Swords Of Ditto

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja TSIGA, 26.04.2018.

 1. TSIGA

  TSIGA

  Viestejä:
  707
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  [​IMG]
  The Swords of Ditto on kompakti toimintaroolipeli, joka luo uuden ja ainutlaatuisen seikkailun jokaiselle legendaariselle sankarille, joka käy loputtomaan taistoon pahaa Mormoa vastaan.
  Mikä? Swords Of Ditto
  Keneltä? onebitbeyondiltä, julkaisijana Devolver Digital

  Arvosteluja:
  "The Swords of Ditto is a quietly compulsive treat." - PC Gamer

  "The Swords of Ditto is charming, humorous, and fun to play." - Destruictod

  "A wonderful remix of the original Legend Of Zelda." - Kotaku

  Mikä/mitä Swords Of Ditto on?

  The Swords of Ditto on kompakti toimintaroolipeli, joka luo uuden ja ainutlaatuisen seikkailun jokaiselle legendaariselle sankarille, joka käy loputtomaan taistoon pahaa Mormoa vastaan.

  Ainutlaatuisia yhteen linkitettyjä seikkailuja: Kustakin seikkailusta tulee oma legendansa, joka on erilainen kuin aiemmat ja samalla osa yhteen nivoutunutta sankareiden perintöä. Kunkin sankarin teot, onnistumiset ja epäonnistumiset vaikuttavat tuleviin seikkailuihin. Voit esimerkiksi löytää kaatuneiden sankareiden aseita ja varusteita.

  Aseita, varusteita ja tarroja: Voit käyttää Mormon ja hänen legiooniensa kurittamiseen perinteistä miekkaa ja jousta, tai sitten selkeästi erikoisempia varusteita, kuten vinyyli-frisbeetä, maagista golfmailaa ja kolossaalista taivaan jalkaa. Kerää ja käytä tarroja, joilla voit vahvistaa sankariasi ja lisätä ominaisuuksia hänen varusteisiinsa. Niiden voimalla voit karkottaa pahan noidan!

  Päätehtäviä ja salaisia sivutehtäviä: Vie tarinaasi eteenpäin niin kuin haluat. Voit tutkia luolia haluamassasi järjestyksessä, suorittaa sivutehtäviä synkissä onkaloissa ja syvissä kaivannoissa, tai kohdata Mormon heti alussa, jos kaipaat ultimaattista haastetta.

  (teksti lainattu Steamistä)

  Swords Of Diton Steam-sivu: The Swords of Ditto on Steam

  Hinta: 19.90€

  Löytyykö pelaajia tai tekkiläisiä, jotka ovat kokeilleet peliä?