Uuden puhelimen käyttöönotto ongelmia

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
236
Hei, tuli ostettua uudeksi puhelimeksi OnePlus Nord CE 5G. Käyttöönottaessa kirjauduin normaalisti google tililleni, jonka jälkeen en pääse play kauppaan, herjaa ''todennus vaaditaan. sinun on kirjauduttava google-tiliisi''.

Kuitenkin puhelimen asetukset -> tilit, näyttää google tilini, kun painan tuota tili kuvaketta, herjaa ''osa tiedoista voi olla vanhentuineita. Yritä myöhemmin uudelleen. Ja alla voi vahvistaa henkilöllisyyden antamalla kertakäyttöinen koodi, tuonne mentäessä ilmoittaa ''turvakoodin luominen epäonnistui''

Olen ihan lyöty tämän homman kanssa, aiemmin kun on puhelimia ottanut käyttöön riittää, kun kirjautuu google tililleen. Nyt en pääse käyttöönottamaan koko puhelinta. Käpy palaa jo.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 946
Olikohan sinun vanhasta puhelimesta jäänyt varmuuskopiointi kytkemättä päälle. Onkohan tiedot siksi vanhoja.
Käytitkö samaa tiliä, mitä vanhassakin puhelimessa käytit?

Edit: Päivittyikö yhteystiedot ym.
Edit: Voit tietokoneen Google selaimessa tarkistaa tilin tiedot, kirjautumalla tilille.
Tuo voi johtua myös siitä, että uudella laiteella kirjauduit tilille.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
236
En ole varma oliko vanhasta puhelimesta varmuuskopiointi päällä vai ei, vanha puhelin on nollattu eikä ole minulla nyt. Yhteystietoja ei näy olevan ja vaikka tuolla asetuksissa näkyy tuo google tili, en ole minkään sovelluksen mukaan kirjautunut (youtube yms.) Koneella käydessä ei tuolla tilintiedoissa ole mitään hälyttävää.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
6 219
Pikkasen ku Googlettaa, niin monessa paikkaa ihmiset valittaa, etteivät pysty luomaan edes tiliä tällä hetkellä, kun ostanut uuden laitteen, taikka yrittää siirtää tiliä. Eli lienee Googlella isompia ongelmia, joten kannattaa varmaan kokeilla huomenna uudestaan...

Esim:
I just got OnePlus 9 today and have been trying to set it up. My previous phone was OnePlus 6 and there was no problems with the setup. For some reason I can't properly connect to Google account, when add the account it gets added without any problems... I can't really use any of the services how ever.
 

Lare

Error 404
Liittynyt
13.11.2016
Viestejä
4 012
Itse ostin tänään uuden puhelimen ja oli myös pahoja ongelmia Google-tilin kanssa. Tunnin tuskailin tuon kanssa, kunnes löysin tietoa, että on isompi, Eurooppaa koskeva vika. Galaxy-storeen pääsi onneksi ja sain sieltä ladattua VPN-softan ja lyötyä sijainnin Jenkkeihin. Sitten lähti Google rokkaamaan. Tosin OnePlussassa ei taida muita kauppapaikkoja olla kuin Play.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
236
Iso kiitos tiedosta! En tullut ajatelleeksi, että olisi isompaa ongelmaa googlen päässä, luulin että omissa tiliasetuksissa joku tökkää.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 946
Google tilin tietoja voi tarkistaa tietokoneen selaimella.

Tietokoneen selaimen Googlen aloitussivun oikeassa ylänurkassa olevista 9-pisteen neliömerkistä klikkaamalla ja sielä "Yhteystiedot", jonka jälkeen pyytää kirjautumaan google tilille, jos ei ole jo kirjautuneena.
Siellä näkyy kaikki tilillä olevat yhteystiedot, samaten kuvat voi tarkistaa "Kuvat" merkistä, ym.
 

A Lake Elk

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
12.11.2019
Viestejä
1 443
Hyvä tietää tää! Itekkin tuskailin eilen (jatkuu näköjään tänäänkin) yhden luurin kanssa, joka valitti samaa mitä @pcbuilder lla. Selaimen kautta pääsee kyllä normaalisti gmailiin ja google-tilin asetuksiin, mutta Play Store- eikä Gmail-appi toimi luurissa.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 263
Viestejä
4 192 679
Jäsenet
70 895
Uusin jäsen
olsteri

Hinta.fi

Ylös Bottom