• Hyvät tarjoukset -alueen ohjeet ja säännöt

    • Uuden tarjouksen kohdalla valmispohjan ja etuliitteen käyttö on pakollista!
    • Otsikkomuotoilu: Tuote, kauppa, tarjoushinta
    • Ainoastaan tarjouksia, jotka toimitetaan Suomeen
    • Ei ref-linkkejä
    • Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan huolimatta jotkut yritykset jatkavat Venäjällä liiketoimintaa. Tälläisissä tapauksissa tarjousketjuissa voi kertaalleen linkittää tähän viestiketjuun ja jatkaa keskustelua aiheesta siellä.

BF Uunimallinen airfryer, Verkkis, 59 €

Tämä on todella hyvä malli, tehokkaampi ku princessit eikä yritä sytyttää takana olevaa seinää palamaan ja tälleen moninverroin kalliimmasta philipsistä tähän siirtyneenä pakko sanoa et paistotulos ei sille häviä.

Eikä tule mitään surkeaa sotkevaa pyörivää paskaa mukana vaan ihan normaali airfryer kori, jossa ne ranut kerran ravistamalla kypsyy kahta kertaa nopeammin ja siistimmin.

Ja koska pelleissä ei ole pinnoitetta ni saa pestä astianpesukoneeessa :thumbsup:
 
Kertokaa tyhmälle miten nää eroaa kiertoilmauunista :D
Ellei omista kiertoilmauunia tai halua lämmittää sellaista pienempää annosta varten?

 
Kertokaa tyhmälle miten nää eroaa kiertoilmauunista :D
Ei ole ollenkaan sama asia kuin kiertoilmauuni.
Airfryer on vähän niinku yhdistelmä grillivastusta ja moninverroin voimakkaampaa ilmankiertoa kuin uuneissa, ja ovat käytännössä samantien myös käyttövalmiita.

Kiertoilmauunissa ei ruoka samallalailla kypsy kuin näissä, ja sen lisäksi että se lopputulos on reilusti rapeampi, se on myös reilusti nopeammin kypsänä verrattuna uuniin.

Esim nyt jotkut ranut voi kestää 20min (plus vähintään 10min esilämmitys) uunissa kun tästä ne saa 13 minuutissa paljon rapeampana ulos kuin uunista, ja uunista et vaan saa niin rapeaksi niitä vaikka millä asteella pitäisit miten kauan, poislukien tietenkin hiileksi poltettuna.
 
Ellen väärin ymmärrä niin tämä on kiertoilmauuni mutta kattilaluukun sijaan se on ihan uunin kaltainen ja toimii samalla tavalla?
 
Ellen väärin ymmärrä niin tämä on kiertoilmauuni mutta kattilaluukun sijaan se on ihan uunin kaltainen ja toimii samalla tavalla?
Ymmärrät väärin.
Tekniikka on teoriassa aika sama, mutta toimintamalli on vaan tosi erilainen.

Et sä kiertoilmauunissa grillivastuksella voi korkeissa lämpötiloissa juuri mitään isompaa valmistaa kun se vaan käristyy heti päältä ja sit on pohja aivan raaka, eikä niitä ole optimoitu kunnolla levittämään sitä ilmaa.

Airfryerilla sä saat sen grillivastuksen lopputuloksen mutta ilman että se kärventää sun sapuskat 4 minuutissa, niin että ruoka on kunnolla kypsää.
Esim kokonaiset kanat, wingsit ja ranskalaiset perunat on sellasia mitkä airfryerilla vaan tulee paremmaksi kuin uunissa.
 
Viimeksi muokattu:
Ei ole ollenkaan sama asia kuin kiertoilmauuni.
Airfryer on vähän niinku yhdistelmä grillivastusta ja moninverroin voimakkaampaa ilmankiertoa kuin uuneissa, ja ovat käytännössä samantien myös käyttövalmiita.

Kiertoilmauunissa ei ruoka samallalailla kypsy kuin näissä, ja sen lisäksi että se lopputulos on reilusti rapeampi, se on myös reilusti nopeammin kypsänä verrattuna uuniin.

