• Hyvät tarjoukset -alueen ohjeet ja säännöt

    • Uuden tarjouksen kohdalla valmispohjan ja etuliitteen käyttö on pakollista!
    • Otsikkomuotoilu: Tuote, kauppa, tarjoushinta
    • Ainoastaan tarjouksia, jotka toimitetaan Suomeen
    • Ei ref-linkkejä

Muut Trangia 25-3 UL retkikeitin

Liittynyt
11.02.2021
Viestejä
26
S-mobiilissa tän viikon -15% kuponki kertaostosta joka saattais käydä tuohon kylkeen.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
109
Ainakin Pirkanmaan Prismoissa S-mobiilissa löytyi kuponki juhannusviikolle -15% käyttötavaroista.
 
Liittynyt
10.02.2021
Viestejä
262
Sprii-keitin ei ole nykypäivää.
Voisi ajatella toisinkin päin. Ei tässä viime vuosina erilaiset kaasut, nestekaasu mukaan luettuna, ole olleet kovin kannatettuja. Osittain Venäjä-Ukraina -tilanteen myötä ja osittain ilmastosyistä. Viina ei ole mikään fossiilinen polttoaine. Kotimaista ja uusiutuvaa luonnonvaraa.
 
Liittynyt
27.03.2023
Viestejä
51
Sprii-keitin ei ole nykypäivää.

Keväällä, kesällä ja syksyllä kaasukeitin, vaativimmissa oloissa monipolttoainekeitin.
Paljon mielummin kannan mukana pientä sprii-keitintä + pullo marinolia kuin isoa kaasukeitintä ja isoa kaasupulloa.
 
Liittynyt
26.07.2018
Viestejä
134
Paljon mielummin kannan mukana pientä sprii-keitintä + pullo marinolia kuin isoa kaasukeitintä ja isoa kaasupulloa.
Eikös kaasutrangia ole ihan saman kokoinen kuin tuo spriiversio? Kaasupanoksia on ainakin n.100g koossa.

Mukavampi kaasuversio on käyttää, mutta vähän kallimpi se on.
 
Liittynyt
14.12.2022
Viestejä
29
Saattaa mennä itse tarjouksesta hieman off topic, mutta jotenkin tuntuu, että keskustelu siitä mikä keitin on parempi kun toinen, on hieman vääristynyttä. Spriikeittimellä on hyvät ja huonot puolet, niin myös kaasukeittimellä. Keitin tulee valita omaan tarpeeseen ja käyttöympäristöön. Jollekulle toi tarjouksen Trangia on se paras vaihtoehto.

Mutta itse tarjouksen tuotteeseen kommentti, että kyseinen setti on hinnaltaan ja käyttöominaisuuksiltaan hyvä vaihtoehto etenkin jos on hankkimassa ensimmäistä keitintään. Ymmärtääkseni noi osat on myös yhteensopivat Trangian kaasupolttimen kanssa, jos sellaisen haluaa joskus päivittää. Spriin kanssa tulee ottaa hyvin tarkasti huomioon se polttoaineen kuljetus. Vaikka polttimessa on kansi, jonka pitäisi olla tiivis, saattaa spriitä vuotaa kuljetuksessa. Jos poltin on pakattuna tonne setin sisään ja spriitä vuotaa, kattillat kontaminoituu ja loppu reissun ruuat maistuu sitten spriiltä.
 
Liittynyt
28.03.2017
Viestejä
1 576
Trangiaan saa kaasu- tai multifuel-adaptereita, omassa 27-1 HA pikkutrangiassa välillä käytössä tuollainen kaasuadapteri. Spriitä useimmiten silti itse käytän. Kaasu on paljon nopeampi, mutta jos retkeilemässä ollaan, niin ei silloin rauhassa odottelu ole omasta mielestä pahaksi. Spriin äänettömyys on myös aika iso plussa.

Kontaminaation spriillä saa estettyä, kun oppii säännöstelemään sopivan määrän polttoainetta ja polttaa kaiken loppuun ruuanteon yhteydessä, eikä jätä polttoainetta sinne pronssikippaan. Vielä kun sen pronssikipan pakkaa sille kuuluvaan pussiin tiiviisti, niin ei taatusti maistu sapuskat Marinolilta.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
1 421
Itsellä myös tuo pienempi 27HA (Hard Anodized = kevyempi, kovempi, kestävämpi ja kalliimpi materiaali) non-stick (teflon pinnoite) pannulla ja kaasulla. Onkohan sen reilu 10 vuotta ollut jo käytössä. Spriitä en ole käyttänyt tuossa koskaan, riittävästi pikkupartiolaisena ja intissä pilattu ruokia sillä :) Kaasu nopeuden, siisteyden ja helppouden vuoksi. Kyllä tuo kaasukin välillä räkii, vaikka sitä poltinta koittanut putsia, kaasuissakin eroja, halvat aika paskoja.

