TV-kuulokkeet (RF)

Liittynyt
21.04.2018
Viestejä
440
Kokeilin erinäisiä hakusanoja, kuten "TV-kuulokket", "RF kuulokkeet TV", "langattomat TV" jne. Joten aloitin uuden viestiketjun; anteeksi.

Hakusessa langattomat kuulokkeet TV:n kat^H^H^Hkuunteluun. Puheäänen selkeys tärkeämpi vaade kuin musiikin kuuntelu (taajuuskäyrä). Toissijainen käyttö sähkökitaran vahvistimen kuulokkeina. Budjetti tai kategoria voisi olla 70 - 150 euroa. En ole hakemassa parhaita testivoittajia musiikin kuunteluun, vaan lähinnä puheen taajuudelle.

Vaatimukseni eivät ole kovat:

- langattomat
- RF (lähes viivetön ja huulisynkka kondiksessa)
- 3,5 mm tai optinen yhdistäminen (TV --> telakka)
- korvalehden peittävät kupit
- tyynyn materiaali hengittävää (lue: muuta kuin vegaaninahkaa)
- remmipääpanta

Paria tuotetta olen tutkiskellut ja katsellut YouTuben tuotearviointeja:

- Philips SHD8850/12 (99 €)
- Nedis (jotain) (66 €)

Philipsin yhdessä tubettajan tuotearviossa kaveri kertoo automaattisesta virrankatkaisusta, että kuulokkeet katkaisevat virran kun kuulokkeet laitetaan DJ:n tapauksessa kaulalle. OK, voihan sama pään kallistus toteutua myös kun löhöää sohvalla ja kuulokkeiden asento on miltei sama.

Noiden Philpsien RF kuulokkeiden radiotaajuudeksi testaaja mainitsi 2 700 hertsiä eli ei ainakaan mikroaaltouuni tai Bluetooth häiritsisi. Mainitsee myös lähes viiveettömän äänen, mutta kuinka paljon se "lähes viiveetön" yhteys sitten. Bluetooth kuulokkeissa mainitaan usein 40 ms. Tähän toivoisin tarkennusta tai selkoa mikäli jollain on tätä tietoa.


Philips.jpg Nedis.jpg
 

Statistiikka

Viestiketjut
253 988
Viestejä
4 417 943
Jäsenet
73 258
Uusin jäsen
lu1kero

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom