Three body problem (Netflix ja CCTV versiot)

Liittynyt
21.02.2020
Viestejä
1 103
Kiinalaisen Liu Cixin kirjoittamaan Hugo-palkinnon voittaneeseen kirjasarjaan perustuvia tv-sarjoja. Tästä on kiinan CCTV:ssä nyt juuri tulossa ulos 30 jakson sarja. Uusi jakso päivän välein. Käsittääkseni kirjoja ei ole sensuroitu mitenkään ja todella pikaisen vilkaisun perusteella parin utuberin mielestä jälkikin on ok. Netflixin sarja on tulossa paljon myöhemmin.

Linkit:

raileria


 
Liittynyt
09.11.2016
Viestejä
1 241
Jos kirjojen perusteella menee niin näissä yksi mahdollinen ongelma on tuo tarvittavan CGI:n määrä. Aivan järkyttävän paljon tarvitaan rendausta, ja epäilen ettei ihan pienellä budjetilla saa hyvää lopputulosta. Olen kyllä kovin yllättynyt, jos Kiinan valtio ei ole tuota jollain tavalla muokannut, kun varsinkaan ensimmäinen kirja ei ole Kiinalle mitenkään edustava otos.
 
Liittynyt
21.02.2020
Viestejä
1 103
Ekat neljä jaksoa löytyykin tubesta tencentin julkaisemina:


Mitä luin lisää niin kuulemma on todella uskollinen kirjoille.
 
Liittynyt
21.02.2020
Viestejä
1 103
Sarjaa voi siis seurata youtubesta, jaksoja tulee uusi about joka päivä katsottavaksi noin klo 17 suomen aikaa. 6 jaksoa uutta per viikko, lauantaisin ei tule jaksoa ulos.

Sarja lähtee kyllä aika hiljalleen liikkeelle, ekoissa neljässä jaksossa ei vielä hirveästi tapahdu asioita mutta sitten 5ssa tuleekin jo jotain isompaa.

Spoilerissa kuva, mistä näkyy milloin tulee jaksoja ulos:
Red bar: broadcast on tv
Darker blue bar: on tencent with membership
Lighter blue bar: on tencent without membership (youtube)

Sisältää myös pieniä spoilereita:
3bp.jpg

Sarjaa voi myös katsoa vikissä: Watch Korean Dramas, Chinese Dramas and Movies Online | Rakuten Viki
Itse en ole rahaa käyttänyt, koska en halua kiinalle rahaa antaa, mutta tubessa voi siis 10 jakson viiveellä seurata ihan hyvin.
 

neko

ᓚᘏᗢ
Make ATK Great Again
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 735
Onko Viki muka kiinalainen?
 

neko

ᓚᘏᗢ
Make ATK Great Again
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 735
Mä jo ajattelin että mennyt jotenkin ohi, ja kun ei viitsisi luopuakaan.

Ja kiitos myös tästä ketjusta vinkkinä. Kiinnostaa kyllä, lisätään loputtoman listan keskivaiheille ;)
 
Liittynyt
21.02.2020
Viestejä
1 103
Maksoin vikistä sitten sen vitosen kk-maksun ja nyt ollaan 30 jakson kauden puolessa välissä menossa. Oma pohja tähän sarjaan on siinä, että kuuntelin kirjasarjan ensimmäisen kirjan äänikirjana useampi vuosi sitten. Loput tarinasta sitten luin muualta. Aika vähän sarjan tapahtumista muistan, lähinnä isompia paljastuksia, ja niitä odottelenkin mielenkiinnolla sarjaa katsellessa.

Muistissa on myös se, että kirjat ovat aika kuivakkaa tavaraa. Tämä tv-sarja on myös aika kuivakka. Varsinkin kirjoja lukemattomalle tämä on varmaan todella pitkäveteistä. Jännittävä ei todellakaan ole sana millä tätä voisi kuvata. Itse tykkään että näytetään jotain juttuja mutta ei aleta selittelemään ja rautalangasta vääntämään. Toki joitain tällaisiakin kohtauksia on. Mutta välillä niistäkään ei saa selvää vaan pitää yrittää ymmärtää mitä se päähenkilö oikein oivaltaa.

