Sunny Car Center

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja zapper, 28.09.2017.

 1. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 325
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kummallista, eikö Kiemunki nimenomaan kuulu siihen puolueeseen, jonka mielestä on erittäin hyvä juttu, että verottaja nappaa ison osan tuotoista itselleen?
   
  Vaakajenga, hkultala ja AHPU tykkäävät tästä.
 2. David ":DA" Imodium

  David ":DA" Imodium

  Viestejä:
  1 793
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kiemunki kuulostaa niin kierolta nimeltä että meikäläisellä soi hälytyskellot jo sen kuulemisesta.
   
  Tonnin Seteli ja Chloe tykkäävät tästä.
 3. Kirk Johnson

  Kirk Johnson

  Viestejä:
  163
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Samaan aikaan kun Iisakki meni järjestelemään asioita 2012-2014 järjestyi hänen naisensa yritykselle jostain lähes 300 000 euron joukkorahoitus. Haisee... demarille?

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
 4. Henkilöasiakas

  Henkilöasiakas

  Viestejä:
  275
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kannattais nimellisesti myydä vaikka jotain halpoja ja paskoja T-paitoja muutamalla kympillä ja käyttää niiden tuottoa korvauksiin, niin ei menis ihan suoraan rahankeräyksen piiriin. Ei sillä että kannattaisin tällaista toimintaa, mutta tuli vain mieleen. Printtinä vois olla vaikka kuva siitä pellolla sijainneesta Sunny Car Centerin mastosta.
   
  AHPU ja ttjm tykkäävät tästä.
 5. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  2 633
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Ongelma taitaa olla siinä Sunny Car veijareilla ettei ketään kiinnosta lahjoittaa missään muodossa omia rahojaan Iisakin ja Ritaluoman vahingonkorvausten maksuun.

  Jos jotain polttelee lahjoittaa em. veijareille rahaa niin eiköhän soittamalla saa molemmilta tilinumeron jonne rahaa voi siirtää niin paljon kuin huvittaa.
   
 6. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  4 694
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Voisin kyllä ostaa jonkun t-paidan, jossa on se ränsistynyt torni ja teksti "Sunny Car Center - Nerver Forget" :D
  Lähettäisin hämeenlinnalaiselle kaverille vittuiluna :D
   
 7. zapper

  zapper

  Viestejä:
  1 263
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Ritaluoman itselleen neuvottelemaa palkankorotustakin vaaditaan nyt takaisin.

  "Tolpastaan kuuluisan hämeenlinnalaisen autokaupan Sunny Car Centerin konkurssipesä vaatii yhtiön ex-toimitusjohtajan Markku Ritaluomanpalkankorotussopimusta peruttavaksi.

  Kanteen mukaan Ritaluoman tekemällä sopimuksella ei ollut katetta, ja miehen tulee maksaa reilut 430 000 euroa takaisin. Asiasta kertoi ensimmäisenä STT."  "Ritaluoma kiistää kanteen vaatimukset perusteiltaan ja määrältään. Ex-toimitusjohtajan mukaan oikeuden pitäisi huomioida, että Sunny Car Centerille oli tapahtuma-aikaan luvattu yli 70 miljoonan euron ulkomaiset investoinnit.Ritaluoma väittää, että tämä investoija hyväksyi palkankorotuksen."

  Sunny Car Center -sotkujen uusin käänne: Toimitusjohtajan ökypalkkoja vaaditaan takaisin - ”Ei muuta koulutusta kuin kansakoulu”
   
  James ja ttjm tykkäävät tästä.
 8. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  2 633
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Sunny Car Center -vyyhdissä kaksi oikeusratkaisua: Markku Ritaluoma ja Iisakki Kiemunki jälleen maksumiehiksi

  "Kanta-Hämeen käräjäoikeus on antanut ratkaisunsa kahdessa autokauppahanke Sunny Car Centeriin liittyvässä jutussa

  Ensimmäisessä oikeus päätti, että Markku Ritaluoma joutuu maksamaan konkurssipesälle takaisin liikaa maksettua palkkaa ja muita kuluja ja oikeudenkäyntikuluja yhteensä vajaat 970 000 euroa korkoineen.

