- Liittynyt
- 22.10.2016
- Viestejä
- 399
Perusmajonhan voi tehdä näin:
- Korkeaan astiaan kananmuna
- teelusikallinen dijon-sinappia
- päälle pari desiä öljyä
- hieman etikkaa
- hieman suolaa maun mukaan
- ripaus mustapippuria maun mukaan
Sauvasekoitin pohjalle ja hitaasti nostaen ylös ja sama uudestaan. Sitten tuota settiä voi maustella esim. valkosipulilla, savupaprikalla, chileillä jne. Yöksi kylmään ja ääntä kohti seuraavina päivinä. Säilyvyys lienee hyvä jääkaapissa useamman päivän.
Heitelkää reseptejä ja tapoja tehdä. Varsinkin se kiinnostaa, millä öljyllä paras tulos ettei tule kitkerää.
- Korkeaan astiaan kananmuna
- teelusikallinen dijon-sinappia
- päälle pari desiä öljyä
- hieman etikkaa
- hieman suolaa maun mukaan
- ripaus mustapippuria maun mukaan
Sauvasekoitin pohjalle ja hitaasti nostaen ylös ja sama uudestaan. Sitten tuota settiä voi maustella esim. valkosipulilla, savupaprikalla, chileillä jne. Yöksi kylmään ja ääntä kohti seuraavina päivinä. Säilyvyys lienee hyvä jääkaapissa useamman päivän.
Heitelkää reseptejä ja tapoja tehdä. Varsinkin se kiinnostaa, millä öljyllä paras tulos ettei tule kitkerää.