Myydään Topping LA90 stereovahvistin (väri hopea) & adapteri kuulokkeille | Joensuu | 420 €

Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
1 514
Tuote: Hopeinen Topping LA90 -vahvistin & balansoitu kuulokeadapteri
Hinta: 420 €
Tuote ostettu (mistä ja milloin): Käytettynä vuodenvaihteessa
Kuitti löytyy (takuu voimassa): -

Muuta huomioitavaa:
Erinomaisen puhdas ja värittymätön päätevahvistin kaiuttimille sekä kuulokkeille. Toimitan jälkimmäistä käyttötapaa varten banaaniliittimillä varustetun adapterikaapelin, jonka toisessa päässä on balansoitu 4-pin-XLR-liitin kuulokekaapelille. Laitteen kunnollisen suunnittelun ansiosta kuulokkeita käyttäessä ei kuulu minkäänlaista taustakohinaa ja äänenvoimakkuudessakin on hyvin säätövaraa. Toki herkempien kuulokkeiden kanssa DAC:ista olisi hyvä löytyä oma äänenvoimakkuudensäätö. Jos jotakuta on jäänyt mietityttämään esimerkiksi se, miltä planaarikuulokkeet kuulostavat loputtomalla tehoreservillä, LA90:llä se selviää. Toisto on äärimmäisen värittymätöntä, mutta samalla myös tosi sulavaa ja kontrolloitua - ei minkäänlaista liiallista kirkkautta tai terävyyttä. Tätä myynti-ilmoitusta kirjoittaessa luukutan LA90:llä samalla tyytyväisenä Dan Clark Audion E3:a.

Mukaan tulee virtalähde ja mainitsemani adapterikaapeli. Alkuperäistä laatikkoa ei ole tallessa, mutta tukevasti pakkaamalla tulee ehjänä perille postittamallakin.

Voisin aivan hyvin pitää vahvistimen valikoimassani, mutta pahus kun loppuu pöydältä tila viiden muun vahvistimen seassa.

Paikkakunta: Joensuu
Toimitustapa: Nouto tai postitus
Maksutapa: Käteinen, Mobilepay tai tilisiirto

Kuva:
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
243 591
Viestejä
4 248 044
Jäsenet
71 367
Uusin jäsen
Jmein

Hinta.fi

Ylös Bottom