• Hyvät tarjoukset -alueen ohjeet ja säännöt

    • Uuden tarjouksen kohdalla valmispohjan ja etuliitteen käyttö on pakollista!
    • Otsikkomuotoilu: Tuote, kauppa, tarjoushinta
    • Ainoastaan tarjouksia, jotka toimitetaan Suomeen
    • Ei ref-linkkejä

Muut Thule FastRide haarukkakiinnitteinen pyöränkuljetusteline

wertiy

Tukijäsen
Liittynyt
13.12.2018
Viestejä
129
Kannattaa miettiä haluaako tällaista ei-pikakäytettävää telinettä ylipäätään käyttää muuta kuin 9 mm pikalinkkupyörillä. Nämähän voi helposti nostaa katolle ja loksahtaa paikoilleen. Läpiakselillisella pyörällä vaatii katolla hääräämistä samalla, kun pidät pyörää pystyssä ja toisella kädellä pujottelet läpiakselia. Äkkiä katto lommoilla kun vähän lipsahtaa. Tähän päälle, että adapterisarja maksaa viiskymppiä jolloin telineen kokonaishinta ei ole enää niin halpa. Ihan säästä tässä ei tule tuota settiä mukana, kun ei ole kovin optimi. Pikalinkkupyörille tämä on loistava hinta ja en kahta kertaa miettisi jos tarvetta.

Jos tämäntyyppisen telineen haluaa läpiakselipyörälle niin ehdottomasti kyttäisin tarjouksesta Thule Toprideä. Tässä mallissa ei tarvitse enää katolla ruveta hääräämään vaan telineessä on itsessään pikalukitus läpiakseleille ja myös pikalinkuille. Itselläni on näitä 2 kpl, joista ensimmäisen ostin vuosi sitten XXL:stä 160e ja toisen kuukausi sitten 120e. Syksyllä näitä voi hyvinkin saada 150e pintaan muistakin kaupoista. Näissä tulee valmiina tuo läpiakselipaketti.

Olen ollut tyytyväinen näihin Topride telineisiin. Pyörät kulkee tukevammin katolla kuin runkokiinnikkeisissä kattotelineissä. Tiukoissa mutkissakaan pyörää ei saa heilumaan. Plus hiilaripyörillä ei tarvitse miettiä mistä puristaa kiinni.
 
Liittynyt
23.01.2023
Viestejä
13
Itsellä ennestään 1 kpl TopRide ja voin todella suositella! Samat havainnot kuin @wertiy :llä

FastRide toimii varmaankin läpiakseloituna paremmin kuskin puolella kuin vänkärin, kun saa pujottaa akselin itsensä puolelta sisään.
Uskoisin, että etuhaarukka pysyy myös suhteellisen hyvin kohdillaan kiinnitystapahtuman ajan.
Onhan haarukassa syvennykset jotka ohjaavat kiekon navan/adapterin oikeaan paikkaan. Videoesittely, kohta 2:25
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
248 490
Viestejä
4 332 126
Jäsenet
72 239
Uusin jäsen
nora

Hinta.fi

Ylös Bottom