Telewell TW-EAV510 v6 vlan

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
247
Moikka,

Jollain aikaisemmalla EAV510 -versiolla sain muutettua yhden ethernet-portin bridge tilaan ja muut oli natin-takana. Hallinta tuossa purkissa on hyvin sekava, mutta onko tuolla uudella versiolla mahdollista reitittää joku vlan id bridgeksi?
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
455
Onnistuu kun luot bridge groupin ja lisäät siihen halutut LAN portit.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
693
Näyttää itsellä olevan kyseinen modeemi niin kysellääs apua ongelmaan. Yhtäkkiä kotona alkanut wlan pätkimään kyseisen modeemin kautta. Tietokone on johdolla kiinni kyseisessä TW-EAV510 modeemissa, mutta tablet on Wlanin kautta.

Ainoastaan saan muutamaksi tunniksi toimimaan niin, että resetoin modeemin ja käynnistän sen uudestaan. Sit jossain vaiheessa sen huomaa, että kyllä se kyseisen Wlanin löytää, muttei pysty yhdistämään. Valittaa "heikkoa suojausta" tai ei yhdistä ollenkaan vaikka näyttää yhteyden olevan maksimi nopeudella käytettävissä.

Joskus Elisa-viihde sopimuksen kautta sain kyseisen modeemin. Onkohan modeemin lopun alkua vai onko mistä kysymys?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
247
Onnistuu kun luot bridge groupin ja lisäät siihen halutut LAN portit.
Huonosti muotoilin tuon kysymyksen, mutta osaakohan ko. purkki tunnistaa vlan tägätyt paketit ja bridgettää automaattisesti ne.

Mistä muuten löytyy tuo bridge group? Mielestäni kaikki valikot näppäillyt läpi, eikä oo vielä silmiin osunut :)
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
247
Näyttää itsellä olevan kyseinen modeemi niin kysellääs apua ongelmaan. Yhtäkkiä kotona alkanut wlan pätkimään kyseisen modeemin kautta. Tietokone on johdolla kiinni kyseisessä TW-EAV510 modeemissa, mutta tablet on Wlanin kautta.
Mikä versio modeemista? v1, v2, v3, v4, v5 vai v6?
 

tombe0

Premium-jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
594
Toi mikä versio sulla on löytyy takaa tuotetarrasta tyyliin EAV510v2 jne.
 

|le

Liittynyt
17.03.2017
Viestejä
1 029
Oli tarvetta uudelle modeemille ja hommasin tästä V2 version. Meinaa mennä hermot. Netti tahmaa kaapelinkin kautta ja wlan on surkea. Ei joko pysty yhdistämään tai sitten pätkii vaikka yhdistetty laite on lähellä. Näihin on auttanut hyvällä tuurilla modeemin uudelleenkäynnistäminen...Lähtee kyllä kiertoon koko laite ja vaihdan samalla merkkiä. Koitin katella firmwaren päivitystä, mutta telewellin sivutkin ilmoittavat laitteen olevan sen verran vanhaa mallia ettei tuosta oikein saanut selkoa.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
243 238
Viestejä
4 242 773
Jäsenet
71 319
Uusin jäsen
konsta.r

Hinta.fi

Ylös Bottom