24.11.2016 #1 W waagner Liittynyt 24.11.2016 Viestejä 357 Melkein kaikki leikkeleet ja makkarat on nykyään siirtyneet pois vakuumista. Miksi ihmeessä?? Vakuumi säilytti lihan mehevyyden ja maun! En voi ymmärtää miksi kaikkia tuotteita pitää nykymaailmassa vain huonontaa, jopa ruokatuotteita? Viimeksi muokattu: 25.11.2016
Melkein kaikki leikkeleet ja makkarat on nykyään siirtyneet pois vakuumista. Miksi ihmeessä?? Vakuumi säilytti lihan mehevyyden ja maun! En voi ymmärtää miksi kaikkia tuotteita pitää nykymaailmassa vain huonontaa, jopa ruokatuotteita?
26.11.2016 #3 Pertti Kosunen Basic Input/Output System Liittynyt 19.10.2016 Viestejä 3 107 Osta kalaa, sitä saa vielä vakuumissa.
26.11.2016 #4 Patruuna-Siska Liittynyt 19.10.2016 Viestejä 213 `Suojakaasuun pakattessa leikkeleet on helpommin irrotettavissa toisistaan