TORN - Maailman suurin tekstipohjainen RPG (selain/mobiili)

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja AlphaLynx, 21.09.2018.

 1. AlphaLynx

  AlphaLynx

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  27.08.2018
  • Käyttäjälle annettu varoitus tai huomautus: Huomautus: Reffilinkit kielletty
  Pelaako kukaan täällä TORNia? Kyseessähän on siis maailman suurin tekstipohjainen RPG, joka on pyörinyt jo useita vuosia ja pelaajia on yli 2 miljoonaa. Torn sijoittuu nykyaikaan, kuvitteelliseen Tornin kaupunkiin, jossa rikollisuus vallitsee ja raha puhuu. Pelissä on ihan valtavasti asioita mitä voit tehdä ja se pitääkin mainita heti alkuun, että tämä ei ole mikään sprintti vaan maratoni. Et todellakaan ole aloittaessasi se kaikista vahvin pelaaja, et omista hienointa asuntoa etkä pysty edes tekemään kaikkea mitä pelillä on tarjota. Mutta jos jaksat kehittää hahmoasi määrätietoisesti, tulet pian huomaamaan miten mahdollisuuksia avautuu ja ovia aukenee.

  Mitä Tornissa voi sitten tehdä? Vaikka mitä. Hahmosi kehittämisen lisäksi voit esimerkiksi perustaa firman, johon voit palkata muita pelaajia töihin. Voit liittyä factioniin, tai perustaa sellaisen itse. Voit tehdä rikoksia ja ansaita rahaa. Voit myydä lähes kaikkea aina aseista karkkeihin asti oikeiden pelaajien kysynnän mukaan liikkuvilla markkinoilla. Tornissa on myös casino (joka avautuu muistaakseni kun olet level 5), jossa voit pelata blackjackia, rulettia, slotteja tai jopa Texas Hold'emiä muita pelaajia vastaan. Voit opiskella itsellesi ammatin mistä saat konkreettista hyötyä pelissä. Voit ostaa auton ja ajaa sillä kilpaa. Saavutettuasi level 15, voit myös matkustaa ulkomaille ja tuoda sieltä eksoottista tavaraa Tornissa myytäväksi. Tämä onkin itseasiassa vinkki uusille pelaajille; tuohon level 15 kannattaa pyrkiä mahdollisimman nopeasti, sillä matkustelulla saa alussa tehtyä helposti rahaa.

  En jaksa jaaritella tämän enempää, kokeilaa ihmeessä itse jos peli ei ole tuttu! Minulta voi kysyä neuvoja ja neuvon mielelläni, olen pelaillut tätä reilun vuoden verran aktiivisesti lähes joka päivä. Vastikään julkaistiin muuten myös appi Androidille, eli peli kulkee kätevästi myös kännykässä mukana jos ei selaimen ääreen pääse.

  Tästä rekisteröitymään ja Tornin maailmaan; Torn - Online RPG game - Free text based game
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 24.09.2018
 2. Pingviini

  Pingviini

  Viestejä:
  181
  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  Onko tuo 2133339 osoitteen perässä sinun pelaajanumerosi tms.? Saatko jonkinlaisen bonuksen jos joku liittyy peliin sinun henk.koht linkkisi kautta? Siitä olisi ihan fiksua ja kohteliasta mainita etukäteen.
   
 3. luuponen

  luuponen    ✜

  Viestejä:
  191
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  reffilinkkihän se; For every 10 levels gained by a player you've brought to the game, you'll receive...

  Mitä itse peliin tulee niin aika sama mekanismi kuin muinaisella ChavGangs selainpelillä, ja muutamalla muullakin.
  Eipä siinä, pakkohan tuotakin oli donatoida. Mukavaa ajanvietettä aina pariks minuutiks / pvä. :smoke:
   
 4. Phixion

  Phixion

  Viestejä:
  137
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Voisin tota kokeilla. Yv:llä saa laittaa reffi linkin