System Shock 3

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 491

Voi juma että näyttää upealta. :eek:

Aika hiton perseestä vaan että taitaa tulla Epic Games exclusive. :rage::mad:
 

Taizuuni

Jai Bhole Ki!
Team Stream
Team HFF
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
726
Parit kuvat. Ihan hienolta näytti meno, mutta aina hieman epäilyttää nämä studiot joilla on yksi tai kaksi peliä entuudestaan.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
938
Tämäkin:
"System Shock 3:lla ei ole tällä hetkellä julkaisijaa, koska Starbreezen odotetaan tekevän konkurssin lähiaikoina. Varsinainen pelin kehitystyö on kuitenkin jo yli puolivälin." on puolen vuoden takaa, eikä siitä ole yhtiö tainnut kommentoida vieläkään mitään.
 
Liittynyt
26.08.2017
Viestejä
708
Meininki aika System Shock 1 näköistä, trailerissa samoja vihollisia kuten humanoid mutant ja cortex reaver. Ettei vain sen remake olisi kuopattu ja muutettu 3:ksi, kun ei siitä mitään ole kuulunut.
 

P c L A Y E R

Tukijäsen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
1 613
Starbreezekö tätä väsää?

Riddick: Escape From The Butchers Bay oli kyllä pirun kova aikanaan, muita StarBreezen pelejä en muista.
 
Liittynyt
20.02.2017
Viestejä
784
Starbreezekö tätä väsää?

Riddick: Escape From The Butchers Bay oli kyllä pirun kova aikanaan, muita StarBreezen pelejä en muista.
OtherSide Entertainment, sama firma joka sai Underworld Ascendantin kaltaisen kikkareen aikaiseksi mutta tätä tekee Warren Spectorin johtama erillinen tiimi. Starbreezen piti olla julkaisija mutta tiedä nyt sitten mitä tulee tapahtumaan.

Olen tätä seuraillut aika toivotaan parasta-pelätään pahinta fiiliksellä alusta lähtien.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
87
Eikös nämä ole samaa porukkaa jotka tekivät Underworld Ascendant -pelin?


Polttivat muistaakseni suuret määrät rahaa vähän miten sattuu.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 491
Kyllä pistää vihaksi että noin upealle pelisarjalle ei saada luotettavaa kehittäjää. :(:mad:
 

Raxama

Köyhä
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 420
Eikös nämä ole samaa porukkaa jotka tekivät Underworld Ascendant -pelin?


Polttivat muistaakseni suuret määrät rahaa vähän miten sattuu.
Joo, samat vesselit. Underworld Ascendant tosiaan floppas aika huolella ja aiheutti jonkinlaisen rahareiän, asiaa ei sit jatkossa auttanut sekään et System Shock 3:lle julkasijaks lupautunu Starbreeze vetäytyi projektista pois ihan vaan sen takia kun menivät julkasemaan sen täysin rimanalituspelin Overkill's Walking Deadin. Kertoo varmaan jo tarpeeks jos sitä peliä ei enää edes myydä ja konsoliversiot peruttiin samalla kun PC version myynti loppui.

Mutta joo, rahan puutteeseen tää homma tais nyt ainakin toistaseks tyssätä. Eipä nää jantterit rahaa mistään saanut ja julkasijaakaan kun ei ollut niin olihan se ehkä vähän arvattavissa et jossain kohti tulee seinä vastaan. Varsinkin kun siellä aiemmin julkastuissa peleissä ei oo mitään sellasta teosta jonka tuotoilla ois voinu kehitellä ihan rauhassa. Firman kirjoilla on huhujen mukaan enää vaan pitkälti Spector itse ja se nyt ei ihan kauheasti asiaa auta, ellei sit suunnitelmissa oo hakea joukkorahotuksen kautta lisää fyrkkaa ja sit porukkaa takas töihin. Koko projekti on muutenkin about samassa jamassa kun Half-Life 3, edellisistä osista kulunu kauan aikaa ja ne molemmat on jo saavuttanu sen kulttiklassikon statuksen niin tän kehittäminen on aikamoista nuorallatanssimista et saadaan pelistä sellanen et sitä voi hyvällä omatunnolla sanoa System Shock 3:ksi. PC Gamerin uutisessa on pari sitaattia joltain Othersiden ex-työntekijältä missä se ihan rehellisesti on sitä mieltä, että se lopputulos ois todennäkösesti ollu paljon pienemmän skaalan peli mitä porukka olis odottanut ja näinollen ollut väistämättä pettymys. Ei kuitenkaan varmaan huono peli, mut jos ikoniseen sarjaan kehitetään jatko-osa ja se on jotain muuta kun maatamullistava niin sanomista siitä todennäkösesti vaan tulee.

Spector aikanaan muistaakseni sano ettei ne aio tän projektin kanssa kiirehtiä ollenkaan, mikä on firman tilanteen koko historian ajalta huomioon ottaen aika mahdoton väite. Ei sitä kukaan rahota maailmanloppuun asti ja jos julkasijakin dippaa ittensä pois pelistä jossain välissä niin sitä aikaa ja rahaa ei sit vaan enää ole. Sinänsä harmi kun jos joku osaa näitä tän tyylisiä pelejä duunata nii se on Spector, onhan sillä vyön alla sellasia pelejä kun eka Deus Ex, System Shock 1, Ultima Underworldit ja parin Thiefinkin parissa hääränny. Ei sillä toistaalta 2000-luvun alun jälkeen oo oikeastaan mitään mainitsemisen arvosia projekteja, et tää SS3 ois ollu näytön paikka et löytyykö vielä jotain annettavaa.

Nähtäväks jää tuleeko koskaan System Shock 3:sta, mut nykyhetkellä aika heikolta näyttää. Ennemmin mä kyllä ite oon näkemättä koko peliä sen sijaan et sieltä tulee joku raakile pihalle mikä on pettymys jokasella osa-alueella. Arkane kuitenkin julkas jo vuonna 2017 aika helvetin kovan hengellisen jatko-osan System Shockille sen Preyn rebootin muodossa.

 
Toggle Sidebar

Ylläpitoa paikalla

Statistiikka

Viestiketjuja
81 036
Viestejä
1 650 132
Jäsenet
36 346
Uusin jäsen
kauppias

Hinta.fi

Ylös Bottom