  Korvausvaade perustuu siihen, että Ritaluoman palkkaa on korotettu kohtuuttoman suureksi, vaikka yhtiö on ollut kehnossa kunnossa. Näin yhtiön rahoja on viety velkojien ulottuvilta.

  Kiemunki joutuu maksamaan korvauksia
  Toisessa jutussa pesä vaati Iisakki Kiemungilta korvauksia, koska hän hyväksyi Ritaluoman palkankorotuksen ollessaan yhtiön hallituksessa. Yhtiön konkurssipesän julkisselvittäjä Jorma Tuomaala vaati Iisakki Kiemungilta runsaan 93 000 euron korvauksia korkoineen sekä oikeudenkäyntikuluja reilut 24 000 euroa korkoineen.

  Markku Ritaluoman nettokuukausipalkkaa nostettiin vuonna 2013 huhtikuussa reilusti. Julkisselvittäjän mukaan kohtuuttoman palkankorotuksen avulla on viety velkaisesta ja valmiiksi konkurssikypsästä yhtiöstä rahoja pois velkojien ulottuvilta.

  Oikeuden mukaan yhtiölle aiheutui vahinkoa reilut 93 000 euroa. Oikeus päätti sovitella Kiemungin vahingonkorvauksen puoleen vahingon määrästä eli reiluun 46 000 euroon korkoineen. Määrästä saadaan vähentää sen verran, mitä Ritaluomalta saadaan perittyä liikaa maksetuista palkoista. Lisäksi Kiemunki joutuu maksamaan konkurssipesälle aiheutuneita oikeudenkäyntikuluja 12 000 euroa korkoineen.

  Sekä Ritaluoman että Kiemungin saamat tuomiot eivät ole vielä lainvoimaisia, vaan niistä voi valittaa Turun hovioikeuteen.

  Kiemunki oli Sunny Car Centerin hallituksessa ollessaan Hämeenlinnan kaupunginhallituksen ja myöhemmin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja.

  Epäonnistuneen hämeenlinnalaisen autokauppahankkeen jälkipuinti on jatkunut jo pitkään useissa eri haaroissa. Vyyhdin suurin juttu on parhaillaan hovioikeuden käsiteltävänä. Siinä on kyse Ritaluoman osalta yli kuudesta miljoonasta eurosta, ja Kiemungin osalta soviteltu korvausvastuu on 350 000 euroa.
  "
   
 9. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  2 633
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Tuossa riittääkin Ritakuomalla maksamista kun ulosotossa velka kasvaa korkoja 7 prosenttia vuodessa. Vanhenemisaika rikoksen korvauksista on 20 vuotta.

  Äkkiseltään laskien kun maksaa 2714 € kuussa joka kuukausi seuraavat 20 vuotta niin viimeinen erä on maksettu samaan aikaan kun velka muutenkin vanhenee.
   
 10. elmo

  elmo

  Viestejä:
  558
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuohan nauttii rahoistaan jenkeissä ja ne on varmaan moneen otteeseen siellä siirretty jo ihan muualle kuin omalle tilille. Eli paperilla varmaan köyhä kuin kirkon rotta.

  Pääseekö kuin koira veräjästä vai voiko tuomiot muuttua istumiseksi ja joutuisi laskemaan tiilenpäitä?
   
  Monologi ja James tykkäävät tästä.
 11. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  2 718
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tietysti ei maksa mitään ja jos saisi vaikka ehdollista linnaa niin yhtä tyhjän kanssa.
   
 12. mailman

  mailman

  Viestejä:
  237
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Paitsi ehdotonta kyllä jo yleensä taitaa tulla kun mennään näinkin isoissa numeroissa.
   
 13. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  2 633
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Iisakki Kiemungilla taisi olla sama korvaussumma yhteisvastuullisesti. Eli se 350 tuhatta euroa.

  Hänellähän se ulosottomies ehtii tulla hyvinkin tutustuksi seuraavan reilun 20 vuoden aikana.

  :lol: