Testissä Valco VMK25 -vastamelukuulokkeet

FlyingAntero

ɑ n d r o i d
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 249
Näistä kuulokkeista tuli muuten Apocalyptica edition myyntiin 219e hinnalla. Brändäystä lukuunottamatta sama tuote edelleen.
“Kerrankin voit kuulla kaikki sellojen riipivät hälyäänet ja häiritsevät taajuudet kuten ne on tarkoitettu kuultavaksi – eli hivenen tuskaa aiheuttaen, mutta sitäkin suurempaa nautintoa tuottaen kuunteluelämyksen suhteen!”, Apocalyptican Perttu Kivilaakso kertoo kuulokkeista.

Yhteistyö ei ole ensimmäinen laatuaan, sillä Valco tuotti aiemmin tänä vuonna omat kuulokkeet myös tanskalaiselle metallimusiikin pioneerille D-A-D -yhtyeelle.

“Valco ei ole aktiivisesti hakenut tällaisia yhteistyökumppaneita, vaan aloite on tullut bändeiltä jotka ovat ensin asiakkaina tutustuneet kuulokkeisiin ja tykästyneet äänenlaatuun ja meininkiin”, Eronen jatkaa.

“Me haluttiin tehdä yhteistyötä kotimaisen Valcon kanssa, sillä heidän meiningissä yhdistyy samanmoiset arvot ja ambitiot joita olemme aina – tai ainakin aika usein vaalineet myös Apocalypticassa. Eli siis; superiööri laatu kohtaa itseironian, sillä täytyyhän sitä olla pilkettä silmäkulmassa”, Kivilaakso kommentoi.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
246 697
Viestejä
4 313 241
Jäsenet
71 889
Uusin jäsen
kapa1957

Hinta.fi

Ylös Bottom