Esim nyt jotkut ranut voi kestää 20min (plus vähintään 10min esilämmitys) uunissa kun tästä ne saa 13 minuutissa paljon rapeampana ulos kuin uunista, ja uunista et vaan saa niin rapeaksi niitä vaikka millä asteella pitäisit miten kauan, poislukien tietenkin hiileksi poltettuna.
Jollei nyt liioitella kuitenkaan. Halvimman pään kiertoilmauunitkin..
  • Pikakuumennus 180 ⁰C:seen viidessä minuutissa

Ainoan varsinaisen ilon nään näillä pöhistimillä kun pitää useampia uunia vaativia valmistaa ja kiertoilmauuni on jo käytössä. Tai yksin itselle tekee jotain mikä mahtuu pöhistimeen.
 
Moni arvostelija käyttänyt tätä pienelle porukalle. Sopiiko myös 5hlö perheelle, kuten 10l koko antais ymmärtää?
 
Jollei nyt liioitella kuitenkaan. Halvimman pään kiertoilmauunitkin..
  • Pikakuumennus 180 ⁰C:seen viidessä minuutissa

Ainoan varsinaisen ilon nään näillä pöhistimillä kun pitää useampia uunia vaativia valmistaa ja kiertoilmauuni on jo käytössä. Tai yksin itselle tekee jotain mikä mahtuu pöhistimeen.
Aika useissa kiertoilmauuneissa ei ole kunnollista pikakuumennusta, ja 180 astetta ei nyt ole se min 200 astetta mitä ranuille tarvii.
Meilläkin pari vuotta vanha kiertoilma lämpeää about 6 minuutissa sinne 180 asteeseen mut sit menee 5 minuuttia lisää päästä kahdensadan yli.

Ja jos (ja kun) ei ole mitään kokemusta itsellä näistä kiertoilmakypsentimistä/airfryereista (ei PÖHÖTTIMISTÄ :sick:) olla jakelematta tietoja jos ei ole edes kokeillut niitä :)

Jos nämä olisi vaan miniuuneja niinku skeptikot ajattelee, ne olisi jo kauan sitten leimattu sellasiksi ja menettäneet suosionsa, sen sijaan ne on vaan kokoajan suositumpia.
 
Moni arvostelija käyttänyt tätä pienelle porukalle. Sopiiko myös 5hlö perheelle, kuten 10l koko antais ymmärtää?
Ei litrat ovat air fryer käytössä typerä kriteeri kun toiminta heikkenee merkittävästi jos ruokaa pinoaa liikaa päällekäin. Eli tupla korkeudella ja siitä tulevalla tupla tilavuudella ei hirveästi etua saa ellei sitten jotain todella isoa paista.
 
Ei litrat ovat air fryer käytössä typerä kriteeri kun toiminta heikkenee merkittävästi jos ruokaa pinoaa liikaa päällekäin. Eli tupla korkeudella ja siitä tulevalla tupla tilavuudella ei hirveästi etua saa ellei sitten jotain todella isoa paista.
Tämä.
Lähinnä just että saa itselle mieluisan vuoan mahtumaan sinne, tai sen kokonaisen kanan.
Tai sen leveyden takia riittävän määrän lämppäreitä pellille.
Tässä korkeus hyödyttää siinä että ton läpinäkyvän luukun läpi kykenee näkemään paistokoriin tai uunivuoan sisälle vielä.
 
Ei ole ollenkaan sama asia kuin kiertoilmauuni.
Airfryer on vähän niinku yhdistelmä grillivastusta ja moninverroin voimakkaampaa ilmankiertoa kuin uuneissa, ja ovat käytännössä samantien myös käyttövalmiita.

Kiertoilmauunissa ei ruoka samallalailla kypsy kuin näissä, ja sen lisäksi että se lopputulos on reilusti rapeampi, se on myös reilusti nopeammin kypsänä verrattuna uuniin.

Esim nyt jotkut ranut voi kestää 20min (plus vähintään 10min esilämmitys) uunissa kun tästä ne saa 13 minuutissa paljon rapeampana ulos kuin uunista, ja uunista et vaan saa niin rapeaksi niitä vaikka millä asteella pitäisit miten kauan, poislukien tietenkin hiileksi poltettuna.
No oikeat testit ovat toista mieltä, toki varmaan poropeukaloille hyviä vehkeitä.



