujutut on tuttuja, mutta ei tämmönen oman työkalun toteuttaminen. Tutustun tarkemmin aiemmin mainittuihin ja palaan tänne tarvittaessa!

  Olisiko teillä ajatuksia myös seuraavanlaisesta sovelluksesta ja miten sen toteuttaa:
  Checkbox tyyppinen lista, josta saa ulos näille valinnoille kuuluvat tietyt pidemmät tekstit ”tulostettua” fileen?
   
 7. ©©©

  ©©©

  Viestejä:
  263
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Webhotelliin HTML form jossa kasa input tageja joiden type on checkbox. Sitten php käsittelijä formille tai kokonaan javascriptillä jos dataa ei tarvitse tallentaa mihinkään.
  Tryit Editor v3.5