Sinällään kirjoista ei tarvitse mitään tietoja mitä ilman sarjaa ei voisi katsoa. Sarja selittää ihan kaiken ja toimii itsenäisesti ilman kirjoja. Mutta vähän pitkäveteistä se katsominen on, jos ei tiedä joitain tulevia juttuja ja osaa katsella tiettyjä juttuja vähän ennakoiden.
 
Liittynyt
25.09.2021
Viestejä
43
Mielenkiintoinen sarja, olen lukenut myös kirjasarjan ja se on mielestäni erinomainen, vaikkakin aika synkkä. Nyt olen katsonut kaksi ensimmäistä jaksoa ja aika hyvin noudattelee kirjaa, tuosta alkaa vauhti vain kiihtyä. On myös mielenkiintoista nähdä kiinalaista maailmaa. Siis netflix tekee aivan samanlaista sarjaa tästä kirjasarjasta, siitä voi tulla kyllä aivan erilainen.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
120
Katson itse Youtubesta, eilen pääsin 11. jaksoon. @Agent_007 :n tavoin odotin mielenkiinnolla, miten Tencent kuvaa puolueen vaikutusta Wenjien tekoon ja olin yllättynyt miten avoimesti tässä viimeisimmässä jaksossa minkä näin asia esitettiin. Oletin, että Wenjien teko olisi selitetty epäonnistuneen lemmen tms. kautta. Mutta kylläpä ainakin pari puolueen tyyppiä kuvattiin ns. pahiksina ja puolueen tekaistut todistukset myös.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
261
Varsinkin kirjoja lukemattomalle tämä on varmaan todella pitkäveteistä. Jännittävä ei todellakaan ole sana millä tätä voisi kuvata.
Tuli juuri katsottua kaikki jaksot. Scifi sinänsä aina maistuu, mutta oikein hämmästyin kuinka jaksoi 30 jaksoa katsella näin vauhdilla, eikä edes tullut käytännössä pikakelailtua mitään. Jännittävän sijaan sanoisin mysteerinen ja mielenkiintoinen. Olihan siinä tyypillistä(?) kiinalaista mahtipontisuutta ja länkkärinäyttelijät on aina kauheaa cringeä, mutta ei jostain syystä edes haitannut. Oikein hyvää vaihtelua perus hollywood-tuuballe.

En siis ole lukenut mitään tähän liittyvää, eikä ollut mitään käsitystä edes mistä on kyse. Ehkä tästä myös tuli lisämysteeriä.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
18 943
Netflix-ketjussa mainittiin tästä. Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Pitää laittaa ensimmäinen kirja kuuntelulistalle ennen Netflix-version julkaisua. Scifiä ei voi olla koskaan liikaa.

Edit.
Kolmisen tuntia kuunneltuna ja vähitellen alkaa vasta tapahtumaan, kun kun lähtölaskenta tuli mukaan kuvioon. Kiinalaiset nimet aiheuttavat paikoin haasteita ja on hieman vaikea pysyä mukana, että kuka on kukin. Kirjailijan tapa kirjoittaa tuntuu poikkeavan melkoisesti länsimaisesta, eli mukana on monin paikoin jopa tarpeettomankin pitkiä ja koristeltuja kuvauksia hahmoista, paikoista ja ympäröivästä maailmasta. Jossakin joku sanoi, että kaiken epäolennaisen informaation tulvan keskeltä on joskus vaikea poimia olennaiset asiat.

Vähän on sellainken fiilis muutenkin, että tämä voisi olla luettuna parempi kuin kuunneltuna.
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
224 908
Viestejä
3 973 772
Jäsenet
68 021
Uusin jäsen
tjr.1989

Hinta.fi

Ylös Bottom