Suomen Music Television poistuu ilmaisista kaapelikanavista - tilalle Paramount Network

Liittynyt
03.04.2018
Viestejä
327
Olen tykännyt pitää MTV:tä aamuisin taustamökänä, sieltä kun tulee videoita silloin. Jonkun aikaa olen ihmetellyt Paramount Network teaser-mainoksia, ja 1.10.2019 päivämäärää. "Aloittaisiko silloin se Viacom Channel johon saivat luvat antenniverkkoon pari vuotta sitten?"-ajattelin.

Nyt selvisi asia:

"Paramount Network aloittaa Music Televisionin kanavapaikalla 1.10.2019
Music Television uudistaa kanavasisältöjään. Kaapelitelevisioverkon peruskanaviin kuuluva, reality- ja komediasarjoja esittävä MTV vaihtuu 1.10.2019 alkaen Paramount Network -kanavaksi, joka tulee esittämään MTV:n suosituimpien sarjojen lisäksi myös elokuvia.

Paramount Network tuo ruutuun klassista ja uusinta huippuviihteen parhaimmistoa. Tv-kanavan ytimessä ovat mukaansatempaavat draamasarjat, realityä, huumoria, rikossarjoja ja tähtien täyteisiä elokuvia sekä yllätyksellisiä tarinoita. Uskalias ja elokuvallinen Paramount Network tuo tämän päivän tähdet kotisohvalle tarjoten laajan valikoiman sarjoja kuten The Jim Jefferies Show, Criminals Caught on Camera, The Daily Show ja South Park sekä elokuvia kuten Pulp Fiction, Ace Ventura ja Mona Lisa Smile.

MTV siirtyy muutoksessa osaksi maksukanavavalikoimaa, ja on jatkossa tilattavissa osana Mix-kanavapaketteja."
Paramount Network aloittaa Music Televisionin kanavapaikalla 1.10.2019

Bye bye MTV, taisi tulla yli 30v näkyvyyttä täyteen verkoissa :(
 
Liittynyt
25.01.2019
Viestejä
1 882
Lopetin ehkä joskus 15-20v sitten MTV:n katsomisen koska sieltä ei enää tullut musiikkia. Vähän kuin nykyään suomalaiset pankkikonttorit, niistä ei meinaa irrota käteistä.

Jännä sinänsä, että noita kanavapaketteja vielä hierotaan, kuka hemmetti niitä tilailee enää suoratoistoaikakaudella? :hungry:

Paramounttia tuskin tulee monesti avattua sitäkään. :D
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 651
Ei ole tullut katsottua MTV:tä kasarin jälkeen, joten virhe, ei kiinnosta
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 078
Ei kyllä todellakaan jää MTV:tä ikävä, joskus back in the days sieltä tuli musaa - muutakin kuin pelkkää rnb:tä tai vastaavaa. Silloin tuota tuli kuunneltua. Nyt siellä pyörii sekopäiset teinipregot kitisemässä tai jotain muuta yhtä kultturellia niin ei pysty. Hyvästi MTV, tyylillä et lähtenyt mutta hyvä että lähdet. :D
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 173
Ne south parkitkin nähty jo niin moneen kertaan ja jos jossain nään sen yhden kasinon mainoksen tyypin niin mottaan varmasti.:think::D:kahvi:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 576
Kyllähän MTV:ltä tuli joskus aikoinaan ihan mielenkiintoista sisältöä ja hyviä musavideoita. Lähinnä mieleen on jäänyt Jackass, Viva La Bam, Osbournes, Pimp My Ride ja Cribs. Noita tuli tuijoteltua paljon 2000-luvun alkupuolella kun suoratoistopalveluista ei ollut vielä mitään tietoa. Lähinnähän tuo sisältö on aina ollut suunnattu teineille ja nuorille aikuisille, niin ainakin itsellä koko kanavan seuraaminen on jäänyt pois jo monia vuosia sitten.

Jos Paramountin sisältö kiinnostaa niin Telialta sai tuon Paramount+ ohjelmakirjaston 1kk ilmaiseksi kokeiluun. Lähinnä täynnä noita reality-sarjoja. Itse en sieltä löytänyt mitään mielenkiintoista katsottavaa.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 173
Ainakaan dna:lla tai telialla ei ollut mitään juttua tosta eli vaihtuu ainoastaan dvb-T2 puolella eli antennilla?.Kyllä sieltä kai tulee vielä jotain musiikkivideoita mutta vain aamusta?.Itsehän olen sitä sukupolvea joka on nähnyt ihan ekoina kun se tuli(kuka muistaan michael jacksonin thriller videon? ja queenin radio gagan?.Hitto että vihasin tota biisiä yhdessä vaiheessa kun se soi vähän väliä tuolta,nyt sitä sentään pysty kuuntelemaan :D ).On vähän muuttunut kanava,yhdessä vaiheessahan suunnilleen kaikki noiden juontajat oli juoppoja ja nistejä yms.:srofl::kahvi:
 
Viimeksi muokattu:

neko

ᓚᘏᗢ
Make ATK Great Again
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 607
En jää kaipaamaan, en ole asettanut telkussa edes ohjelmaoppaaseen näkymään. Silloin joskus, kun siellä pääasiassa pyöri musiikkivideot, tykkäsin kanavasta, sieltä bongasi monta sen ajan hittiä. Eihän sitä oikeastaan tuolloinkaan varsinaisesti katsonut pitkiä aikoja, oli enemmän taustalla auki, ja katsoi jos tuli joku mielenkiintoinen musavideo.

Sitten menikin vuosia, etten seurannut ollenkaan. Jossain vaiheessa kanava sitten on muuttunut nykyisen kaltaiseksi täysin turhaksi kanavaksi. Ainakin kun kaapeliin tuli HD:na ilmaiseksi, tai joku muutos mistä huomasin kanavan, niin katsoin sisältöä hieman, totesin ettei yhtään mitään minulle. Kun ei edes nykyistä räpätystä/surkeaa EDM:ää (konemusiikin ystävänä koen nykyiset biisit ihan hemmetin tylsiksi) tule kanavalta.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
293
Tulihan tuota Music Televisionia katsottua aika paljonkin 80-luvulla ja vielä jonkin verran 90-luvulla, mutta sitten se jäi, kun ei enää kiinnostanut shit music only ja muutenkin kanava muuttui reality-paskeeksi.
 
Liittynyt
07.11.2018
Viestejä
365
MTV oli aikoinaan hieno musiikkikanava: mm. 120 Minutes (jossa Nirvanat ja kumppanit soivat jo ennen grungen läpimurtoa), Headbangers Ball ja MTV's Most Wanted olivat vähän reilut parikymppisenä vakiokatsottavaa. Beavis and Butthead oli myös hyvä, joskin se oli ensioire kanavan muuttumisesta muuksi kuin pelkäksi musiikkikanavaksi. Ja lopultahan sitä musiikkia oli enää kovin vähän. 90-luvulla MTV oli niitä harvoja kanavia, joilta tuli ylipäänsä jotain katsottavaa vuorokauden ympäri. Monesti jos oli baari-illan jälkeen vielä vähän kierrokset päällä, katselin tunnin pari musiikkivideoita.

Nyt minulla on VH1 Classic, iConcerts HD ja MTV Rocks. Tuo viimeksimainittu tosin kaipaisi reilusti laajempaa soittolistaa ja Ezra-Corgan -suodatinta, eli kanavan pitäisi vaihtua joksikin muuksi aina kun George Ezra tai Smashing Pumpkins alkavat soimaan ;)
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 173
Eli MTV siirtyy takaisin musiikkiin ja tietenkin vaihtuu maksulliseksi. Saksan MTV teki päinvastaiset. Se siirtyi jokin aika sitten takaisin musiikkiin ja samalla takaisin FTA-kanavaksi.
Enpä usko koska noilla on jo maksullisia musiikkia soittavia kanavia eli mtv fin vaihtuu paramount kanavaksi.Toi fin versio on ilmainen ainakin dna/telia kaapelissa(ainakin telialla,tarvinnee tosin tv-kortin?).
 
Liittynyt
03.04.2018
Viestejä
327
Enpä usko koska noilla on jo maksullisia musiikkia soittavia kanavia eli mtv fin vaihtuu paramount kanavaksi.
Ihan tuossa aloituksen uutisessa lukee että MTV jatkaa jossakin muodossa maksukanavana, ja Italiasta ohjelmoitu MTV Music poistuu Suomesta. MTVn olisi vaikea aloittaa 'uutena' maksukanavana, siksi yksi vanha kanava heivataan mäkeen tekemään tilaa.

Uuden maksullisen MTVn ohjelmapolitiikka selvinnee vasta 1.10, sinne voi tulla mitä tahansa MTV Europesta MTV Nordicin kautta jopa MTV Finlandiin. Viacomin kaltaiselle suuryritykselle on nappikauppaa pyörittää jotain soittolistatuuttia, joten ei olisi täysin mahdoton ajatus vaikka näkisimme viela 24h suomalaisen musakanavan. Juonnettua omaa ohjelmaa sieltä ei tietenkään tulisi kuitenkaan.

Edit: ei ollutkaan aloituksen uutisessa, vaan luin täältä asiasta:
Muutoksia Music TV- ja Deutsche Welle -kanaviin
Muutoksia Music Television kanaviin 1.10.2019

Music Television (MTV) kanaviin tulee muutoksia kaapeliverkossa 1.10.2019:
* Kaapeliverkon ilmaiskanava MTV Finland (Music TV) muuttuu Paramount Network -kanavaksi.
* MIX -kanavapaketteihin sisältyvä MTV Music - kanava muuttuu MTV-kanavaksi.

Kanavien kanavapaikat säilyvät ennallaan.

MTV -kanavien tilalle tuleva Paramount Network -kanava tulee esittämään MTV:n suosituimpien sarjojen lisäksi elokuvia.
MTV Music on esittänyt musiikkivideoita ja 1.10.2019 kanavan tilalle tuleva MTV esittää pääosin reality- ja komediasarjoja.
MIX-pakettiin on valittavissa tilalle useita muita samaan teemaan (musiikki) kuuluvia kanavia.
Tuossa kerrotaan kahdesta muutoksesta.

Kanavapaikka mtv -> paramount network
Kanavapaikka mtv music -> uusi maksullinen mtv
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
11.12.2018
Viestejä
29
Toi fin versio on ilmainen ainakin dna/telia kaapelissa(ainakin telialla,tarvinnee tosin tv-kortin?).
Koko tiedotteessa oli kyse siitä, että nykyinen MTV Finland siirtyy maksukanavaksi ja sen tilalle peruskanaviin kuuluvana tulee Paramount.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 173
Koko tiedotteessa oli kyse siitä, että nykyinen MTV Finland siirtyy maksukanavaksi ja sen tilalle peruskanaviin kuuluvana tulee Paramount.
Ainakaan telia ja dna ei tiedä tosta mitään eli ei ole tullut mitään ilmoituksia asiasta ja yleensä noi ilmoittelee noista kuukausia aikaisemmin.
 
Liittynyt
03.04.2018
Viestejä
327
Ainakaan telia ja dna ei tiedä tosta mitään eli ei ole tullut mitään ilmoituksia asiasta ja yleensä noi ilmoittelee noista kuukausia aikaisemmin.
Tiedottaako telia ja dna vastavista jutuista sitten aina hyvissä ajoin? Huomatkaa että muutokseen on aikaa 18 tms päivää. Se on aika pitkä aika tällaisissa asioissa. Todennäköisempaa tällaisen marginaalikanavan suhteen on että muutos tiedotetaan vasta samana päivänä.

Ja jos epäilee ylipäätään uutisen todenmukaisuutta, niin kun hakee googlesta 'music television paramount suomi' niin tulee osumia useiden eri kaapelioperaattoreiden sivuille. Ja lisäksi MTV:llä on jo hyvän aikaa pyörineet Paramount Networkin teaserit. Tiedän tämän koska katson videoita joka aamu ennen töihin menoa.
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
2 180
Ohjelmatietojen mukaan näyttäisi pyörivän samat ohjemat tuolla kuin mitä oli MTV aikaan.

Luulin että olisi vaihtunut vähän, mutta ei näköjään.
 
Liittynyt
03.04.2018
Viestejä
327
Ohjelmatietojen mukaan näyttäisi pyörivän samat ohjemat tuolla kuin mitä oli MTV aikaan.

Luulin että olisi vaihtunut vähän, mutta ei näköjään.
Tosiaan ainoa muutos näyttää olevan loppujen jäljelläolleiden musiikkiohjelmien lopetus.

Ja EPG ei pidä paikkaansa. DNA kaapelissa Paramount HD EPG sanoo että tulisi MTV Breakfast Club, mutta tulee Catfishiä. Saman huomion tein myös 1.10, eli EPG ei vastaa ohjelmaa.
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
2 180
Tosiaan ainoa muutos näyttää olevan loppujen jäljelläolleiden musiikkiohjelmien lopetus.

Ja EPG ei pidä paikkaansa. DNA kaapelissa Paramount HD EPG sanoo että tulisi MTV Breakfast Club, mutta tulee Catfishiä. Saman huomion tein myös 1.10, eli EPG ei vastaa ohjelmaa.
Joo ei se ihan paikkaansa pidä. Hellboy leffa tuli tiistaina, mutta luki kaikkialla että tulisi south park just silloin.

Täytyy katsoa jos nuo ohjelmat tuosta vielä vähän muuttuisi.
 

Yeenoghu

Neighbour of the beast
Liittynyt
07.11.2016
Viestejä
399
Ja samat miljoona kusipaskacasinomainosta pyörii tuollakin.:wtf:
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjuja
81 015
Viestejä
1 649 760
Jäsenet
36 345
Uusin jäsen
QAnon

Hinta.fi

Ylös Bottom