Työkalut ja muut vehkeet

kuoris

Tukijäsen
Liittynyt
28.06.2017
Viestejä
3 350
Kommentoin vielä Timcosta että oma takuukorjaus oli sellainen että sain suoraan uuden laitteen. Kertoo jostain kun korjaaminen kalliimpaa kuin uusi laite tai ei edes onnistu. Kertakäyttökamaa.

Miginä vanha Esab ja siihen saa osia vielä monesta paikkaa vaikka on ihan entry level malli..
 
Liittynyt
12.11.2020
Viestejä
794
Eihän se nyt kerro laitteen hyvyydestä, että saat uuden rikkinäisen tilalle. Korjaaminen tai huoltoverkosto on kallis ylläpitää joka kolkassa. Maahantuojakin voi olla laskenut, että harvat tuotteen vaihdot tulevat halvemmaksi ja tuotteen myyntihinta pysyy halpana.
Tapauksia näkee isoillakin merkeillä, vaikka korjaus olisi mahdollinen, niin vaihtolaitteella mennään varman päälle.
 
Liittynyt
07.07.2021
Viestejä
1 271
Ehdottomasti tuo Wallius, kyllä siinä saa paljon enemmän konetta ja pidemmäksi aikaa. Toinen vahva suositus on että unohtaa sen ydintäytelangan, CO2 pikkupullo jos haluaa edullisen. On se vaan ihan eri juttu hitsata kaasun kanssa. Jos pitää mahdottomasti jumpata konetta koko ajan kohteesta toiseen ja sauman ulkonäöllä ei ole juuri väliä, sitten voi olla ydintäytelanka näppärämpi.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 000
Ydintäytelanka on myös ulkona hitsatessa usein tarpeen, jos ei pysty virittämään tuulensuojaa.
 
Liittynyt
18.03.2020
Viestejä
208
Ammattilaiset ei tarvitse kuin krapulattomat silmät että näkee mikä kierre kyseessä :hammer: Ei niitä loppupeleissä niin paljoa erilaisia yleisessä käytössä ole.. Kokeilemalla sitten loput.
Ei tarvi kun putki/hydrauliikkakierteisiin eksyä niin katastrofi on valmis.
1/8 NPT ja 1/8 BSPP on toinen 29 ja toinen 28 kierrettä tuumalle.
1/8” naaraskierre on kierrekammalla nihkeen pieni tulkattavaksi.
1/4” edellämainitut on vähän helpompi erottaa kun ovat isompia, 1/2” koossa sit taas vaatii sherlokin kun niissä on sama nousu mutta pikkasen eri kylkihalkaisia ja harjakulma.

Ja keskiverto uuvatti persvakoäijä vetää nuo kaikki ristiin isolla jakoavaimella. Melko usein siitä syntyy kiinteä asennus kun ruostumattomat putkikierteet leikkautuvat kiinni vähemmälläkin yrittämisellä.

Nimim. Lähes päivittäin ryömiesten tekosia seuraavana ja katastrofeja korjaamassa..
 
Liittynyt
26.01.2022
Viestejä
539
Todennäköisesti ei ole mitään ongelmaa, käytetty pesuaine lienee tärkein. Aloittaisin kokeilun laimeammilla myrkyillä, esim tiskinpesuainejauhe on aika hyvää kamaa.
no laitan tilkan noitten omaa pesuainetta joukkoo ja testaan, tuskin siinä mitää käy ku muutenki saa ja pitää pesta huuhdella ihan hanalla letkulla noi ku pesee ennen uusia öljyjä
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
241 128
Viestejä
4 209 181
Jäsenet
71 021
Uusin jäsen
jesse.o

Hinta.fi

Ylös Bottom