Takat, kamiinat yms. tulisijajutut

Liittynyt
31.05.2017
Viestejä
4 512
Ei löytynyt passelia ketjua, niin tehdäänpä uusi. Eli haussa lasitetulle terassille kamiina. Kokoa lasitetulla osalla ei ole kuin parikymmentä neliötä. Ajatus laittaa pyöreä tai (super)ovaali pilarijalallinen kamiina. Onko kokemuksia tai suosituksia? Merkkejä ja malleja on vaikka kuinka. Contura, Tulikivi, Dovre, Panadero jnejne. Olisi sopivasti nyt aleja, joten mietin, että tilaisiko jonkun ja ottaisiko hormit, hormisuunnitelman ja asennuksen erikseen.

Meillä on talopaketilla täysi kamiinapaketti laskettuna n. 7000e arvoisena.

Conturaa olen käynyt katsomassa ja vaikutti pätevältä. Oli kaikennäköisiä hienouksia, kuumenematon kahva jne.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 033
Aika hiljasta on täällä ilmeisesti.

Ostaako kukaan/mikään taho takkoja käytettynä? Kaukolämmitteisessä rivarissa mikä ostettiin on ollut koristetakkana Cubo S: SPARTHERM Feuerungstechnik GmbH aivan käyttämöttömänä ja tilaa viemässä jo pari vuotta ja on lähes bränikkä ja siitä ollaan nyt eroon hankkiutumassa. Katsoin että uuden hinta on 4200€, oltiin tuota jo viemässä roskalavalle mutta aloin pohtia että tuonhan voisi melkein jo vaihtaa johonkin näytönohjaimeenkin kohta. Tuollainen kevyttakkahan tuo on, mietin että haluaako kukaan kuitenkaan erityisemmin takkoja ostaa käytettynä?
 

hazaski

Merssu und och Saab
Tukijäsen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
271
Kyllä niitä Torissa käytettynä näkyy, itsekin kamiinan ostin käytettynä jonka laitoin avotakan sisään. Isojakin takkoja, varsinkin jos saa purettua ja ohjeet tallessa, niin luulisin että joku minun kaltainen paikallinen penninvenyttäjä voisi ostaa, varsinkin jos merkkituote. Mutta kyllä niissä varmasti iso arvonalenema on verrattuna uuteen.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
249 032
Viestejä
4 343 987
Jäsenet
72 346
Uusin jäsen
Timppa#

Hinta.fi

Ylös Bottom