Spriipoltin pitää tosiaan polttaa tyhjäksi, vaikka joku mukamas laittaa vain tiivistetyn kannen päälle ja toivoo ettei se sprii valu sieltä pihalle. Sinoli nokeaa enemmän kuin Marinol, en muista mikä muu ero noissa on. Hyvätuli ilmaantui joskus 90-luvun lopulla ja tornihuhut kerto että epätoivoisimmat koittivat sitä juodakin :)

Oma käyttö trangialle on pitkään ollut pelkkä vedenkeitto pakastekuivattuja retkieväitä tai pikakahvia / puuroja / kiisseliä varten. Eli en keittele ja sotke mitään kattiloissa. Jämien ja rasvojen putsailu kattiloista, varsinkin talvella, on vähän tylsää touhua. Jos aikaa ja viitseliäisyyttä on, sekä reilusti vettä tarjolla ja tiskailu ei haittaan, niin sitten valmistelee soossit suoraa kattilassa. Koska tosiaan keittelen vain vettä, Joku MSR pocket rocket, pikku kaasupullo ja 1000 - 750ml titaanikuppi minne nuo kilut menee sisään, olisi kyllä pienempi, kevyempi ja toimivampi ratkaisu.

Tarjouksesta voi todeta, että laadukas ja hyvä peruskeitin ja hinta oikein sopiva. Kaasun saa jälkikäteen jos haluaa, hinta ~50€. Yhdelle tuo 25-sarjalainen on vähän turhan iso, vie tilaa ja painaa, jos tällä väliä. Grammanviilaukseen ja nopeuteen on sitten eri hintaiset tuotteet.
 
Liittynyt
28.03.2017
Viestejä
1 576
Koska tosiaan keittelen vain vettä, Joku MSR pocket rocket, pikku kaasupullo ja 1000 - 750ml titaanikuppi minne nuo kilut menee sisään, olisi kyllä pienempi, kevyempi ja toimivampi ratkaisu.
Pelkkään veden keittelyynhän Trangia on melko overkill. Hirveä kattiloiden pannujen ja kimpsujen kampsujen kanssa pelaaminen vain, että saa veden kiehumaan. Kuivamuonan vedenkeittoon ja kaffeja varten itse tykännyt Primuksen all-in-one keittimestä, mukin sisään menee piezo kaasupoltin ja pieni kaasupullo, on yhdessä kevyessä paketissa koko helahoito ja muutamassa sekunnissa koko setti käyttövalmis veden keittämiseen. /OT

Varsinaiseen kokkailuun Trangiaa voittanutta ei kyllä ole tullut vastaan. Mietin hakisiko tuon Prisman tarjous-setin ihan vaikka varalle autoon.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
1 421
OT
Ostin vuosia sitten alkuperäisen Pocket Rocketin kun se oli Prismassa super poisto dumpissa 15€. Olisin tehnyt siitä Rocket + 750ml titaaniastia + 100g kaasu -paketin, mutta alkuperäinen Rocket on himpun liian iso, että saisi keittoastian kannen kiinni ja siistin paketin. On sitten jäänyt, kun käyttö suht pientä joten trangia kulkenut mukana.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
109
Näitä oli myös samaan hintaan (ainakin Kalevan Prisman) hyllyssä, jolloin siihen voi hyödyntää sen -15% kupongin.
"Tarjous voimassa 14.7. asti".

Täysillä bonuksilla jää 29€ hintaa, ei paha. Kiitos tarjouksen laittaneelle .
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 559
Näitä oli myös samaan hintaan (ainakin Kalevan Prisman) hyllyssä, jolloin siihen voi hyödyntää sen -15% kupongin.
"Tarjous voimassa 14.7. asti".

Täysillä bonuksilla jää 29€ hintaa, ei paha. Kiitos tarjouksen laittaneelle .
Jos joku näitä käy vielä Kalevassa kärkkymässä, niin tosiaan erätarvike-osastolla hylly tyhjänä, mutta näitä oli erikseen sitten lisäksi keskikäytävän varrella ehkä noin 5kpl.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 352
Viestejä
4 280 969
Jäsenet
71 656
Uusin jäsen
Rokirambo

Hinta.fi

Ylös Bottom