Edit:
Hyviä vehkeitä joo etenkin tietyissä tapauksissa, mutta jossakin määrin kyllä nuo väitetyt merkittävät erot johtuu joko user-errorista tai sitten käytössä on joku todella vanha uuni. Eli siinä mielessä myös hyviä koska idioottivarmempia.
 
Viimeksi muokattu:
Ellen väärin ymmärrä niin tämä on kiertoilmauuni mutta kattilaluukun sijaan se on ihan uunin kaltainen ja toimii samalla tavalla?

Käytännössä joo, mutta tämä on tehokkaampi. Persaukisena minulla on vain yksi uuni, joten tällainen on loistava kaveri.

Moni arvostelija käyttänyt tätä pienelle porukalle. Sopiiko myös 5hlö perheelle, kuten 10l koko antais ymmärtää?

Ei riitä. Ja riittää. Täällä tuota käytetään lähinnä sidedisheihin, kun uuni on jo käytössä. Joskus yhden hengen pekonit, toisinaan parsakualit. Millään muulla laitteella ei saa niin hyviä kasviksia kuin airfryierilla. :tup:
 
Ei litrat ovat air fryer käytössä typerä kriteeri kun toiminta heikkenee merkittävästi jos ruokaa pinoaa liikaa päällekäin. Eli tupla korkeudella ja siitä tulevalla tupla tilavuudella ei hirveästi etua saa ellei sitten jotain todella isoa paista.
Tuossa mainitsit juuri sen miksi ne ranskalaiset ei tavallisessa uunissa kypsy rapeiksi. Lastataan iso pellillinen jäisiä ranskalaisia koko satsina uuniin kun sinne helposti mahtuu. Tehot tulee vastaan ja lämmöt läsähtää. Noita minikokoisia kiertoilmauuneja ei saa lastattua yhtä paljon. Ja lisäksi se itsensä vakuuttelu hyvästä hankinnasta et uunin syyttämisen sijasta oikeasti miettii miksi siinä airfryerissä tulikin kumiranskalaiset. Ja saattaakin korjata virheensä seuraavaan kertaan.

Jos tarvitset toista uunia niin tuollainen pöytävehje on hyvä hankinta. Jos et ja sulla jo kiertoilmauuni niin opettele sitä ensin käyttämään niin jää jokseenkin turha hankinta tekemättä. Samoja vehkeitä eri koossa.

@GoDi on turha koittaa paskaajauhaa yrittämällä pelaata korttia mutta kun ette tiedä. Virittäen olkiukkoa ettei voi olla käyttänyt jollei näe yhtä mullistavana mitä hän itse.
 
Tuossa mainitsit juuri sen miksi ne ranskalaiset ei tavallisessa uunissa kypsy rapeiksi. Lastataan iso pellillinen jäisiä ranskalaisia koko satsina uuniin kun sinne helposti mahtuu. Tehot tulee vastaan ja lämmöt läsähtää. Noita minikokoisia kiertoilmauuneja ei saa lastattua yhtä paljon. Ja lisäksi se itsensä vakuuttelu hyvästä hankinnasta et uunin syyttämisen sijasta oikeasti miettii miksi siinä airfryerissä tulikin kumiranskalaiset. Ja saattaakin korjata virheensä seuraavaan kertaan.

Jos tarvitset toista uunia niin tuollainen pöytävehje on hyvä hankinta. Jos et ja sulla jo kiertoilmauuni niin opettele sitä ensin käyttämään niin jää jokseenkin turha hankinta tekemättä. Samoja vehkeitä eri koossa.

@GoDi on turha koittaa paskaajauhaa yrittämällä pelaata korttia mutta kun ette tiedä. Virittäen olkiukkoa ettei voi olla käyttänyt jollei näe yhtä mullistavana mitä hän itse.

Puhut paljon, mutta myös paskaa ja kieroilmauunissa ranskalaisista ei tule samanmoisia, jos ne tekee pellillä ritilän sijasta, eikä edes himskatti asettele niitä erilleen.

Uuniin saa ostettua ritiläpeltejä. Jotka tosin maksaa jo saman kuin tuo ilmapöhistin.

Väittelyketju oli jo linkattu ylempänä. :tup:
 

Statistiikka

Viestiketjuista
258 528
Viestejä
4 491 211
Jäsenet
74 253
Uusin jäsen
petelius

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom