Suomen Music Television poistuu ilmaisista kaapelikanavista - tilalle Paramount Network

Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Unihiekkamyrsky, 10.09.2019.

 1. Unihiekkamyrsky

  Unihiekkamyrsky

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2018
  Olen tykännyt pitää MTV:tä aamuisin taustamökänä, sieltä kun tulee videoita silloin. Jonkun aikaa olen ihmetellyt Paramount Network teaser-mainoksia, ja 1.10.2019 päivämäärää. "Aloittaisiko silloin se Viacom Channel johon saivat luvat antenniverkkoon pari vuotta sitten?"-ajattelin.

  Nyt selvisi asia:

  "Paramount Network aloittaa Music Televisionin kanavapaikalla 1.10.2019
  Music Television uudistaa kanavasisältöjään. Kaapelitelevisioverkon peruskanaviin kuuluva, reality- ja komediasarjoja esittävä MTV vaihtuu 1.10.2019 alkaen Paramount Network -kanavaksi, joka tulee esittämään MTV:n suosituimpien sarjojen lisäksi myös elokuvia.

  Paramount Network tuo ruutuun klassista ja uusinta huippuviihteen parhaimmistoa. Tv-kanavan ytimessä ovat mukaansatempaavat draamasarjat, realityä, huumoria, rikossarjoja ja tähtien täyteisiä elokuvia sekä yllätyksellisiä tarinoita. Uskalias ja elokuvallinen Paramount Network tuo tämän päivän tähdet kotisohvalle tarjoten laajan valikoiman sarjoja kuten The Jim Jefferies Show, Criminals Caught on Camera, The Daily Show ja South Park sekä elokuvia kuten Pulp Fiction, Ace Ventura ja Mona Lisa Smile.

  MTV siirtyy muutoksessa osaksi maksukanavavalikoimaa, ja on jatkossa tilattavissa osana Mix-kanavapaketteja."
  Paramount Network aloittaa Music Televisionin kanavapaikalla 1.10.2019

  Bye bye MTV, taisi tulla yli 30v näkyvyyttä täyteen verkoissa :(
   
 2. Mika__

  Mika__ Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 376
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  Lopetin ehkä joskus 15-20v sitten MTV:n katsomisen koska sieltä ei enää tullut musiikkia. Vähän kuin nykyään suomalaiset pankkikonttorit, niistä ei meinaa irrota käteistä.

  Jännä sinänsä, että noita kanavapaketteja vielä hierotaan, kuka hemmetti niitä tilailee enää suoratoistoaikakaudella? :hungry:

  Paramounttia tuskin tulee monesti avattua sitäkään. :D
   
  JaySon ja neko tykkäävät tästä.
 3. erihyva

  erihyva

  Viestejä:
  1 385
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ei ole tullut katsottua MTV:tä kasarin jälkeen, joten virhe, ei kiinnosta
   
 4. JaySon

  JaySon

  Viestejä:
  786
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei kyllä todellakaan jää MTV:tä ikävä, joskus back in the days sieltä tuli musaa - muutakin kuin pelkkää rnb:tä tai vastaavaa. Silloin tuota tuli kuunneltua. Nyt siellä pyörii sekopäiset teinipregot kitisemässä tai jotain muuta yhtä kultturellia niin ei pysty. Hyvästi MTV, tyylillä et lähtenyt mutta hyvä että lähdet. :D
   
  Craphe, neko ja Melbac tykkäävät tästä.
 5. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  2 956
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ne south parkitkin nähty jo niin moneen kertaan ja jos jossain nään sen yhden kasinon mainoksen tyypin niin mottaan varmasti.:think::D:kahvi:
   
 6. mikkelson

  mikkelson

  Viestejä:
  1 425
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kyllähän MTV:ltä tuli joskus aikoinaan ihan mielenkiintoista sisältöä ja hyviä musavideoita. Lähinnä mieleen on jäänyt Jackass, Viva La Bam, Osbournes, Pimp My Ride ja Cribs. Noita tuli tuijoteltua paljon 2000-luvun alkupuolella kun suoratoistopalveluista ei ollut vielä mitään tietoa. Lähinnähän tuo sisältö on aina ollut suunnattu teineille ja nuorille aikuisille, niin ainakin itsellä koko kanavan seuraaminen on jäänyt pois jo monia vuosia sitten.

  Jos Paramountin sisältö kiinnostaa niin Telialta sai tuon Paramount+ ohjelmakirjaston 1kk ilmaiseksi kokeiluun. Lähinnä täynnä noita reality-sarjoja. Itse en sieltä löytänyt mitään mielenkiintoista katsottavaa.
   
 7. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  2 956
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ainakaan dna:lla tai telialla ei ollut mitään juttua tosta eli vaihtuu ainoastaan dvb-T2 puolella eli antennilla?.Kyllä sieltä kai tulee vielä jotain musiikkivideoita mutta vain aamusta?.Itsehän olen sitä sukupolvea joka on nähnyt ihan ekoina kun se tuli(kuka muistaan michael jacksonin thriller videon? ja queenin radio gagan?.Hitto että vihasin tota biisiä yhdessä vaiheessa kun se soi vähän väliä tuolta,nyt sitä sentään pysty kuuntelemaan :D ).On vähän muuttunut kanava,yhdessä vaiheessahan suunnilleen kaikki noiden juontajat oli juoppoja ja nistejä yms.:srofl::kahvi:
   
  Viimeksi muokattu: 10.09.2019
 8. neko

  neko Make ATK Great Again

  Viestejä:
  2 329
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  En jää kaipaamaan, en ole asettanut telkussa edes ohjelmaoppaaseen näkymään. Silloin joskus, kun siellä pääasiassa pyöri musiikkivideot, tykkäsin kanavasta, sieltä bongasi monta sen ajan hittiä. Eihän sitä oikeastaan tuolloinkaan varsinaisesti katsonut pitkiä aikoja, oli enemmän taustalla auki, ja katsoi jos tuli joku mielenkiintoinen musavideo.

  Sitten menikin vuosia, etten seurannut ollenkaan. Jossain vaiheessa kanava sitten on muuttunut nykyisen kaltaiseksi täysin turhaksi kanavaksi. Ainakin kun kaapeliin tuli HD:na ilmaiseksi, tai joku muutos mistä huomasin kanavan, niin katsoin sisältöä hieman, totesin ettei yhtään mitään minulle. Kun ei edes nykyistä räpätystä/surkeaa EDM:ää (konemusiikin ystävänä koen nykyiset biisit ihan hemmetin tylsiksi) tule kanavalta.
   
 9. Trans-Late

  Trans-Late

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  11.12.2018
  Eli MTV siirtyy takaisin musiikkiin ja tietenkin vaihtuu maksulliseksi. Saksan MTV teki päinvastaiset. Se siirtyi jokin aika sitten takaisin musiikkiin ja samalla takaisin FTA-kanavaksi.
   
 10. Knight

  Knight

  Viestejä:
  196
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Tulihan tuota Music Televisionia katsottua aika paljonkin 80-luvulla ja vielä jonkin verran 90-luvulla, mutta sitten se jäi, kun ei enää kiinnostanut shit music only ja muutenkin kanava muuttui reality-paskeeksi.
   
 11. Maranki

  Maranki

  Viestejä:
  235
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2018
  MTV oli aikoinaan hieno musiikkikanava: mm. 120 Minutes (jossa Nirvanat ja kumppanit soivat jo ennen grungen läpimurtoa), Headbangers Ball ja MTV's Most Wanted olivat vähän reilut parikymppisenä vakiokatsottavaa. Beavis and Butthead oli myös hyvä, joskin se oli ensioire kanavan muuttumisesta muuksi kuin pelkäksi musiikkikanavaksi. Ja lopultahan sitä musiikkia oli enää kovin vähän. 90-luvulla MTV oli niitä harvoja kanavia, joilta tuli ylipäänsä jotain katsottavaa vuorokauden ympäri. Monesti jos oli baari-illan jälkeen vielä vähän kierrokset päällä, katselin tunnin pari musiikkivideoita.

  Nyt minulla on VH1 Classic, iConcerts HD ja MTV Rocks. Tuo viimeksimainittu tosin kaipaisi reilusti laajempaa soittolistaa ja Ezra-Corgan -suodatinta, eli kanavan pitäisi vaihtua joksikin muuksi aina kun George Ezra tai Smashing Pumpkins alkavat soimaan ;)
   
  Melbac tykkää tästä.
 12. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  2 956
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Enpä usko koska noilla on jo maksullisia musiikkia soittavia kanavia eli mtv fin vaihtuu paramount kanavaksi.Toi fin versio on ilmainen ainakin dna/telia kaapelissa(ainakin telialla,tarvinnee tosin tv-kortin?).
   
 13. Unihiekkamyrsky

  Unihiekkamyrsky

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2018
  Ihan tuossa aloituksen uutisessa lukee että MTV jatkaa jossakin muodossa maksukanavana, ja Italiasta ohjelmoitu MTV Music poistuu Suomesta. MTVn olisi vaikea aloittaa 'uutena' maksukanavana, siksi yksi vanha kanava heivataan mäkeen tekemään tilaa.

  Uuden maksullisen MTVn ohjelmapolitiikka selvinnee vasta 1.10, sinne voi tulla mitä tahansa MTV Europesta MTV Nordicin kautta jopa MTV Finlandiin. Viacomin kaltaiselle suuryritykselle on nappikauppaa pyörittää jotain soittolistatuuttia, joten ei olisi täysin mahdoton ajatus vaikka näkisimme viela 24h suomalaisen musakanavan. Juonnettua omaa ohjelmaa sieltä ei tietenkään tulisi kuitenkaan.

  Edit: ei ollutkaan aloituksen uutisessa, vaan luin täältä asiasta:
  Muutoksia Music TV- ja Deutsche Welle -kanaviin
  Tuossa kerrotaan kahdesta muutoksesta.

  Kanavapaikka mtv -> paramount network
  Kanavapaikka mtv music -> uusi maksullinen mtv
   
  Viimeksi muokattu: 12.09.2019
 14. Trans-Late

  Trans-Late

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  11.12.2018
  MTV Europe ja Nordic -kanavia ei ole ollut olemassa vuosiin.
   
 15. Trans-Late

  Trans-Late

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  11.12.2018
  Koko tiedotteessa oli kyse siitä, että nykyinen MTV Finland siirtyy maksukanavaksi ja sen tilalle peruskanaviin kuuluvana tulee Paramount.
   
 16. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  2 956
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ainakaan telia ja dna ei tiedä tosta mitään eli ei ole tullut mitään ilmoituksia asiasta ja yleensä noi ilmoittelee noista kuukausia aikaisemmin.
   
 17. Unihiekkamyrsky

  Unihiekkamyrsky

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2018
  Tiedottaako telia ja dna vastavista jutuista sitten aina hyvissä ajoin? Huomatkaa että muutokseen on aikaa 18 tms päivää. Se on aika pitkä aika tällaisissa asioissa. Todennäköisempaa tällaisen marginaalikanavan suhteen on että muutos tiedotetaan vasta samana päivänä.

  Ja jos epäilee ylipäätään uutisen todenmukaisuutta, niin kun hakee googlesta 'music television paramount suomi' niin tulee osumia useiden eri kaapelioperaattoreiden sivuille. Ja lisäksi MTV:llä on jo hyvän aikaa pyörineet Paramount Networkin teaserit. Tiedän tämän koska katson videoita joka aamu ennen töihin menoa.
   
 18. Trans-Late

  Trans-Late

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  11.12.2018