Thermal Grizzly julkaisi muotoaan muuttavan PhaseSheet PTM -lämpötyynyn

NeliYgönen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
02.07.2020
Viestejä
190


NeliYgönen kirjoitti uutisen/artikkelin:
Kuuluisan ylikellottaja Roman ”der8auer” Hartungin johtama Thermal Grizzly on kuulunut PC-jäähdytyksen tunnettuihin nimiin jo vuosikymmenen ajan. Nyt yhtiö on julkaissut Computex 2024 -messuilla esittelemänsä PhaseSheet PTM -lämpötyynyn, joka on sähköä johtamaton ja muuttaa muotoaan kiinteästä nesteeksi lämpötilan noustessa yli 45 celsiusasteen. Lämpötilan laskiessa tyyny palautuu jälleen kiinteäksi.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="99818,99819"]

Thermal Grizzly mainostaa PhaseSheet PTM:ää helppohoitoiseksi ja perinteistä lämpötahnaa pitkäikäisemmäksi ratkaisuksi, sillä se ei pumppaannu lämpötilamuutosten vuoksi esimerkiksi prosessorin lämmönlevittäjän eli IHS:n (integrated heat spreader) reunoja kohti yhtä helposti. Tyynyn kerrotaan soveltuvan myös näytönohjaimiin. Thermal Grizzlyn mukaan PhaseSheet PTM saavuttaa parhaat lämmönjohto-ominaisuutensa noin kymmenen 60 celsiusasteen ylittävän ”lämpösyklin” jälkeen.

PhaseSheet PTM:n suositushinta Thermal Grizzlyn Saksan-verkkokaupassa on 9,90 euroa.

Lähde: Thermal Grizzly

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
14.01.2020
Viestejä
611
Tässä on nyt hyvä tietää ja ymmärtää, että Thermal Grizzly ei ole keksinyt, kehittänyt tai valmistanut yhtään mitään. Faasimuutokseen perustuvat TIM:it ovat ties kuinka vanha juttu.
Tasan ainoa mitä TG tässäkin tekee, niin ostaa bulkkina tuotetta joltain isolta valmistajalta (joka ei myy kuluttajille) ja paketoi sen vähittäismyyntipakkauksiin. Koska tuotteen nimessä on mukana kirjainyhdistelmä ”PTM”, mun villi veikkaus on että tämä saattaa hyvinkin olla Honeywellin tuotetta.
Aivan samalla tavalla TG myy ”KryoSheet” nimellä grafeenipädiä, joka on ruotsalaisen Smart High-Tech firman GT-TIM;iä.

Hyvää tässä toki on se, että TG tuo ns. ammattilaistuotteita kuluttajien saataville, eikä tarvi arpoa epämääräisten Aliexpress/eBay/yms myyjien kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

FlyingAntero

ɑ n d r o i d
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 284
LTT:llä on myös myynnissä vastaava tavaraa mutta eivät ole brändänneet sitä itse mitenkään. Tuotetiedoissa ihan mainittu, että Honeywell PTM7950 lämpötyynyjä ovat. Muutamalla videollakin tuotteesta puhuneet nimenomaan siihen sävyyn, että tuovat vain kuluttajien saataville tuotetta. Toki tekevät siinä itse bisnestä samalla.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
248 682
Viestejä
4 338 298
Jäsenet
72 255
Uusin jäsen
tomar

Hinta.fi

Ylös Bottom